КАУФЛАНД - тема 42

• 54 648
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • оттам, откъдето започва България
И аз снощи ходих до Кауфланд за тиган, но естествено имаше само от 28 см и от тези без дръжки.
Купих си обаче био банани 1 кг на 1,08 лв., копф салата - 0,35 лв., моркови - 0,65 лв., репички - 0,17 лв., от фурната им - кроасан с масло - 0,27лв., вити банички - 0,35 лв.
Като няма тигани - ще ядем. Satisfied

# 646
  • In transit
Долче, хартията за печене на ролка не са я махнали от асортимента. Има и от двата вида, поне при нас в няколко магазина видях. Едната е на 3,29 ( ролката 20м), другата е на 1,99лв за листите...не помня колко бяха, но като метраж са по-малко.

# 647
Ролката от 20 м е много хубава! От вас научих за нея и взех. Много съм доволна. Вече не страдам за хартията от Лидл Wink

# 648
  • Пловдив
Здравейте.Сервиза за храна,който сега е на промоция за 28 лв хубав ли е?

# 649
Мики, в нашия Кауфланд пък има само нарязана хартия. Доста пъти проверих, на мястото на другата беше. Трябва пак да проверя обаче. Аз си тъгувам за лидълската ролка, че беше бяла. Ама като няма, и бежова от К би ме устройвала...Нарязаната също е удобна, но за голямата тава на фурната, за малки форми не...
Дева, смешното е, че когато взимам количка за пазаруване от едната страна почти никога не ми се случва да не мога да я отключа. От отсрещната страна като пробвам пък...много често ми се случва да заяждат и да не мога да отключа (с монета 20 ст., с жетон може и да става, знам ли). Аз си нося една монета от 20 ст., винаги е същата, та не е от монетата. Grinning Кайсиите мисля, че са по 2,99 лв цялата седмица.

# 650
  • Русе
Преди 2 часа в нашия Кауфланд беше лудница. Едва намерихме място на паркинга. Масово се подминава станцията с дезинфектанта. Вътре блъсканица. Краставици естествено нямаше. Почти всички каси работеха, а там ти дишат във врата. Ако не беше Арианата, нямаше да отидем в Кауфланд. Ама, покрай нея взехме и два ножа, които като бях сама миналата вечер загледах, но подминах. Я кажете - точат ли се? За в бъдеще питам. Мъжът ми твърди, че са метални и подлежат на заточване. Той нямаше търпение да си нареже мезе. Аз не съм ги гледала все още.

# 651
Ако са от ножовете Брио- да, точат се без проблем. Аз ги точа на долния ръб на порцеланова чаша. Wink

# 652
  • Пловдив
Ако имаше назъбен за хляб щях да взема и аз Simple Smile
Намерих си тиган за палачинки. Звъннах по тел.и ми казаха, че днес ще има зареждане. И другите са хубави, ама...по един на пускане, че... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 653
  • Варна
Моля ви, кажете ми за този тиган. Прочетох упътването, пише да се намаже с малко мазнина и да се маже периодично. Няма ли да граняса тая мазнина? Аз гледам да ги мия максимално добре, да скърцат дето се вика, а сега ми пишат да го оставям мазен едва ли не. Колебая се. Ако не го мажа какво ще стане?

# 654
  • Пловдив
Кой тиган? Брио за палачинки?

# 655
  • Варна
Да, успяхте да ме подкокоросате за него Simple Smile

# 656
  • Пловдив
Не съм чела нищо аз...измих и прибрах.

# 657
Абе как мазен ще оставят тигана?!
Не ми звучи хич добре.

# 658
Според мен, имат предвид както за другите тигани- преди и по време на употреба да се намазнява малко. Едва ли така да се оставя за съхранение. Някъде пише ли изрично да НЕ се мие и да се оставя намаслен за съхранение? Това не е чугунен тиган, все пак...

# 659
  • Варна
Според мен, имат предвид както за другите тигани- преди и по време на употреба да се намазнява малко. Едва ли така да се оставя за съхранение. Някъде пише ли изрично да НЕ се мие и да се оставя намаслен за съхранение? Това не е чугунен тиган, все пак...
Алуминиеви ли са тиганите?

Общи условия

Активация на акаунт