Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 418 319
  • 50 335
  •   4
Отговори
# 3 000
Вероника , ти тест положителен имаш ли?

# 3 001
За сега взех Тайлол Хот за Т и си пръснах в гърлото Орофар. Утре ако не ми вдигне, почвам на своя глава Азакс.

# 3 002
  • Mediterraneo
А тест, тест прави ли?

# 3 003
Абе хора, четете. Има положителен тест момичето!

# 3 004
Да, позитивен е. Чакам втория от Рамус.

# 3 005
Аз съм с тромбофилия и алергична към аспирин.Натаспин Н ми е изписван като профилактика 1 т.дневно/за други неща/,но още не съм го взимала.

С нискомолекулен хепарин не става ли? В Австрия изписват такъв.
Става разбира се,даже само него съм слагала,когато се е налагало,но сега са  ми казали  Натаспин ,за да няма  бодене с месеци/не става въпрос за Ковид/А и НМХ тук си излиза скъпичко Simple Smile.Както казах не съм го пробвала,но ме убеждават,че било ефикасно....

# 3 006
На мен Натаспин ми го изписаха преди да има Ковид, та си го имам... това, което четох за него, звучи добре, поне не виждам как ще навреди.

# 3 007
За съжаление доста се оживи тази тема. Вероника, а и другите заболели, не съм лекар, но почни цинк и вит.Д. Или най-добре си вземи калмацин.

# 3 008
  • При семейството си
За съжаление доста се оживи тази тема. Вероника, а и другите заболели, не съм лекар, но почни цинк и вит.Д. Или най-добре си вземи калмацин.

“Не съм лекар...но вземи...най-добре си вземи”. Осъзнавате ли колко е вредно и/или опасно това? Много сте уплашени от нов, непознат, нетипичен, пандемичен вирус, но пък “изписвате” масово в темите диагностика, лечение.

# 3 009
Витамин Д го казаха днес на пресконференцията, а за цинк-включем е в протокола, ако не се лъжа
Така че съвета е уместен

# 3 010
  • Бургас
Витамин Д го казаха днес на пресконференцията, а за цинк-включем е в протокола, ако не се лъжа
Така че съвета е уместен
Много рядко давам добавки и витамини, но мисля поне това да дам. Действително казаха - разумен прием може само да помогне. 4тото Д. Един вид като подкрепа.

Моите ковид болни са по - добре. Няма да ги хваля /от пусто суеверие/, но се радвам!

# 3 011
  • При семейството си
Така че съвета е уместен

Ахх, ок, щом са го казали на брифинга, лекувайте се със съвети по форумите.

# 3 012
По принцип си права,че ме е никак разумно да се взима каквото и да е по съвет от интернет и обикновено аз съм тая, дето го повтаря
Но в случая надявам се да не навреди Hug

# 3 013
За Цинк и Витамин Д се говори от съвсем началото. Прилагат се официално към протокола за лечение.
Друг е въпросът, че при разнообразно хранене и достатъчно слънце се набавят по естествен начин.

# 3 014
Витамин Д май беше оъ онези витамини, дето не е добре да се предозират? И аз доста се забсвлявах с изписания на бригинга витамкн на целокупния български народ. Че и схема направи, пийте там, две седмици с почивка, или десет дена....цитирам по памет.

Общи условия

Активация на акаунт