Фотошоп, снимки и ... още нещо

• 75 094
  • 568
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Mira - то не е за цвета въпроса, а за зениците дда станат черни, а не червени, но може по подобен начин, само че вместо Hue да се ползва левалс примерно...това за който е със по-стара версия на PS  и няма тази "незаменима екстра"  Mr. Green

# 376
  • Magrathea
Малена, не се връзвай. Точно ти едва ли си неканен гостенин тук. Даже ти се възхищавах как намираш време и сили да обясняваш на начинаещите. Тази тема се обезсмисля ако само новаци обменят идеи и  ще замине бързо назад в прахоляка. Тъкмо ме запалихте и вечер творях в къщи рамки.

# 377
Ех, Малена, Малена....въпросът е в начина, но аз вече приключих с обясненията по този въпрос.
Както казах и по нагоре критиката на freak_man e нещо, от което наистина имах огромна полза, от твоята ми загорча, а ти го разбирай както искаш и както можеш. Като се сблъскаш още няколко пъти с реакции като моята, но не в нета а, в живота,  може и да си зададеш въпроса  "що е то позитивна критика и аз мога ли го това????"

в живота съм точно такава, каквато съм и тук. Кристикувам много смело, особено хората, които познавам. Мен също ме критикуват. Понякога критиките от някои хора са просто комплименти. Ако не ме харесваш или по- скоро това което правя, приеми моята критика като комлимент към работата ти. Ако ли не, просто приеми, че си критикувана.
Аз спокойно межех да вляза като гост и да напиша каквото си искам. Както виждаш, не постъпих така, с което си навлякох куп негативизъм.

# 378
  • Вече в моята си приказка...
Mira - то не е за цвета въпроса, а за зениците дда станат черни, а не червени, но може по подобен начин, само че вместо Hue да се ползва левалс примерно...това за който е със по-стара версия на PS  и няма тази "незаменима екстра"  Mr. Green

Да, първо дадох линка, а после видях за какво иде реч. Ама, нищо, все на някой ще му свърши работа урока...  bouquet

Момичета, нека не се караме в тази толкова приятна тема!!! Hug

# 379

Да, първо дадох линка, а после видях за какво иде реч. Ама, нищо, все на някой ще му свърши работа урока...  bouquet

Момичета, нека не се караме в тази толкова приятна тема!!! Hug

Нека не се критикуваме, защото 100% ще се скараме. Mr. Green

# 380
  • София
На мен пък ми беше от полза критиката на Малена.И не бих го нарекла критика,ами идея.
И не искам да си триеш работите,доста вдъхновяват.... Heart Eyes

Нали затова е тамата,всеки да изразява мнението си...

# 381
има един бг форум с обсъждане на всякакъв вид графика и визуализация

тук хората са абсолютни професионалисти, и на разни на пръв поглед невероятни неща, намират 100 кусура. Никъде не съм прочела някой така да се засяга, при условие, че иска обсъждане.

Това просто ги кара да бъдат по -добри.

за тези, на които им е интересно:
http://www.graphilla.com/

# 382
Ех, Малена, Малена....въпросът е в начина, но аз вече приключих с обясненията по този въпрос.
Както казах и по нагоре критиката на freak_man e нещо, от което наистина имах огромна полза, от твоята ми загорча, а ти го разбирай както искаш и както можеш. Като се сблъскаш още няколко пъти с реакции като моята, но не в нета а, в живота,  може и да си зададеш въпроса  "що е то позитивна критика и аз мога ли го това????"

в живота съм точно такава, каквато съм и тук. Кристикувам много смело, особено хората, които познавам. Мен също ме критикуват. Понякога критиките от някои хора са просто комплименти. Ако не ме харесваш или по- скоро това което правя, приеми моята критика като комлимент към работата ти. Ако ли не, просто приеми, че си критикувана.
Аз спокойно межех да вляза като гост и да напиша каквото си искам. Както виждаш, не постъпих така, с което си навлякох куп негативизъм.

Е, няма къде да се срещнем по този въпрос, понеже да умееш да изкритикуваш някого без да го обезкуражиш е наистина умение, което се развива трудно. Пожелавам ти да се научиш, само ще спечелиш:))

# 383
ти ме изкара просто някакъв изрод, който изпепелява мечтите на хората. Хайде моля ти се. Просто бях по-груба, за да съм по-изразителна. Още в началото го подчертах. Нито теб, нито който и да било, не мога да обезкуража.

# 384
Ей, сега кой е свръх чувствителен и се засяга???
Айде МИР!
Ти имаш самочувствие, сигурно си добра като архитект, вероятно ползваш програмата отдавна, аз се занимавам броени седмици. Нито съм ти на нивото да споря с теб, нито пък има смисъл. Отрицателен опит няма, нали знаеш  bouquet

# 385
  • Варна
Malenna, не напускай тази тема, моля те! Това, че на някой не му харесва твоето мнение не означава, че и останалите мислят същото. Аз например съм напълно съгласна с цялата критика, която си отправила и мисля, че в нея няма нищо обидно, напротив - ясна и конкретна е. Само да уточня, че нито те познавам, нито целта ми е да те лаская - просто се радвам на твоите творения и си мисля, че ти наистина можеш да бъдеш от полза за начинаещите. И аз съм начинаеща, всичко, което знам, го научих с помощта на пишещите в темата. Правя си разни рамчици вкъщи, но нямам намерение да ги показвам, нито да търся нечие одобрение. Само чета и се опитвам да науча нещо повече.

# 386
колкото и да см добра в каквото и да е , има поне 1 000 000 000 по-добри от мен.
Самочуствие имам, определено, в някои отношения сигурно и без покритие  Laughing

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 387
  • София
мерси за линка-страхотен сайт.

# 388
  • Вече в моята си приказка...
Ето отново нещо от мен:

# 389
Ама много сте изписали ,бе хора:) Викам си аз ,че уроци ще има ,а то какво било:)))
В тази тема всички сме непрофесионалисти, някои се занимават с ретуш, предпечат и други подобни дреболии ,но в никакъв случай не знаят кой знае колко.
  Така ,че ,хайде моля ,който може да помогне с идея, метод, урок стъпка по стъпка -  да го направи.  Добрият критик  трябва да  критикува начина на изпълнение на дадено произведение - било то книга, картина ,театрално представление или колаж чрез Фотошоп, а не вкуса на твореца. Simple Smile Поне само тогава критиката е полезна.
MiRa_55,
струва ми се , че дървена рамка около снимката на детенцето е по-подходяща. Или някаква като венец от клонки или листа. Нещо като клонката най-долу в ляво ,на която е кацнало птичето. Но мисля ,че  все пак проста дървена е най-добре

Общи условия

Активация на акаунт