Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 11 408
  • 328
  •   1
Отговори
Здравейте момичета! Пиша тази тема, защото просто имам нужда да споделя и да обменя опит с жени, които знаят как се чувствам в този момент. Става въпрос за моят мъж и моите малки гърди, които разбрах, че той не одобрява. Аз съм една обикновена жена, която никога не е мислила че е красива. Израснала съм с комплекси още от детските години. За това изиграха роля коментари относно мен и сестра ми, в които винаги бяхме сравнявани в нейна полза. Аз още от малка си знаех, че не съм предпочитаната, че съм по-грозната по-невзрачната . Приех си мястото, но явно това ми се отрази във всичко. Връзките които имах преди него винаги съм била с мъже жженкар, които постоянно зяпаха други жени. Това впоследствие ме направи и доста ревнива. Постоянно дебнех мъжът ми дали не зяпа други как ги гледа защо ги гледа. Следваха скандали и караници, в които той отричаше. Стигна се до там да го ревнувам и от сестра ми забелязвам го как я гледа. Начин който няма как да объркам аз съм интуитивен човек. Тя разбира се е много красива жена и е обградена винаги от много ухажори. Тя за мен е специален човек и слава богу няма как да я обвинявам за това, но ми е обидно и болно. Не мога да си намеря място и да се успокоя. Бяхме си на гости в моя край и той не ме беше виждал може би месец. Аз лятото отслабвам и гърдите след кърменето съвсем си заминаха. Наистина са много малки, но това за мен никога не е било проблем. Като ме докосна и вика малее къде са ти гърдите?. Е аз си преглътнах обидата ама то си ме загризя отвътре и се озлобих. Днес ми вика ако искаш да ти сложим силикон. Все едно имам много пари, че ще ми слага силикон. Аз само го погледнах и нищо не казах. Винаги съм знаела че си пада по големи цици предвид жените които заглежда. А аз съм слабичка нежничка като момиче. Даже майка ми се изцепи че нямало нищо женско в мен била съм много кльощава. Какво да правя. Аз заради него дори и пари да имам не искам да се подлагам на такова нещо. Просто този човек явно вече ще започва да ме критикува и за външния ми вид. Преди не го е правил поне не и пред мен.Той като цяло само това прави да критикува, но едно е поведението което човек би променил друго е външния вид. Аз няма как да се променя и да му угодя на всички пришявки. Просто той вместо да оправя нещата само ги влошава и аз се чудя какво да правя. Всички мъже ли са такива? Нормални ли са тези коментари това зяпане на други и направене на комплименти. Непрекъснатите критики и омаловажавне? Какво бихте ме посъветвали в тази ситуация как да си върна самочувствието и да спре да ме боли?

# 1
  • село в ямболско
Свикваш или го режеш..
Днес ще са гърдите утре дупето...

# 2
  • София
Не са нормални. Явно си израснала потискана и мачкана, в резултат на което си се хванала с мъж, който не те уважава. Гърдите и коментарите са само проявление.

# 3
Смени мъжа е съветът.
Не всички са такива.
Как ще живееш,  ако някой всеки ден те психясва и не те харесва такава каквато си?
Ти хептен ще загубиш самочувствие и ще смачкаш.

# 4
Не са всички, просто си комплексирана и не смееш да го сложиш на мястото му, че ще останеш без мъж.

Но ако ти искаш силикон му кажи, че той трябва да ти го плати. Ти една стотинка няма да дадеш.

Също така имането на силиконче няма да ти оправи комплексите. Ще бъде временно фалшиво самочувствие.

# 5
О я стига глупости. Взел си слаба нежна жена и ще и прави рекламации. Кажи му че хората такива харесват, слаби и без цици. Сега е модерно.  Големият бюст само пречи. И дете си му родила на тоя тъпак.

Кажи му, ако иска нещо да уголемява, да си уголеми члена.

# 6
Няма да ти хареса коментара ми, но поемам риска. Толкова си пълна с комплекси и си толкова озлобена, че мен в реалния живот от такива като теб ме е страх. На всичко са способни.

# 7
След като не те харесва физически, защо се е оженил за теб? Може би защото е усетил, че си податлива на такива критики, че е лесно покрай теб да проявява неуважението си и лошото си възпитание. Това е контрапродуктивно и за двама ви и е редно в даден момент да поставиш нещата на масата, без да се страхуваш. Само така можеш да спечелиш самочувствие и да разбереш, че някои физически дадености не те правят по-малко харесвана и желана.

Мъжко мнение - силиконът и хиалуронът са най-глупавите естетически подобрители в историята на човечеството.

# 8
Да, и това щях да напиша. Кажи му да ти плаща силикона, но и той ще трябва да си увеличи члена.
Да види приятно ли е.

FrauDanna, така е. От такива жени трябва да се пазят другите жени. Особено пък ако има цици или има нещо друго, което хора като авторката няма. Има жени го избиват на злоба ако друга има нещо  което те нямат.

pitam2, мъжът в случая е явно смотан мъж и манипулатор. Явно нормална жена не му е вързала, разбрала го колко е зле. Видял е че авторката ще търпи и защо да не и посмачка фасона.
Сори, но тя си го е избрала  този мъж. Свободна е да си слага силикона, свободна е да не го слага. Свободна е и да не живее с него.

# 9
Пластмасови цици не обичам, по принцип ми харесват големи, но не това е водещ критерий за избор. Ако жената ми харесва и ме привлича като жена с чар, красота в лицето, да е стегната и с хубаво тяло, малките цици въобще не биха били проблем за мен.
Тва не го разбирам да си избереш жена, която не харесваш нещо в нея и да искаш да я променяш, да я критикуваш, определено не говори добре за мъжа.
Относно заглежданията обаче не си права, почти всички мъже гледат, това не ги прави женкари. Разбирам, че са ти набити яко комплекси и от там идва проблема, но да правиш драми че мъжът ти е погледнал друга също не е добре.
Конкретно на въпроса ти, режи го. Тва нещо иска поддръжка и може да създаде проблеми в бъдеще, не е просто да го сложиш и да забравиш. Не си заслужава.

# 10
Не разбирам – хем имаш тежки комплекси, хем нищо не правиш, за да ги преодолееш. Лекувай ги или направи нужните промени, които да ти помогнат да ги преодолееш и да придобиеш самочувствие. Има по света много жени, които си харесват малкия бюст. Има и много мъже, които също харесват малки и стегнати гърди. Има и куп грозни жени, които са достатъчно атрактивни за мъжете. Всичко зависи от теб.

Иначе съветът ми е да си сложиш силикон. И след това да направиш като всички силиконки – да си демонстрираш новия бюст наляво и надясно – зер пари са се давали, не върви да го криеш. И когато ахмаците започнат да ти се лепят, смени мъжа си за някой с по-голяма... пишка, заплата, каквото там голямо си харесаш. И натрий носа на мъжа си. Образувай му комплекси и го остави да се бори с тях. Ама-ха!

# 11
Какво стана, нали беше бременна, какъв силикон?

# 12
  • София
Проблемът е в комплексите ти, авторке. Ако ги нямаше, цялата ситуация можеше да е много различна. С неувереността си предизвикваш събитията около себе си и не можеш да ги отиграеш адекватно. Докато не си оправиш самочувствието, дори да смениш мъжа, не те чака нещо по-различно.

# 13
Тя ако имаше самочувствие, нямаше въобще да се хваща  с този.
Сигурно е било ситуация "удавник за сламка"

# 14
Ама в предишната тема щеше да го зарязва мъжа, ако имаше пари да се махне, беше бременна и се чудеше аборт ли да прави, или да го задържи. Сега явно е ред на нетолкова маловажните въпроси като "Да си сложа ли силикон на собствени разноски, за да съм по-привлекателна за мъжа, с когото исках да се разделям преди няколко месеца?".

Общи условия

Активация на акаунт