КАУФЛАНД - тема 42

• 54 846
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • оттам, откъдето започва България
Мисля да си купя ориз Крина перлен, омекотител Бинго (ако не е пак толкова рядък, колкото при предно купуване), хляб Вита,  шоколад Рошен, торби за смет на Фино и в събота - ябълки.

Вчера пазарувах след обяд към 15:00 ч. и имаше доста намалени детски дрехи, чорапи 2 и 3 чифта и хавлии от серията Бейби Дисни на по 1,25 лв., 2,50 лв. Бебешки спални комплекти на 6,00 лв. Също имаше и намалени LED крушки на по лев и нещо, играчки. Но всичко беше пообрано, явно са ги пуснали от сутринта. Много намалени панетоне имаше също.

# 91
В Кауфланд белите яйца излизаха по 20 ст, а другите по 15 или 16 ст. Може при нвкои хора това да е критерий. Лично аз бих купила домашни по 25 ст, ако имаше откъде...но няма.
Мерси! Аз искам все пак да се презастраховам и да махна предварително печатите Heart Eyes

# 92
  • Русе
Изтърках белите яйца със сода бикарбонат и въпреки това 3 яйца след сваряването си останаха с печата. А там, където беше изтритото, след боядисването си личи.
Скрит текст:

# 93
  • Варна
Много ми хваща око шезлонгът от следващата седмица - зеленият, дето е 39,99 лева. Пускали ли са го преди? Отзиви?

# 94
Влезнах малко преди 20 ч. Нямаше хора. Репички и салати по 9 ст. Салатите не бяха хубави, но репичките стават. Както и земелчета по 5 ст.

# 95
При нас втори ден след обяд нямаше салати. Добре, че имам още малко за утре.

# 96
  • shumen
Благодаря за новата брошура.Доста неща си набелязах,но не знам дали ще стигна до К другата седмица,че с това онлайн обучение на детето време нямам до обяд,а след обяд съм на работа.

# 97
Никакви салати не купувам сега.
Само краставици и домати, да могат да се мият със сапун.
Другата седмица съм си набелязала Персил, да не остана по-назад от Бонго. Stuck Out Tongue Winking Eye
Има и авокадо в мрежа, ще го видя как е.

# 98
Здравейте. Знаете ли дали в Кауфланд Асеновград има Ровус спрей моп? Иска ми се да избегна доставката.

# 99
  • Пловдив
Утре няма ли да почиват? Гледам брошурата е от 20-ти?

# 100
  • Русе
Те днес не почиваха, камоли утре.

# 101
[/quote
20-ти е понеделник

# 102
Работят си. Ако имате нужда от нещо, утре си е отворено.

# 103
  • shumen
Днес при нас не работеше.Утре ще си работи казаха.

# 104
  • Пловдив
Исках шезлонгите да видя...
Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт