Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 290 912
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 23 565
Скрит текст:
Означава ли това, че вируса е изкаран?
Би трябвало.
Аз правих същия тест този месец, имам 2 единици резултат. Ковид , доказан с ПСР преди повече от 4 месеца.
Аз правих същия на 25  ден от първи симптоми - имах 32! Сега се чудя дали не е враме да направя нов, защото предния беше на 12.12.

# 23 566
Шокирана съм!

Днес е починала моя съученичка и много близка приятелка. На 45 години и без придружаващи заболявания.

Тя изкара леко коронавируса към края на март и началото на април. Дори след това - точно когато майка почина, тя излезе от карантината и дойде на поклонението, видяхме се и беше добре, върна се на работа след няколко дни и каза че се чувства излекувана. Тази сутрин изведнъж се е оплакала от ужасно главоболие, задух, световъртеж и прескачане на сърцето. Изчакали са около половин час да видят дали ще отшумят симптомите, но казала на съпруга си че не може да диша и сърцето ще изскочи. На домашния пулсоксиметър е отчетено сатурация 78 и пулс 154.

Докато са чакали спешна помощ е колабирала и починала в дома си. Лекарите само са констатирали смъртта.

Не знам какво точно се е случило в нейния организъм и дали е свързано с ковид, но съм потресена и в момента ръцете ми треперят. Съпругът е отказал аутопсия, така че вероятно няма да разберем точната причина. Жалко! Остави две дечица ученици.

# 23 567
  • гр.София
mimi .7299 ,най- сетне някой по моите чуденки. Дори в лабораторията не можаха да ми кажат примерни резултати на друг човек. Аз приех за себе си,че антителата вече са силно намалели.
И се ваксинирах днес.

Последна редакция: сб, 01 май 2021, 21:55 от Не се сърди, човече

# 23 568
  • При семейството си
Илиана, след като те прочетох, знам че ще се справите и разбрах, неслучайно твоето момче е избрало теб 🤗

# 23 569
  • Немция
Маргарита, кошмар! Нямам думи за случилото се с твоята съученичка Sweat. Описаното ми прилича на тромб, белодробна емболия, вероятно вследствие на ковид.

Илиана, четях и не коментирах, но сега няма да се стърпя и да напиша колко съжалявам за случилото се!!! Hug Тук ви мислим и страдаме с вас!
Сила и кураж ви пожелавам!

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 01:01 от Бибит

# 23 570
  • Наблизо
Маргарита,бог да я прости твоята съученичка! Толкова млада,Господи!

Христос Воскресе! Да сме здрави..няма друго по-важно.

# 23 571
  • Варна
Здравейте!

Някой знае в коя лаборатория утре мога да си  направя Пср тест? За Варна става въпрос.

Окръжна или терапия ? Имат ли дежурен кабинет?
 Бързия тест се оказа положителен  при мен Sad

# 23 572
Лаборекспрес 2000
PCR за Covid -19 (ул.Брегалница 4, тел 0878 220490 ) :
03.05  - понеделник                 8:00 - 10:45. Резултати след 14:00 ч

# 23 573
Здравейте след прекаран Ковид,по време на лечението на майка ми са и сменили лекарствата за кръвно и в тях е нямало диуретик.Сега краката и са подути и лицето и също.Дали са и ново лекарство но стана вече 1седмица лицето и е подуто,краката и са поспихнали и казва,че я болят.Какъв съвет ще дадете,да отиде да види бъбреците как са,кръвни ли да пусне,пиеше антибиотик добавки няколко   вида по 16таблетки на ден.Дали не си е натровила организма?Благодаря на отзовалите се предварително.

# 23 574
Здравейте след прекаран Ковид,по време на лечението на майка ми са и сменили лекарствата за кръвно и в тях е нямало диуретик.Сега краката и са подути и лицето и също.Дали са и ново лекарство но стана вече 1седмица лицето и е подуто,краката и са поспихнали и казва,че я болят.Какъв съвет ще дадете,да отиде да види бъбреците как са,кръвни ли да пусне,пиеше антибиотик добавки няколко   вида по 16таблетки на ден.Дали не си е натровила организма?Благодаря на отзовалите се предварително.
Какво пие за кръвното

# 23 575
  • София
Мерите ли кръвното поне три пъти на ден? Отидете при лекар с измерването. Направете и кръвни изследвания.

# 23 576
Лицето най-вероятно е подуто от кортикостероидите.

# 23 577
Какво пие за кръвното
Lorista H и Бизогама 5млг.Благодаря за отговорите.Ще кача снимка на рецептата какво е вземала преди това.ПКК или и нещо допълнително към нея?

# 23 578
Lorista H има диуретик, възможно е да не е достатъчен. Направете консултация с кардиолог.

# 23 579
В Lorista H има диуретик. Преди какво е пила

Общи условия

Активация на акаунт