Фотошоп, снимки и ... още нещо

• 74 993
  • 568
  •   1
Отговори
# 390
  • София
До тук стигнах:
Чакам критики,идеи,предложения за нататък.

# 391
  • Вече в моята си приказка...
isaikova, браво! Ето, че можеш и рамки да правиш, освен да критикуваш  Peace  bouquet /майтапче!/.
Аз предпочитам изчистените неща, така че твоето ми допада /а напоследък съм маниак на зеления цвят  Laughing/

Хипатия, благодаря че си обърнала внимание на творението ми... Права си, че дървена рамка повече ще отива в случая, ама като незнам как да си направя... Embarassed Нещо тези рамки са ми изключително трудни... И правя, пък каквато стане...
Между другото много ми се иска някой да обясни как се правят онези, закръглени и несиметрични рамки! Ще съм ви много благодарна!

# 392
  • София
Хипатия
В тази тема всички сме непрофесионалисти, някои се занимават с ретуш, предпечат и други подобни дреболии

ааа не така - предпечата не е дреболия и си е напълно професионално занимание  Party

# 393
Хипатия
В тази тема всички сме непрофесионалисти, някои се занимават с ретуш, предпечат и други подобни дреболии

ааа не така - предпечата не е дреболия и си е напълно професионално занимание  Party

Хайде, хайде, аз се занимавам с предпечат, ама с фотошоп-а съм малко скарана. Имам общи познания, но не съм професионалист.

# 394
 isaikova  рамката ти е страхотна много михареса. Peace показвай още
Малена и аз бих те помолила да продължиш да пишеш в крайна сметка е гадно заради един да сме потърпевши всички  Wink

# 395
  • София
Хипатия

Хайде, хайде, аз се занимавам с предпечат, ама с фотошоп-а съм малко скарана. Имам общи познания, но не съм професионалист.

ами твое право си е да смяташ работата си за непрофесионално занимание и дреболия, за мен не е и чесно не знам какъв точно предпечат правиш и на какво, но тези предпечатари които познавам имат доста добри, а някои от тях и отлични познания по фотошоп (верно, че една част са и дизайнери, но и тези които не са също). Както и да е...не се заяждам просто няма защо да се омаловажават нещата.

# 396
Позволявам си да пусна пак тази снимка. Пусках я в предишната тема, но май никой не я забеляза. Харесва ми, доста труд хвърлих докато разбера как се прави и много се гордея с творението си. Вие какво мислите?

# 397
  • София
Страхотна е.Браво! Hug

# 398
bubu_to, не си разбрала правилно - абсолютно се смятам за професиналист /дори да е нескромно!/, но на друга програма, с която работя. Харесвам безкрайно много работата си. А фотошоп-а обикновенно в работата си го ползваме за колажи - например слагали сме глави на хора, върху други глави или пък сме просветлявали снимки. Работя във вестник. Не ползваме цветен печат - всички снимки са ни черно-бели. А програмата с която работим е пейдж мейкър и понякога корел дрол, обикновенно за реклами. Дори нямам компютър вкъщи. Това е.
Въобще не съм си и помисляла, че се заяждаш!

# 399
Малена и аз бих те помолила да продължиш да пишеш в крайна сметка е гадно заради един да сме потърпевши всички  Wink
Боже опази ! newsm17

# 400
Мира, ще карам наред.
Каквото казва и Хипатия за дървената рамка. Ако си избереш рамка, от shapes, можеш да си я напълниш с дървена текстура, то май и други начини има, ама този е най-лесен.
На снимката  дето е с коня, останало е  неизрязано под коремчето и се вижда и може би малко грубичко е изрязано.

isaikova, на мен така ми харесва и не бих слагала повече нищо, но си мислех, че може малко да увеличиш самата снимка, има място newsm78

Хипатия ти да не си ходила на курсa: "The positive Feedback" newsm51 майтапче:))

# 401
Боже опази ! newsm17

newsm78  ????????? някак си е неуместно ми се струва /ама щом няма какво друго да кажеш, о.к   Mr. Green

# 402
  • София
MiRa_55 -  e за черно-бял печат става, но ако опреш до цветен няма да минеш без фотошопа и то стабилно, а понеже повечето печат е все пак цветен ми се видя страно изказване. А коня е многооо грубо изрязан. Мисля, че това беше коментара и в миналата тема към тази работа. Прочети някой урок как се  прави тифец. Трудоемко си е, иска време и малко опит, но си заслужава. ПРидава съвсем друг вид на нещата едно добре изрязано нещо. Нали знаеш, че номера на добрия колаж е да му повярваш, че е истина, да не си личат кълцани неща, а да си стой все едно така е и така трябва да бъде....

# 403
MiRa_55, идея за рамка от дърво можеш да видиш тук. Филмчето е озаглавено Frame 004.

# 404
  • Русе
mira_55 аз също съм новак във фотошопа и все още нямам око за дребните детайли затова няма да правя забележки само ще кажа че снимката с коня е страхотна много ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт