Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 338 213
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 29 985
Бронз, как е мъжът ти?

# 29 986
А защо пихте лекарства...?

# 29 987
Пандорина, от два дни съм с циститоподобни симптоми, много слабо място ми е, едва се вкарах в норми последния път. На мен слабо място ми е пикочно - половата система, циститът ми се обажда поне по 4 пъти в годината и се почва едно влачене по уролози, едни изследвания, антибиотици, последното лечение продължи над два месеца. Почти целогодишно съм с оплаквания. Същото и с вагиналните проблеми - три месеца лекувах, точно август ми приключи лечението, всичко перфектно. Така се зарадвах, че оправих положението с цистити и гъбички, обаче усещам дискомфорт и като си помисля пак какво влачене ме чака по уролози и гинеколози, отделно за какви суми става дума, направо ми се реве.

# 29 988
Пробвали ли сте да предотвратите тези инфекции с Уроваксом?

# 29 989
За дете с грипоподобни симптоми от два дни какъв тест е добре да се направи? Утре сме на джипито, но тя не праща децата на тест. Домашни виждам, че има на различни марки, коя е за предпочитане?

# 29 990
Пробвала съм всичко, което съм чула, включително и Уроваксом, при мен вече е хроничен, за съжаление. А не е като да не съм си обърнала внимание. Вече и антибиотици не ми се пият, че последния път се натрових с Бисептол.

# 29 991
Аз имах циститна криза след КОВИД. Може би след месец.
Ужас.
Калина, значи сме на едно дередже. И аз тамън бях преодоляла криза преди 4 месеца с пиене на една торба антибиотици и противогъбични. Пих Уростим. Слага Глобули Гинексид. Сега се тъпча с Цистостоп рапид с надеждата да не ме удари там. Това ми е най-големия кошмар...
Някой ме попита що пия лекарства? От страх най-вече.
Кръвното, както и Т ги меря за да следя какво се случва. Преди няколко години бях решила, че няма да меря и изследва нищо. Задъхвам се, но... нищо, нямах и апарат. Докато не ми стана лошо у братовчедка ми, тя ми премиери кръвното и се оказа, че двете ми граници са опасно близко. От там си пуснах ПКК и всичко беше под всякакви граници. Оказа се, че съм направила анемия.. и трябва да ми бият В12. Имах когнитивни проблеми, дезориентация... Ужас. Та... от тогава разбрах, че е по - добре някои неща да си следиш...

Последна редакция: нд, 19 сеп 2021, 20:02 от pandorina

# 29 992

Да. И с Уростим също.
Безуспешно и с двете неща. Плюс безброй АБ. Последно след КОВИД.

Да не дърпам дявола за опашката, но след първата доза АЗ, видях за пръв път стерилна урина, от близо 2.5 години.
Засега удържам фронта.

# 29 993
  • в страната на чудесата
Уростим в по-добре за живеещите в България
ИгА в норма ли са?

# 29 994

Да. И с Уростим също.
Безуспешно и с двете неща. Плюс безброй АБ. Последно след КОВИД.

Да не дърпам дявола за опашката, но след първата доза АЗ, видях за пръв път стерилна урина, от близо 2.5 години.
Засега удържам фронта.
Малко спам, но полезен. Пробвайте с мечо грозде. Но трябва постоянство.Гадно е, горчи, но върши невероятна работа, без да се тровите с антибиотици и подобни гадории. Не е добре да е, когато има криза. Аз така се оправих преди много години, по препоръка на изключителен лекар. Преди това периодично пиех 5-нитрох (много по-безвреден препарат от антибиотиците, за съжаление вече го няма). Гледам, че има заместител - Нитроксолин, но е на порядък по-скъп...

# 29 995
Благодаря, но съм изпила безброй литри Мечо грозде. Имам винаги. Облекчава, но не премахва бактериите.
И Нитроксолин съм пила, цял месец.
Тя знае Пандорина.

# 29 996
Да.. ние сме ветерани.. във войната с цистита... Изпитали сме какво ли не, вкл. бактериофаги...

# 29 997
Рядко има жена без цистит. Въпрос е и на анатомия. Най-важни си остават многото течности, топлината (ел. възглавничка/плоско шише с топла вода и покоят.

# 29 998
  • Там,където се събуждам щастлива.
Препоръчвам билковата аптека до Руски паметник в София. Има смески за урологични проблеми. Майка ми трябваше да лекува бактерия с антибиотик за 900 лв. Смеска за 25 лв и упорито пиене два месеца...и нямаше помен от бактерията.

# 29 999
А защо не антибиотика? За седмица.

Общи условия

Активация на акаунт