А сега накъде... забременяване след мисед на 41

• 733
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте,писала съм и друга тема,но реших да отворя нова,заради последните събития.На 40 години забременях естествено и в 16 седмица се откри чрез пренатест синдром на Даун(забременях след 3 месеца опити).В последствие около 10 месеца нови опити,изследвания АМХ 1,98,FSH-8,перфектен инхибин б,витамин Д-21.Спермограма 3 процента по Крюгер,намалена подвижност,ДНК фрагментация отлична.В 9 седмица спряла сърдечна дейност на 8,1 Sad Направих медикаментозен аборт преди седмица и сега отново съм на кръстопът какво и как мога да подобря.Ще съм много благодарна за вашите мнения и съвети,за инвитро ли съм,има ли шанс за нормално развитие при тази ситуация,какви други изследвания мога да направя,изобщо всичко би ми било полезно, благодаря!

# 1
  • София
Ако желаете можете да направите консултация със Д-р Сигридов, той се занимава точно със такива случаи като вашия. Има много алтернативен подход. Клиниката му е много хубава. Той не прави ин-витро, но проследява проблемни бременности като вашите. Както и назначава терапия преди забременяване. Работи много на ниво витамини и хранителни добавки. И за мен е един от най-добрите лекари по пренатална диагностика.  Харесва да разрешава сложни казуси.

# 2
Здравейте, не мога да помогна със съвет, но се включвам да кажа, че има възрастово ограничение за фонд инвитро, мисля 43 ненавършени години, имайте го предвид в случай, че Ви се наложи. Кураж и успех! ❤🌸

# 3
  • София/Севлиево
Аз бих направила инвитро.Най-малкото при една стимулация може да се направи предимплантационна диагностика на ембрионите,за да се прецени колко са здрави и имат шанс да стигнат до раждането на здраво бебе.И да, фондът поема процедури до навършване на 43 години.Витамин Д ми се струва нисък.

Общи условия

Активация на акаунт