Рискова бременност

• 392
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте значи бремена съм в 6 седмица 4 дни бях на 16 април на доктор и каза че съм на 6 сега трябваше да съм на 7 седмици и 2 дни но няма сърдечна дейност и не е пораснал слагам си тези Инжекции фраксипирин  иска да почака още малко доктора и след 10 дни отново ме вика за да видим дали е пораснал и дали се чува сърдечна дейност някой с подобна ситуация ? Също така съм с поликистозни яйчници и овулацията ми е по късно пиех кломифен цитрат ?

# 1
Докторът ти е казал седмица въз основа на изчисление от последната менструация, но това е ориентировъчно. Може и в 7 г.с. все още да не се улавя сърдечна дейност, може и въз основа на размерите на ехографа да има разминаване с изчислената от менструацията  гестационна седмица. В тези ранни седмици много зависи какво ще се види от точността на ехографа.

# 2
  • Sofia
Много момичета са били в тази ситуация.
При някои се дължи на късна овулация и съответно пулсът се появява по-късно. При други така и не се стига до пулс. Кой вариант ще е при Вас само времето ще покаже.
И мен ме викаха след седмица, за да се види дали има развитие.

# 3
Здравейте значи бях на лекар миналата седмица и каза че в кухо яйце  предписа ме лекарства за аборт прокървях 1 ден след това беле кафяво и събота и неделя нямах никакво кървене та отидох аз да видя изчистена ли съм то па в понеделник  се установи че има ембрион с пулс прикачвам тази снимка тук доктора каза че в кухо яйце според вас кухо яйце ли е ?
И тази преди 2 дни когато бях на лекар

Общи условия

Активация на акаунт