КАУФЛАНД - тема 42

• 54 867
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Мистик, те на редовна цена май бяха 4 лв.
Сега е по-изгодно да купиш боядисани, отколкото сурови.
Иначе и ние боядисахме една кора, бели, от Лидл. Много красиви станаха.

# 166
Ние боядисахме около 40 яйца, бели и тъмни.
4,49 лв мисля бяха боядисаните яйца в Кауфланд, а 4,99 лв в Лидъл. Ако човек не яде много яйца и не му се занимава са си вариант- то ако купиш някаква по-скъпа боя и декорация излиза почти еднаква цената ( визирам боите по около 3 лв за опаковка+стикери от 1 лев и нагоре).
Аз ги купих по същите причини като Дева,  макар до последно да не знаех, че са чак толкова хубави Heart Eyes

# 167
Боядисани яйца купуват хора, които нямат време да се занимават с това. Не виждам нищо лошо, даже е удобно.

# 168
И на които не им пречи да ги купят на редовната им цена. Аз имах големи задръжки, почти очаквах да са някакви преварени, със синьо около жълтъците... Grinning Но са чудни. Ако човек е сам и ще прави 10 яйца само изобщо не си струва да купува бои, декорации и да се цапоти Stuck Out Tongue Winking Eye
С боядисаните яйца от Кауфланд:

С боядисаните от мен:

При нас тяхната кухненска хартия вече е само нарязана...

# 169
  • In transit
Долче, добре, че обърна внимание за тази хартия, че да заредя от нея, че нарязаната не я харесвам. Не ми пасва на тавите. В нашия имаше едно кашонче, ама трябваше да разровя, че отвън всички изглеждаха еднакви. Старата е 20м на 3,29ле, а новата идва около 12м. за 2лв.
Отидох основно заради пилешките бутчета, взех доволно и мляно телешко, много го харесвам. Също и от синьото сирене Реджина блу заредих.
Имаше опашка, но бързо се движеше и за 5 минути влязохме.
На зеленчуците беше пълна скръб, все едно съм отишла в 9 вечерта...

Някой търсеше шезлонги? Месечинка, ти ли беше? В Бриз имаше 2 броя днес преди час.

# 170
  • Варна
Благодаря ти, ама няма начин да пратя ММ до бриз да ми търси шезлонг... Много тъпо с това военно, опс извънредно положение, в нормален случай щях да хвана автобуса и да ида, ама сега... Да се надяваме да заредят пак.

# 171
Месечинка, не е забранено да пазаруваш в друг квартал, съответно да ползваш ГТ.

# 172
Дева,
Скрит текст:
а знаеш ли всъщност какво е положението с градския транспорт в Пловдив? Аз дори изследвания трябва да правя, но понеже дотам стигам с градски транспорт, не смея- че не знам колко ще чакам...по едно време говореха, че само сутрин и вечер щяло да има автобуси и съвсем ме отказа това. 

# 173
  • Варна
Естествено, че не е, просто не го искам чак толкоз, че да се юрна с ГТ до другия край на града, да повися на опашка пред магазина половин час и после да се мъкна обратно. И ако е изкупено междувременно ще е още по-забавно.

# 174
  • Пеликания
Този зехтин на Коста Доро от събота ли беше хубав, че нали имаше някакъв измислен.

# 175
Да, от хубавият е...и май под 9.99 лв. не са го пускали до сега.

# 176
  • Пеликания
Благодаря.
И аз така мисля. Последния път го взех на 9,99лв. та затова да попитам.

# 177
Този зехтин на Коста Доро от събота ли беше хубав, че нали имаше някакъв измислен.
Този е хубавия, взимай смело.

# 178
  • оттам, откъдето започва България
Приятно сме изненадани от вкуса на овче сирене Елена.

# 179
А аз от цената на варените боядисани яйца при нас тази вечер- 97 ст. Grinning
Свински гърди Аризона на от 11,99 лв на 6-7 лв, гъби по 2,50, саксийки си взех. Исках нещо зеленко- салатите не бяха за гледане дори, имаше зелен лук по 10 ст.- обаче и той не ставаше и пропуснах.
Някой взе ли си огледалото със стойка?

Общи условия

Активация на акаунт