КАУФЛАНД - тема 42

• 54 634
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
  • София
По една от телевизиите сготвиха с интересен така наречен уред за бавно готвене. Сложиха телешко,леща и много и най-разнообразни зеленчуци,(домати,чушки,лук,целина и т.н.). И го оставиха да се готви осем часа! но такъв уред не съм виждал в Кауфланд. Има го в Технополис и другите подобни магазини...
Ако яденето трябва да го чакам 8 часа да се сготви, по-добре изобщо да не се захващам. Някои хора времето го нямат за нищо! 🤔

# 721
  • Варна
Е защо? Ако го сложиш сутринта преди да излезеш за работа вечерта като се прибереш ще имаш сготвена храна. А не тепърва да се мяташ с тенджерите. Идеята е да готви, докато ти правиш нещо друго или не си вкъщи, а не да седиш и да го чакаш с нетърпение Simple Smile

# 722
Няма да съм спокойна ел. уред да стои включен без надзор, знам се, не ми трябва такъв

# 723
  • Варна
По принцип е така, ама като се замислиш бойлерът, хладилникът и климатикът също стоят включени без надзор.

# 724
  • София
Няма да съм спокойна ел. уред да стои включен без надзор, знам се, не ми трябва такъв

Е как - без хладилник ли живеете? Съседи се подпалиха от фризер преди години.
Иначе и аз не оставям включена фурна ако не съм будна, нали има разни рецепти - цяла нощ на 100 градуса да се пекат.
Но пък си мисля друго -  това затопляне в уреда  8 часа няма ли да убие всичко полезно  в храната?
И да съм по темата - дали скоро ще пускат прахосмукачка робот за около  200 лв. Изпуснах предното пускане и в К, и в Лидл.

# 725
Свеждам рисковете до неизбежен минимум

# 726
  • София
Скрит текст:

Иначе и аз не оставям включена фурна ако не съм будна, нали има разни рецепти - цяла нощ на 100 градуса да се пекат.
Но пък си мисля друго -  това затопляне в уреда  8 часа няма ли да убие всичко полезно  в храната?
И да съм по темата - дали скоро ще пускат прахосмукачка робот за около  200 лв. Изпуснах предното пускане и в К, и в Лидл.
На 98% съм сигурна, че вчера имаше една в К. Банишора/до затвора. Днес, след работа ще погледна пак.
Редактирам: За съжаление съм ви подвела. Sad
Скрит текст:
Утре ще проверя в Лидл до Халите, може и там да съм мернала робот.

Последна редакция: вт, 02 юни 2020, 21:46 от mimeime

# 727
Имате ли мнение за соковарката, която са пуснали?

Нашите взеха още миналата година. Останаха доволни. Simple Smile

# 728

Но пък си мисля друго -  това затопляне в уреда  8 часа няма ли да убие всичко полезно  в храната?
И да съм по темата - дали скоро ще пускат прахосмукачка робот за около  200 лв. Изпуснах предното пускане и в К, и в Лидл.
За зеленчуците може би е така,но за месото знам от стари хора,че колкото по-дълго се готви,толкова по-вкусно става.
На външен вид уреда за бавно готвене е досущ като тенджера със стъклен похлупак. Капака не се застопорява като в тенджера под налягане,а си стои свободно. На мен ми звучи вкусно и някой път ще опитам с уреда за бавно готвене.

# 729
  • Варна
Тез коридори за възрастните за какво ли ги държат, то вече молове, ресторанти и какво ли не наотвориха, народът яко вече се омеши

# 730
По една от телевизиите сготвиха с интересен така наречен уред за бавно готвене. Сложиха телешко,леща и много и най-разнообразни зеленчуци,(домати,чушки,лук,целина и т.н.). И го оставиха да се готви осем часа! но такъв уред не съм виждал в Кауфланд. Има го в Технополис и другите подобни магазини...
Преди три месеца си купих уред за бавно готвене от Лидл за 39 лв.

# 731
Много евтино! В Технополис е близо 200лв.! В нета има по 75лв. Между другото,Кауфланд да се вземат в ръце и да "ударят от земята" Лидл като предложат за продажба уред за бавно готвене на цена примерно 29лв. Yum

# 732
[/quote]
Много евтино! В Технополис е близо 200лв.! В нета има по 75лв. Между другото,Кауфланд да се вземат в ръце и да "ударят от земята" Лидл като предложат за продажба уред за бавно готвене на цена примерно 29лв. Yum
[/quote]
Да, мечтай. Те в К напоследък ни взеха за балъци. Например в момента динята в Т-маркет на акция е 0.99, а при тях пак на акция 1.59.

# 733
  • София
И на мен вчера ми направи впечатление динята. То навсякъде си е на редовна цена 1.50 лв, те чак червен етикет и сложили Simple Smile Аз вчера ходих за бебешките чехли/джапанки ама нямаше никакви размери. Егати! От по-големите номера имаше цял кош, от бебешките един останал чифт 26 номер. Много исках да взема едни, сега трябва да търся другаде. Взех плажно пончо и хартия Селпак, че много я хвалихте да я пробваме. В четвъртък ще ходя за Персил, явно трябва да е много рано сутрин, последните пъти като си харесам гел за пране и като ида на обяд е свършил.

# 734
Момичета, купували ли сте анатомична възглавница на Дормео-Добро утро. В момента са по 5,90лв. в сайта им и се чудя, предполагам са ги пускали и в Кауфланд преди.

Общи условия

Активация на акаунт