Мога да ти кажа какво бих направила аз, това и направих при моите първи симптоми, които бяха далеч по-сериозни от твоите без да съм доказано контактна - пуснах ПСР. Никове не помня, не знам ти ли беше, дето писа, че те е страх да си бъркаш надълбоко в носа? Ако си ти, то е възможно да не си взела хубаво пробата. А е и възможно да сте отрицателни, така е. През ноември синът ми така уж позитивира един тест от аптеката, имаше и симптоми, но после беше без антитела, което също не е изключено де - да нямаш антитела след ковид.
Та при отрицателен тест няма нужда да звъниш на ОПЛ, звънни ѝ по-скоро, за да те посъветва какво да пиете или да предприемете, особено след като сте били контактни и се притесняваш. Кръвни винаги можеш да пуснеш, моите бяха съвсем наред като изключим високото ЦРП.За това какво да "почваш" съвети не давам, аз съм против назначаването на терапия тук, аз започнах веднага Авирон Рапид, някои пият Изопринозин, това е строго индивидуално и се допитай до лекар.
Мери, в теб не се съмнявам, пък и ти също си с пълен арсенал от медикаменти.
Ще се справите, момичета!

Днес изтърси да си взема и Магнерот, по едно на ден. Преди години имах една така и недоказана ИБС, явно се е сетила, че и на коронарография ходих тогава. Вероятно заради това.