Мъжът ми намеква за малкия ми бюст и евентуално слагане на силикон

• 12 620
  • 328
  •   1
Отговори
# 285
Няма размер гърди, който да подлежи непременно на корекция. Просто няма. Ако жената сама не го желае. Най-важното е тези гърди да са здрави. Иначе майната му на размера.
Освен това едно за сметка на друго. Обикновено малката чашка върви с фино и слабо телосложение. Да не говорим, че за много мъже секси дупето е не по-малко важно. Тъй че всеки си има силните страни и с какво да се хареса и за всеки влак си има пътници. Достатъчно е човек да погледне колко актриси секс символи има с най-различни мерки. Винаги съм намирала Кийра Найтли за много красива и секси жена, въпреки че е с много скромен бюст. А и си има достатъчно фенове мъже.
За мен такива подмятания от страна на един мъж за признак за нисък интелект.

Именно!

# 286
В доста агресивна среда и аз съм расла, но съм го преживяла. Не съм се подигравала на други деца и хора, защото имам травми, че еди кой си се е подигравал на мен. Смях се със сълзи на подигравки към един съученик заедно с другите, а той се разплака. Години след това съм съжалявала, че не го защитих, а се включих по този начин.

Мисля, че моята среда даже е била по-агресивна(дивата провинция). Подигравчиите, както казах си ги пребиваха. Забелязала съм, че който много му знае устата, се насира от страх после при заплаха от ответен удар(физически или остро вербален).

Някога им викахме "гадняри и комплексари" на тези, които винаги си намират с кой да се подкачат. И бяха изолирани. Нищо не се е променило и в сегашната ми среда. Неприятните хора не са желана компания (ако са много настоятелни някой ги бие и тях в болното място и свиват перки - а след това са низвергнати).

Ами ти имаш по-висок интелект явно и си научила още от малка някои елементарни неща.
Точно защото теб са те тормозили, ти не си го правила. Научила си някои неща.
Не си на нивото на Рфф. Той не е научил нищо за съжаление. Възможно е даже да не помни защо учителката се е държала така. Може да е имала сериозна причина, но тъй като егото му е високо и незряло и удобно предполагам мозъка удобно е забравили причината за конфликта. Но само предполагам. Не отричам, че има и смотани учители.
Абе като тотото е средата. Някой попаднал в смотан клас и пропада с другите, ляга им на нивото, друг пък обратното.
Трети пък са късметлии да попадат в читави класове като цяло.

На 8-9 колко да съм се чувствал мъж заради тва и колко да ми е било нивото на развитие?

Не знам, не знам...Това ли ти е оправданието? Годините Grinning
Различни деца има. И аз съм ходила на училище.
Имаше и 8-9 годишни прекрасни момчета. Възпитани, любезни, мили, отзивчиви.

# 287
Когато хора, които участват в някакъв спор или дискусия, започнат да отправят личностни нападки, особено непровокирано, показват на всички останали първо своето невъзпитание, и второ - че нямат валидни аргументи и вече са загубили "спора".
РФ споделя някакви лични неща, тук се изредиха да му поставят лични оценки.

По темата. В моите ученически години (края на 80те и 90те) имаше много агресия, побоища и подигравки. В едно от училищата ми се налагаше да се движим по няколко момчета, за да можем да се защитим. Не помня някой да ми се е подигравал, поне в по-късните класове, понеже бях доста по-голям и едър от повечето деца, а и винаги бях с компания. Но като цяло си бях смотан до съм 9-10 глас. В 11 и 12 клас научих най-голямата тайна, свързана с отношенията между учениците в училище и оттам насетне нещата станаха гладки за мен.

# 288
Аха.
Извинявам се тогава.
Ами РФФ е  човек на изключително високо ниво. Мил, любезен, добър. Аз съм удивена.
Постъпките му в училище към всички са били на невероятно високо ниво.
Той е човек с който трябва всички да се гордеят. Подигравките му са великолепни, изпълнени с мъдрост и божия благодат.
Поклон.

# 289
В 11 и 12 клас научих най-голямата тайна, свързана с отношенията между учениците в училище и оттам насетне нещата станаха гладки за мен.
Каква беше тази тайна, ако не е тайна?

# 290
Не е нещо кой знае какво. Първо, че хората се разделят на лидери и следващи. Лидерите дават пример с действията и принципите си, показват на останалите кое е хубаво и кое не, водят. Останалите...следват. Второ, че всеки може да бъде такъв, какъвто иска да бъде. Повечето предпочитат да следват, защото е по-лесно. Те гледат от своите съученици, прихващат навици, начин на обличане, на държане. Ако избереш да бъдеш лидер, тогава ти си този, който дава пример, но и носиш отговорност какъв е този пример.
В моя клас, 11 и 12, "модерно" беше да си отличник, да си добър, отговорен, да помагаш на по-слабите, да спортуваш активно и да се стремиш да изглеждаш добре, да живееш здравословно и т.н. Може би просто повече деца те осъзнахме тогава едновременно, не знам, но средата стана много позитивна от един момент натам. В другите класове пушеха трева и се напиваха....

# 291
Аха.
Извинявам се тогава.
Ами РФФ е  човек на изключително високо ниво. Мил, любезен, добър. Аз съм удивена.
Той е човек с който трябва всички да се гордеят. Подигравките му са великолепни, изпълнени с мъдрост и божия благодат.
Поклон.
Благодаря!!!
Но все пак мисля като 8 годишен не съм бил чак толкова на ниво, толкова мил и разбран както сега.
Не знам защо е толкова странно да не си спомням в детайли случката, но си спомням колко ми беше гадно, как след като я нарекох с въпросната дума си излязох разреван в средата на часа и си тръгнах към вкъщи дори без да си взема якето посред зима. И никой не направи опит да ме спре. Не помня точно какво ме обиждаше, дали беше за външен вид или за поведение, или за нещо конкретно, но не беше единичен случай и изглежда ме беше нарочила. Групичката момичета може би съм ги дразнил нещо, и това не помня, но учителката вместо да прекрати да се включи на тяхна страна със същото, въпреки срещаното одобрение тук си е сериозна липса на професионализъм и когато нещо подобно гръмне в социалните мрежи от тайно записан клип летят глави на директори и учители.
А за въпросната ми съученичка, която беше особено активна в групичката, не разбирам какъв е проблема че съм се разправил с нея с нейните методи?
Някои ходят с години на терапии заради такива случки, аз съм намерил начин да се справя сам дори без да разберат родителите ми. За въпросната учителка не помня какво стана после с нея, трети клас мисля че я смениха или аз не ходих на занималня,вече ми се губи. Повече проблеми с учители не съм имал от такова естество.

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 18:15 от rf22

# 292
  • София
Самият факт, че 15 пъти се повтори, че някой е 'напипал слабото място" е достатъчно красноречив за намеренията ерго природата на конкретния индивид. И тя няма нищо общо с объркване, детски глупости или защита на себе си.
Важи и за мъжа на авторката - това, че го е казал едва ли не мимоходом и привидно импулсивно, не значи, че не е мачкане. А нейната реакция и всичко наговорено са точно на човек, който дълго време е потискан и е мълчал. Чашата прелива и реакцията е почти истерична.
Ако се върнем назад също няма логика тя да е привлякла нормален и подкрепящ индивид. Шансовете са много малки при този нисък старт на вечно вменявано чувство за малоценност.

# 293
Аха.
Извинявам се тогава.
Ами РФФ е  човек на изключително високо ниво. Мил, любезен, добър. Аз съм удивена.
Поклон.
Благодаря!!!
Но все пак мисля като 8 годишен не съм бил чак толкова на ниво, толкова мил и разбран както сега.
Не знам защо е толкова странно да не си спомням в детайли случката, но си спомням колко ми беше гадно, как след като я нарекох с въпросната дума си излязох разреван в средата на часа и си тръгнах към вкъщи дори без да си взема якето посред зима. И никой не направи опит да ме спре. Не помня точно какво ме обиждаше, дали беше за външен вид или за поведение, или за нещо конкретно, но не беше единичен случай и изглежда ме беше нарочила. Групичката момичета може би съм ги дразнил нещо, и това не помня, но учителката вместо да прекрати да се включи на тяхна страна със същото, въпреки срещаното одобрение тук си е сериозна липса на професионализъм и когато нещо подобно гръмне в социалните мрежи от тайно записан клип летят глави на директори и учители.
А за въпросната ми съученичка, която беше особено активна в групичката, не разбирам какъв е проблема че съм се разправил с нея с нейните методи?
Някои ходят с години на терапии заради такива случки, аз съм намерил начин да се справя сам дори без да разберат родителите ми. За въпросната учителка не помня какво стана после с нея, трети клас мисля че я смениха или аз не ходих на занималня,вече ми се губи. Повече проблеми с учители не съм имал от такова естество.
Саркастична бях бре Mr. Green

Всички имаме травми, ако седна да разказвам...

Все не помниш нещо Grinning Доста удобна частична амнезия.
Иначе аз съм съгласна, че ако някой те тормози, трябва да отвърнеш. Проблема е май, че ти си се поувлякъл.
Значи виж, пред мен няма какво да ми се обясняваш. Отговори на себе си дали нещо в теб всъщност не е бил проблема.

Покрай тази дискусия впрочем се сетих  за темата война между половете. Спрях да я чета по някое време, изпуснах, много отговори, а аз си имах задачи. Ама влизам по едно време да видя какво става и прочитам последния коментар, твой беше. Нещо от рода на - да спориш с жена е като да спориш със свиня Rolling Eyes
Ерудиран човек, а! Мил си, добър, интелигентен, уважаващ чуждото мнение  Grinning
Връщам се няколко коментара, не виждам нищо в постовете на дамите, което да предизвика такъв грозен коментар. Явно 8 годишния РФф е изплувал на бързи обороти.
Та неслучайно назад писа Кетч, че оттогава за теб нещата не са се променили. Сори, но така ти звучат постовете.
Разбира се, изтриха ти я тогава публикацията.
Ето, Сорша си е взела поука. Научила е, че трябва да се отнасяш с другите така, както искаш и с теб да се отнасят.
Ти обаче не си успял.

Поста ми не е обида да отбележа, просто констатация с леко конско

# 294
Беше да спориш с жена е като да стрижеш свиня, крясъци много а вълна никаква.
Не сравнява жената със свиня, а че просто е крайно не продуктивно. Точно с това не съм искал да обиждам никого, а и го изтриха за 2 минути. Ако е прозвучало обидно, съжалявам

# 295
Абе знам какво прочетох и си беше обидно  Grinning
И това без грам провокация. Просто те е сърбяло нещо да демонстрираш явно.

И ако е непродуктивно, защо си във форум в който има почти само жени?
Не ти ли е унизително Joy
Всъщност може и да не ми отговоряш, не държа. Задай си го на себе си.

# 296
  • Washington,USA
Не е нещо кой знае какво. Първо, че хората се разделят на лидери и следващи. Лидерите дават пример с действията и принципите си, показват на останалите кое е хубаво и кое не, водят. Останалите...следват. Второ, че всеки може да бъде такъв, какъвто иска да бъде. Повечето предпочитат да следват, защото е по-лесно. Те гледат от своите съученици, прихващат навици, начин на обличане, на държане. Ако избереш да бъдеш лидер, тогава ти си този, който дава пример, но и носиш отговорност какъв е този пример.
В моя клас, 11 и 12, "модерно" беше да си отличник, да си добър, отговорен, да помагаш на по-слабите, да спортуваш активно и да се стремиш да изглеждаш добре, да живееш здравословно и т.н. Може би просто повече деца те осъзнахме тогава едновременно, не знам, но средата стана много позитивна от един момент натам. В другите класове пушеха трева и се напиваха....

Нито едното не съм била. Гледала съм си най-важното - ученето. А тия, които са "лидери ", хич не им е чиста работата, а за другите тип овца няма да коментирам.

# 297
Е аз тва написах, сега как е прозвучало вече моя грешка че не съм го отчел.
А съм тук защото се обсъждат неща, които ме интересуват. Писал съм, първоначално пишех много в споделито, където мъжете са повече но моделирането беше под всякаква критика и ме отказаха като цяло. Друго място освен тук не знам като алтернатива, освен някои страници във фейса, само че тогава не ги знаех а и май ги нямаше

# 298
Ронин, не би трябвало да обяснявам такива неща на циция като теб 😂. Но само ще кажа че гърдите варират, в живота на жената от А до ДД +. В момента не съм Б, но ако сваля няколко кг сигурно ще стана.
Обяснявай, Обяснявай
И никакво сваляне на килограми.
Аз съм си циция.  Б+ си е просто прекрасно.Sunglasses

Последна редакция: сб, 28 сеп 2024, 20:31 от RoninBG

# 299
Това не помнел, онова не помнел, родителите му дори не разбрали как се справил самостоятелно с проблемите си, ама добре че мама му припомнила Joy

Общи условия

Активация на акаунт