Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 310 802
  • 50 335
  •   3
Отговори
# 26 115
  • Буркина Фасо
Лейка ли е последна инстанция?
Много яко да вярваш сляпо на някой в анонимен форум, а да не вярваш на специалисти, които застават с лицето и имената си.
от тук (форума) лекарите си сверяват часовниците, набират достатъчно материал да си пишат дисертациите, всякакви спавки са им под ръка .... ти какво си мислиш rotfImbo

# 26 116
Лейка ли е последна инстанция?
Много яко да вярваш сляпо на някой в анонимен форум, а да не вярваш на специалисти, които застават с лицето и имената си.
Може да не я четете никой на сила не ви кара.Аз лично смятсм,че са интересни и смислени нещата които пише.В какъв времеви период може да се направи скенер на бял дроб.Правен е преди 2.5месеца благодаря.

# 26 117
  • София
Няма такова нещо като излизане на херпес винаги на едно и също място. Аз съм имала винаги на различни места по устните особенно като се разболеех.

На мен пък ми излиза от много години всеки път на едно и също място, сравнително често след всяко боледуване. На ММ по същия начин, пак на устата, на различно от моето място, но от години винаги на абсолютно същото място си му излиза.
Винаги съм мислила, че при повечето хора също е така, но явно всякакви случаи има.
Зависи къде ще ви избие. Аз съм имала случай, в които не можех да си отворя устата толкова са били големи и толкова ме е боляло... На най-добрата ми приятелка пък винаги и избива някъде по лицето, но не и по устата.

# 26 118
  • Русе
Възможно ли е тест за антитела да ти изкара някакви космически стойности сякаш си получил ваксина, а всъщност да не си ваксиниран ? Или силният организъм го е преборил няколко пъти и оттам са се натрупали такова количество антитела ?

# 26 119
9-ти ден от първи симптом. Вчера се чувствах почти оздравяла, мислех си, че днес вече ще съм съвсем здрава, но уви... Малко по-отпаднало ми е, все още си усещам странно носа и гърлото.

На детето му е 5-ти ден, засега температурата е малко над 37 градуса. Надявам се да не вдига по-висока температура повече Confused

# 26 120
Ще правите ли снимки? Нещо взимате ли

# 26 121
Възможно ли е тест за антитела да ти изкара някакви космически стойности сякаш си получил ваксина, а всъщност да не си ваксиниран ? Или силният организъм го е преборил няколко пъти и оттам са се натрупали такова количество антитела ?
Напълно възможно е. Можеш да направиш друг тест, в друга лаборатория за по-сигурно.

# 26 122
Искам да попитам този Делта варианта хваща ли се бързите тестове от аптеката.
Детето ми е болно и то тежичко кашлица и зверски запушен нос съответно и мен ме разболя след няколко дена.
Правихме от тези тестове със слюнката и на мен и на него са отрицателни. Незнам дали да им се доверя.
Аз съм и прекарала и ваксинирана с две дози но главата ми е като премазана, очите ми са кървясали, синуси глава ще се пръсне.
Искам и да попитам за този пост Ковид и подуването на стомаха защото аз съм така но не мога да намеря лекар който да ми обърне внимание. Пия Омни биотик и се надявам все някога да отшуми но има ли и нещо друго като лечение.

# 26 123
  • Другата България
9-ти ден от първи симптом. Вчера се чувствах почти оздравяла, мислех си, че днес вече ще съм съвсем здрава, но уви... Малко по-отпаднало ми е, все още си усещам странно носа и гърлото.

На детето му е 5-ти ден, засега температурата е малко над 37 градуса. Надявам се да не вдига по-висока температура повече Confused
Аз пак да попитам за мъжа ти.
Ами мисля го този човек.....Grinning
Той как е?

# 26 124
  • Варна
Искам да попитам този Делта варианта хваща ли се бързите тестове от аптеката.
Хваща, не е чак толкова различен делта вариантът, че чак тестовете да не го ловят. Щом си преболедувала, че и ваксинирана за мен е просто нереалистично да си хванала отново ковид, то ако е така значи и преболедуването и ваксините пет пари не струват. Има в момента и гадни вируси, причиняващи т.нар. летен грип.

Тях може доста време да ги усещаш странно още... Отпадналостта... движиш ли се достатъчно, в смисъл нали казват, че не е ок да се залежаваш и т.н., защото просто губиш тонус. Според мен ако неприятните усещания са само в носа и гърлото и нямаш температура не би трябвало да имаш усложнения. Моя приятелка 10 дни беше много зле, температура, кашлица ужасна и ковид пневмония на снимка, ЛЛ не ѝ предписа абсолютно нищо! Ами на 11-я ден рязко подобрение и нещата приключиха. Продължавам да смятам, че поне в половината случаи, когато изписват торби лекарства, антибиотици и КС за ковид те са най-малкото ненужни, да не кажем и вредни.
Надявам се утре вече да си по-добре, дечко също и дано ТМ да продължава да държи фронта все така успешно.

# 26 125
Еми, Хепи, не знам дали има повод за снимка. Снимка и изследвания като изтече карантината. А и нали изчезнаха симптоми като болки в гърлото, не ми тече носът, нямам температура. Имам един доста изпускан от детето пулсоксиметър, ще видя какво е положението, че от два дена съм мерила сатурация.

Мери, мъжът ми за засега, да чукна на дърво, е добре Flowers Four Leaf Clover Няма симптоми, вчера си прави антигенен - отрицателен. Чак взех да се чудя дали е възможно той да ни е заразил, ама да го е изкарал безсимптомно. Иначе той е и с алергия и често подсмърча, та и взима разни хапчета за алергията. Силно се надявам, че му се размина Confused

Niss, не знам с кой щам съм, предполагам, че е Делта вариантът, обаче се тествам с амазонски тестове, които уж давали много фалшиви резултати, но досега нас не са ни подвели. Моите са все положителни с избледняващи тестова чертичка, при ММ все отрицателни, а при детето, което е температура, също е положителен. Март месец като бяхме болни, от 4 теста не позитивира нито един.

# 26 126
  • в страната на чудесата
направете тест от носоглътката

# 26 127
  • Другата България
Дарк, мъжът ти ваксиниран ли е?
Извини ме, ако си писала.

# 26 128
Да ще направя тест и от носоглътката.
Dark при теб как почна бързо ли се развиха симптомите или бавно и полека. При мен първия път толкова бавно започна всичко че даже не обърнах внимание и лека полека се усилваше. А сега това ме тресна много силно и изведнъж детето също.

# 26 129
Има и други вируси и някои не се карат съвсем леко. Ние изкарахме тъкмо два, единият беше с много лоша кашлица при децата. Ваксинирани сме, тестове - отрицателни. Така че и други разни вируси плъзнаха наоколо, не е само ковид.

Общи условия

Активация на акаунт