Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 680
  • 328
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Тя ако имаше самочувствие, нямаше въобще да се хваща  с този.
Сигурно е било ситуация "удавник за сламка"

Именно Wink

# 16
Не слагай нищо. Ако има как, отдалечи се от този и си намери среда ( тоест не задължително нов мъж ), но приятели и познати с които ще се чувстваш добре, и които няма да ти правят всякакви забележки с което да те комплексират и депресират.

# 17
Искай му пари за силикон и го зарежи.

# 18
Толкова писания за нещо, което става ясно още в заглавието. Кажи му за по голям кеф и той да си уголеми оная работа, ако може да си позволи две операции.

# 19
Ако правилно се ориентирах по предните мнения жената вече е с 2 породени деца. За жалост не я виждам да мисли за раздяла поне в близко бъдеще.
Авторке, както са ти казали бюстът е най-малкият проблем,, даже не е проблем сам по себе си. Ти си неуверена и много комплексирана. Това не е критика. Трябва да опиташ да лекуваш психиката и самооценката си, които явно са много смачкани твърде отрано. В това се и ще се коренят много проблеми, които силикон няма да реши. Препоръчвам ти психолог.

# 20
Имам позната го направи. Мъжът и каза, че иска да има по-големи гърди и да си направи.
Имаха дете, той е с по-високите доходи. Тя на ниска заплата, но свикнала на лукс.
Та и казал, че ще има последствия. И като се съгласила и казал, абе тъй и тъй ще правиш гърдите, защо не и устните малко да пооправиш.
И тя го направила. Станала барби. Руса, с дълга коса, кльощава. Винаги гледа фигурата да си поддържа, че мъжа и и пухкави не обичал.
Та едно такова фалшиво самочувствие имаше. Фръцкаше се, контеше се.
Ама с тия корекции е ясно, че това проблема и няма да реши.
Но знам ли, може да има жени фалшивите цици да им помагат, знам ли.
Може да е фалшиво самочувствие, но все пак е самочувствие.

# 21
Не разбирам. Казвате "мъжът ми,след кърмене". Е нали преди това е знаел за тях. Тогава защо не е повдигнал темата? Тялото и младоста не са постоянни,променят се. Като се сложат добавки,околни очи ще се привличат,а неговите.... Въпроса е вие как се възприемате в тялото си? Другото е постижимо

# 22
Проблема ти е на много по- дълбоко ниво, от самата външност. И цици да си сложиш, и в " Пълна промяна " да участваш, ако самата ти не се се погледнеш с други очи и не повишиш себеоценката си, нищо няма да ти помогне. Иначе, ако само това ти е комплекса, си сложи.
Вече доста мои познати и приятелки имат.
Но, го направи заради себе си, само ако го искаш. Заради Мъж, никогаш.

# 23
Имам позната го направи. Мъжът и каза, че иска да има по-големи гърди и да си направи.
Имаха дете, той е с по-високите доходи. Тя на ниска заплата, но свикнала на лукс.
Та и казал, че ще има последствия. И като се съгласила и казал, абе тъй и тъй ще правиш гърдите, защо не и устните малко да пооправиш.
И тя го направила. Станала барби. Руса, с дълга коса, кльощава. Винаги гледа фигурата да си поддържа, че мъжа и и пухкави не обичал.
Та едно такова фалшиво самочувствие имаше. Фръцкаше се, контеше се.
Ама с тия корекции е ясно, че това проблема и няма да реши.
Но знам ли, може да има жени фалшивите цици да им помагат, знам ли.
Може да е фалшиво самочувствие, но все пак е самочувствие.
Който плаща, той поръчва музиката. За тях този лаф важи с пълна сила.

# 24
  • Melmak
Мъжът ти е някакъв комплексар, за съжаление и двамата сте лика-прилика.

Ти си смачкана и без самочувствие. Родила си на този две деца, а той ще идва да те пита къде са ти гърдите????

Мъжете харесват някакви типове жени. Ще ти дам пример с мм, той обича гърди и не обича такива нежни, слаби, по 50 кила, но и той хич не е дребен. Приятелка с малки гърди не е имал. Това харесва човека.
Има мъже, които искат такава като теб, дребна, нежна, фина. Хората сме различни и харесваме различни неща. За това всеки си търси това, което харесва, а не вика “сложи си силикон”. Ми да ходи при някоя със силикон.

Съветвам те да работиш по преодоляване на комплексите си и да се себеразвиваш и приемаш.

# 25
Живеем във време, в което козметичните корекции са ежедневие. Не е нищо странно да сложиш силикон, устни, коси, мигли, скули и какво ли не. НО това следва да е лично усещане и желание.
Вероятно много мъже харесват огромни гърди, но не всеки един от тях ще каже това на жената до себе си по обиден начин.
Няма как всеки да те харесва, особено ако ти не харесваш себе си. А ти вероятно не се харесваш, не защото си обикновена, с по-малък бюст или каквото там си мислиш, а защото си била обградена винаги от груби хора, които са те уязвявали и наранявали до степен сама да не обичаш себе си.
С какво ще се подобри връзката с мъжа ти ако сложиш големите кубици? Той ще стане по-мил, по-добър любовник или пък ще спре да заглежда други?? Съмнявам се.
Търси качествени хора, които ще ти казват какво харесват в теб, а не какво ти липсва.

Последна редакция: сб, 21 сеп 2024, 16:14 от Radeva-87

# 26
Според мен, ако го е подметнал само 1-2 пъти може би е било на шега, но в твоето комплексирано съзнание си го преувеличила. Вече ако го казва повече пъти и с намек за насмешка, значи е емоционален манипулатор и се опитва да те смачка. Ако е такъв случаят, аз бих започнала да критикувам някой негов недостатък и да го изтъквам. Не е честно само единият да е мачкан.

# 27
За това всеки си търси това, което харесва, а не вика “сложи си силикон”.

И въпросът на деня е защо авторката не е попитала това мъжа си.
Като искаш големи цици защо си с мен?

Ми има хора, мъже и жени се примиряват с каквото намерят и каквото им пусне.
Другото е лицемерие.
И такива все викат "такава жена ми се е паднала" или "такъв мъж ми се е паднал"
Ми не, всички избират доброволно.

# 28
  • Melmak
Основният проблем на бизнеса с естетичната хирургия и дерматология е, че се храни от комплексите на хората.

Разбира се, че е лично решение дали да си правиш операции и корекции, но следва това решение да е осъзнато и информирано. За съжаление много хора са жертви на пластичната хирургия и една операция нито е безобидна, нито е възможно да няма рискове.

Авторката сподели, че не иска да се оперира, абсолютно не разбирам какъв кретен трябва да си, че да настояваш любимия си човек да го прави.

Не знам как бих се почувствала мм да ми каже, че иска да ходя да си оперирам носа примерно?? Или да си направя липосукция, че имам нужда?? Или да си плесна едни джуки?

Така е, Елора. Това не е тото, че да ти се пада нещо. Как па не ми се падна на мен някой нисък и слаб??? Все високи, едри! Примерно… защото такива съм търсила и такива ми отиват.

# 29
  • Washington,USA
Каже му, че като си сложи по - голям, тогава и ти ще го направиш. Аман как ги търпите тия. Ако не е милионер, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт