Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 292 300
  • 50 335
  •   2
Отговори
# 22 770
Благодаря ви !
В критично ,но стабилно състояние е.
Подават 70 % кислород ,сатурацията е 95,кръвно 95/60 и пулс 125 .Според доктора е по-добре от сутринта .
Плазма вече няма смисъл ми каза .
Откачих като ми казаха , изплаших и детето ,посъвзех се ,но е трудно

# 22 771
  • под тепетата
И от мен сили и стиснати палци!

# 22 772
Илиана, кураж и много положителна енергия от мен.
Изписаха ли Диорела?

# 22 773
Кураж и вяра, Илияна. Дай-боже да се подобри още повече, стискаме палци.

# 22 774
Илиана, и от мен вяра, кураж и положителна енергия!

# 22 775
През ноември изкарах тежко Ковид с пневмония. Сега отново не се чувствам добре, с отпадналост, без температура. Кръвните изследвания са добри, на рентген - бронхит. Дали е необходим скенер?
Непрекъснато имам шум в ушите. Това последствия от Ковид ли е? Има ли други с такива симптоми?

# 22 776
Илианка, изпращам цялата си положителна енергия и стискам палци за момчето ти!

# 22 777
  • При семейството си
Илиана, ще се пребори. Вярвай и ти 🤗

# 22 778
През ноември изкарах тежко Ковид с пневмония. Сега отново не се чувствам добре, с отпадналост, без температура. Кръвните изследвания са добри, на рентген - бронхит. Дали е необходим скенер?
Непрекъснато имам шум в ушите. Това последствия от Ковид ли е? Има ли други с такива симптоми?
Аз. От август изкаран ковид. До ден днешен ми пулсира в ухото, особено нощем. Бучи яко.

# 22 779
И аз имах шум в ушите, вечер, но не го свързах с КОВИД.
Като, че ли намаля доста.

# 22 780
Аз. От август изкаран ковид. До ден днешен ми пулсира в ухото, особено нощем. Бучи яко.

Добре е да посетите отоневролог.

# 22 781
Здравейте! Не знам дали пиша в правилната група, но идвам с молба за помощ. Има ли някой от вас телефон на ковид отделение в ИСУЛ за сведения? Дядо ми е интубиран от нощес и освен инфото, което се получава на обяд за 1 минута нямаме никаква друга връзка..

# 22 782
  • ту тук, ту там
Няколко пъти започвам да пиша днес и трия. Искам да дам кураж и подкрепа на Илиана, но не ми достигат думи. Прегръдки, Илиана! Изпращам много добри мисли и искрени молитви да е добре скоро момчето ти! 🙏🤗🙏

# 22 783
Илияна стискам палци всичко да се нареди ,дано се оправи мъжа ви по-бързо.
АЗ съм 8 ден и още имам т реших да я измеря 37.8.Вие по колко дни сте имали температура?Няма ли край това?Пожелавам искрено на всички болни да се оправят ,и който е в тежко състояние да се подобри.

# 22 784
Илияна стискам палци всичко да се нареди ,дано се оправи мъжа ви по-бързо.
АЗ съм 8 ден и още имам т реших да я измеря 37.8.Вие по колко дни сте имали температура?Няма ли край това?Пожелавам искрено на всички болни да се оправят ,и който е в тежко състояние да се подобри.
Дени, различно е при всеки, аз имах за кратко. Но пък никак не се чувствах добре. Мериш ли сатурацията, тя е важна? И ако се появят затруднения при дишане, търси помощ. Как са децата, дано не са се заразили?

Общи условия

Активация на акаунт