👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 3

• 32 910
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Сега, около финала започнах да гледам по-редовно... и чак не вярвам, че Галя е на 28 години..

# 571
  • някъде по морето
Този епизод беше пълен цирк....

# 572
Днес Галя на "романтичната" вечеря страшно много ми приличаше на Любо Нейков в роля Grinning

# 573
  • някъде по морето
С тази "вечеря" пресолиха манджата....Confused Неприятно беще за гледане...

Последна редакция: чт, 07 май 2020, 00:53 от Zvezdna

# 574
  • София

за МОБИЛНИ_

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей.
Скрит текст:

Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

Hell's Kitchen - С03E32
          Епизод: 32

# 575
Утре ще гледам епизода, днес не успях. Явно е бил интересен.
Каква е целта на вечерята? 🤔

# 576
Не успях да гледам епизода и го пуснах сега (Mari_Mar, голямо благодаря Heart ), но нещо ми направи впечатление - в интрото представят всички участници, но на заден фон в доста моменти се вижда Атанас. Нали уж той дойде по-късно? Кога е снимано това интро? След като той е пристигнал и са събрали дори отпадналите участници, за да го направят или още преди започването на сезона? Тогава пък си задавам въпроса какво прави Наско там като дойде по-късно и някои от участниците вече бяха заминали? Rolling Eyes

# 577
На заден фон (че и в централна поза) всеки може да бъде сложен на по-късен етап.

# 578
На Галя мястото й не е там, но не е и в училище. Един добър готвач трябва да пази пълно самообладание, да не се поддава на емоции, поне не и докато работи. След поръчката, след като кухнята е изчистена - са може да си позволи да се ядосва. За 100000 приятели няма, всеки се бори за награда. Обаче и Недялка е отвратителна, не си призна за спанака, после се ядоса на Галя, че не си за мълча и й смени станцията, а за капак и най - накрая си затвори очите за това че месото на Реджеп, беше по- рано на скарата. Недялко не искам да срещам по пътя си. Моите любимци са Цецо, кефи ме колко е спокоен, и Реджеп, той пък е пълно пердеъ

# 579
  • Другата България
Ако недоразумението Недялка остане довечера ритуално ще си изгоря черната маска.
Въпреки, че от видяното в епизода и промото според мен е пътник. На нейния фон и манталитет Галя ми стана симпатична. Ненавиждам лъжци и лицемери.

# 580
  • София
И аз не разбирам защо беше това унижение с вечерята за двама. Прекалиха. Галя логично не издържа, а този, дори не мога да му запомня името, беше безразличен.

# 581
  • Испания
Не успях да гледам епизода и го пуснах сега (Mari_Mar, голямо благодаря Heart ), но нещо ми направи впечатление - в интрото представят всички участници, но на заден фон в доста моменти се вижда Атанас. Нали уж той дойде по-късно? Кога е снимано това интро? След като той е пристигнал и са събрали дори отпадналите участници, за да го направят или още преди започването на сезона? Тогава пък си задавам въпроса какво прави Наско там като дойде по-късно и някои от участниците вече бяха заминали? Rolling Eyes

Пускат го от вторник. До миналата седмица започваше само с Ангелов, "вдигащ" чиниите. Учудих се във вторник: кога тепърва пускат нова шапка с музиката от предишните два сезона!

# 582
Ама тая вечеря нали не си мислите, че шефа ей така му е дошло да я направи? Имат си сценарии и го ползват. Всички участници са наясно, че влязат ли в токаво предаване така ще бъде. Не е първи сезон, че да не са запознати.
Всяка година не могат да правят омлет и той им ги слага на рамената, за втора година има пресолен спанак. Само дето предишната година не си признаха.
Галя ми е неприятна - ако аз Бях директор на училището дето работи нямаше да я върна на работа. Махленско поведение и език, сълзи през ден, два. Вчера на тая вечеря поне Цецо се забавлява, в крайна сметка рева до нищо няма да доведе.
Два месеца нямат приключена резервация, никога отборите не са били толкова зле. Много искам и тая година да готвят срещу минали играчи. Тия старите ще им скрият шапките.

# 583
Аз чак се изненадах, че тя е преподавател. Но предвид липсата на кадри, ще си в вземат в училище. Двете най- неприятни жени останаха за финал..

# 584
Аз чак се изненадах, че тя е преподавател. Но предвид липсата на кадри, ще си в вземат в училище. Двете най- неприятни жени останаха за финал..
Да, с подмолни номера и селски изпълнения...!

Общи условия

Активация на акаунт