Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 432
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 19 485
Шанс, най-добре намери начин да посетиш през време на ковид коридор болница. Не пишеш дали си от София. В Токуда можете да направите снимка и да Ви се назначи лечение, но прегледът е платен. Проблемът с придвижването също стои, ако не сте шофьор с личен автомобил или състоянието Ви не позволява да шофирате. По-назад в темата беше предложено в такъв случай да се ползва частна линейка, имаше и координати за връзка с такава. Постът е на Калинка. Ако разгледате публикациите от тази потребителка, ще намерите координати за ч. линейка, но отново става дума за гр. София.

# 19 486
8 ден съм с температура, пия аврирон, витамини, таелол. 3тия ден си направих антигенен тест - отрицателен беше. На личният ми лекар въобще не мога да разчитам. Какво ще ме посъветвате да направя. Според мен не е редно да излизам за да взема направление за ПСР или белодробен специалист. Сама съм, няма кой да го вземе вместо мен. Първо на белодробен лекар ли трябва да отида, можете ли да препоръчате някой?
Идете да Ви прегледат в някоя от болниците с ковид коридори. Там могат и тест да ви направят, снимка ако се налага. 8 дни с температура не звучи като безобиден вирус.
ВМА или Пирогов имат ли ковид коридори? Близко са до мен и няма да се налага да ползвам транспорт

# 19 487
  • пустинята Гоби
Пирогов имат, за ВМА не знам. Отивайте в Пирогов, ако Ви е близо, днес е неделя дано е по-слабо натоварено. Също за Александровска си мисля, защото там имат ковид отделение и спешно, но е добре да се провери по телефона.

# 19 488
Какъв антигенен тест (за наличие на антела) в Лина ще препоръчате?

# 19 489
Пирогов имат, за ВМА не знам. Отивайте в Пирогов, ако Ви е близо, днес е неделя дано е по-слабо натоварено. Също за Александровска си мисля, защото там имат ковид отделение и спешно, но е добре да се провери по телефона.

Много благодаря! Взимам си душ и отивам до Пирогов.

# 19 490
ZLATNAАнтигенен тест не е тест за антитела.

Аз съм правила на Folium от Медея, антигенен в домашни условия, сама си бръкнах в носа без проблем, излезе положителен после и PCR  го потвърди. 27лв беше.

ПП: какво е Лина?

# 19 491
Антигенен тест не е тест за антитела.

Аз съм правила на Folium от Медея, антигенен в домашни условия, сама си бръкнах в носа без проблем, излезе положителен после и PCR  го потвърди. 27лв беше.
За антитела държа да бъде.

# 19 492

Аз съм правила на Folium от Медея, антигенен в домашни условия, сама си бръкнах в носа без проблем, излезе положителен после и PCR  го потвърди. 27лв беше.

Е, тогава някой друг да каже, аз още чакам да минат 10 дни поне и ще отида в бодимед, каквото там имат.

# 19 493

Е, тогава някой друг да каже, аз още чакам да минат 10 дни поне и ще отида в бодимед, каквото там имат.
10 дни от кое чакате? Кога е най-добре и подходящо да се направи теста за антитела

# 19 494
  • там край реката
Има ли някой, който боледува без температура, със загубен вкус и мирис и ....общо взето това 7-8-ми ден.

# 19 495
В аптеките продават и тестове за антитела, но са с много фина и къса игличка. Трябваше да се боде Н-пъти, за да може с капкомер да се пренесе капката кръв в легенчето на тестера. След това се прибавя в същото легенче реактив и течността плъзва по хигроскопичния материал със скала. По-добре, ако не си под карантина, направи лабораторен количествен тест. Ще си наясно с формираните Ж антитела, а и колко са М-като остатъчна бройка.

# 19 496
Здравейте! Включвам се с малко страничен въпрос. Дали случайно някой от вас има великия телефон за сведения на 4 градска? Вчера приеха дядо ми, от линейката и докторите, който посрещнаха казаха, че дават такъв, нито вчера го дадоха, нито днес. Няколко часа обикаляхме болницата, чакахме на регистратурата, но всеки вдига рамене.. благодаря ви предварително.

# 19 497

10 дни от кое чакате? Кога е най-добре и подходящо да се направи теста за антитела
Тест за антитела се прави минимум 20 дни след първо симптоми, най-добре 30 дни. Изследва се IgG антитела за Ковид. В различните лаборатории са различни тестовете и с различни скали.

# 19 498
Има и ранни ИгМ антитела, които могат да  се изследват след 5ти ден от симптоми.

# 19 499
Има ли някой, който боледува без температура, със загубен вкус и мирис и ....общо взето това 7-8-ми ден.

Днес ми е 9-ти ден, Т имах само първия ден - 37.5. Без вкус и обоняние от 5-6 дни, със силни болки в гърба през втория и третия ден.
Лечението ми е без антибиотик.

Общи условия

Активация на акаунт