Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 613
  • 328
  •   1
Отговори
# 315
Няма нищо по-относително от "имам 5 кг отгоре". За една жена с ръст 170 това може да значи, че е станала 60 кг, а за друга със същия ръст, че е станала 75 кг Simple Smile  А пък кой би искал бюст с размер Е аз не знам, за мен това е хем мъчение, хем и доста далеч от естетиката.

Цитат
Да обичаш някого значи да го приемеш с недостатъците му, просто избираш какви недостатъци можеш да толерираш, но категорично не очакваш човекът отсреща да се промени и да стане перфектен за теб.

Много вярно, влизайки във връзка приемаш човека какъвто е. И не очакваш да се променя. Лошото е обаче, когато се промени, нали? Когато си взела атлет, а после стане охкащ мързелан с  шкембе като че е в 7 месец. Респективно някой е взел газела, а после трябва да се насилва да се възбужда от баба меца.

# 316
Те сисите като ги раздават не те питат какво искаш - каквото дали, това.

# 317
Айде сега пак, да съм била свалила още 5 кила -
... и да й счернява живота за някакви си 5 кила.
Защо изобщо трябва да ти казва някой и държи сметка за килограмите. Важно е ти да се харесваш и чувстваш секси в кожата си. За себе си намери комфорта. А не да се харесваш на някого.
Първият ми мъж се занимаваше с фитнес и аз бях слаба като скелет, тогава живеех на течи честоти и се харесвах.
Последният пък уж на шега искаше да надебелявам, че да не ме заглеждали мъжете. Но мисля това дава обратен ефект по-скоро.
Та.
Мъжете да си гледат работата. Един ще иска едно, друг друго. Ти гледай ти като застанеш срещу огледалото да се харесваш. Тогава да видиш как всичките ще те харесват.

# 318
  • София
Всъщност, буквата на сутиена е много относителна, защото зависи от подгръдната обиколка. Тоест, от Е до Е има разлика. Иначе аз съм фен на големите гърди, въпреки че съм жена. Винаги ми хващат окото и има естествени, които изглеждат супер. А колкото до мъжете, техните вкусове са разнообразни и няма човек какво да се вталясва. Освен това би било доста тъпо мъжът ти да те избере само заради сисите, други неща трябва да са на първо място.

# 319
Мъжете обикновено нямат изборът, който една жена има.
Те трябва доста да се потрудят, за да привлекат женското внимание.
В резултат някои от тях правят изборът "по-добре такава, отколкото никаква", а после стъжняват живота на избраницата си, че не е достатъчно Еди какво си...

# 320
  • Beyond the stars
Всъщност, буквата на сутиена е много относителна, защото зависи от подгръдната обиколка. Тоест, от Е до Е има разлика. Иначе аз съм фен на големите гърди, въпреки че съм жена. Винаги ми хващат окото и има естествени, които изглеждат супер. А колкото до мъжете, техните вкусове са разнообразни и няма човек какво да се вталясва. Освен това би било доста тъпо мъжът ти да те избере само заради сисите, други неща трябва да са на първо място.

И аз съм фен, може би защото нямам налични такива. Bowtie
Ма красиво нещо са хубавите гърди.
Иначе с 75Б  си живеем идеално - мога и без сутиен, същите са като преди раждането, спортувам си спокойно, и като цяло са ми много удобни. По-големи не ми трябват лично, ама не ми пречи да ми харесват върху други.

Като цяло да избираш партньор в живота и родител за децата ти по външни белези е доста тъпо. Факт, че първо е физическото привличане, ама освен него има доста други фактори.

# 321
А не, по добре пищни форми от колкото да се ръбиш на някой хърбалет

Това искрено ме разсмя.
Само, дето:
а) има мъже, които си падат по “хърбалети” и пищните форми са им отблъскващи
б) има мъже, на които не им пука толкова, че дали някоя е “хърбалет”, защото гледат и другите качества на жените
в) и да, понеже съм в тази категория, може би съм пристрастна, ама аз мина ли 50 кг като тегло (което ми се е случвало 2 пъти в живота  - от грешни противозачатъчни и когато бях бременна) не се харесвам изобщо. Съвсем си се харесвам да съм слабичка и грам не ми пука дали някой смята, че гърдите са ми малки. Писах назад - никой не се е оплакал от това. Виж от ръбенето - казвали са ми го, нещо от рода “Ами ти си много кльощава, тук този кокал ми прави еди-какво си”, ама тия неща се преживяват.

# 322
Айде лицеви жена може и да не прави, че се товарят ставите при неправилно изпълнение, но...

Ами женски лицеви. На коленца. Вършат идеална работа.
Е, ако има гърди като снимката показана от ЧС, няма какво да спаси положението.
Аз лично виждам много хубав ефект от лицевите откакто ги почнах.
Е, също така и чак след 2 месеца разбрах, че ги правя неправилно, ама нищо.

# 323
Лицевите опори с различен хват са идеални за жена. Особено за трицепс и рамо. И стягат гърдите – да. Препоръчвам. За трицепс на коленца, да.

# 324
  • Out of the Mix
Елора, "на коленца" викаш. Чакай, че други асоциации ми минават през главата. Smile
Признавам не се сетих за "женските".

Ако жената не иска да ходи на фитнес, сигурно е добре, щом казваш и виждаш резултати, браво. Simple Smile
Ако иска, по-добре да седне на "Гладиатора" и да разгъва навътре-навън.
Щото лежанка не си представям, макар и с много малки тежести, или само с лоста.
Друг вариант - леки гирички и лежанка.

# 325
Фитнеса за мен е загуба на време. Много време.
Вкъщи си тренирам идеално.
А и аз имам специфични нужди относно спорта. Заради проблемите с кръст, гръбнак и врат.
Ходила съм преди години. Там е скучно. Час и нещо сменях някакви уреди. Па въртя, па скучая.
20 минути докато отида, пък да тренирам час или час и нещо, пък да се изкъпя,пък пак връщане 20 минути.
Вкъщи за 30 минути си правя супер тренировка спрямо моите нужди. Пускам си някой филм, обикновено комедия е и се забавлявам. Е да, на някоя коремна преса почвам да се хиля понякога, ама така е.
И кротренажорче имам. Пак си пускам филм и не усещам как минава времето.

# 326
  • Out of the Mix
Много добре звучи, и аз съм така, с разликата, че само слушам музика. Simple Smile
Иначе имам 3 фитнеса на 5 мин. пеша около мен, а на 10-на е West Gym на приятел. Еми не ходя.

# 327
Аз съм си филмов и сериало маниак.
Още преди 15 години като направих 4-5 посещения и установих, че е скука голяма.
А спорта трябва да е приятен.
И тогава в залата си въртях кроса или велото и си виках - ех, да можеше сега някой филм да гледам и нямаше да усещам времето.
И след няколко дни - абе що не взема да си купя вело и кросче.
Е, вело нямам вече, но и кросчето върши работа, а иначе като не ми се върти - има клекове, лицеви, коремни и какви ли не подходящи силови и други за мен упражнения.
Че даже и готвя докато тренирам. Joy
Във фитнеса това не може да се прави.

# 328
  • Beyond the stars
Без друго темата отиде у ряката.
Та за фитнеса да се изкажа, след 12-3 години тренировки вкъщи и навън собственоизмислени, се завърнах във фитнеса, ама с треньор. Естествено се оказа, че маса неща правя грешно и като цяло  водената тренировка от професионалист няма нищо общо с това, което съм правила аз преди из фитнеса. Близо ми е, та реших този вариант за зимата и съм супер доволна за сега. По нататък може и сама да продължа и дори вкъщи, ама вече ще имам едно доста полезно know how, защото едно е да гледаш клипчета, едно е някой теб да те гледа, за да види какво точно правиш и как.

Общи условия

Активация на акаунт