Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 338 213
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 30 045
Дано му назначат правилно лечение в болницата.

# 30 046
Бронз, ако не сте казали в болницата, че е почвал и спирал левокса-та и те сега са я включили и разчитат на тоя АБ, а той е компрометиран...ясно защо няма подобрение! ВЕДНАГА се обадете в болницата и кажете за левокса-та кск е спирана! Защото не само левокса-та, а цяла група хинолонови вече може да не действат, да има резистентност.

# 30 047
  • София
Grinning Grinning

Извинявам се, но не се сдържах.

# 30 048
Вчера темп е стигнала 40.Цяла нощ от 20 до 8 са я сваляли.Сега била 37,7.Той е на тръни и чака довечера пак температура.Взели му проба слюнка от устата.За какво се взима?Ох,дали се влошава...Вече ще се побъркам.Единия от стаята днес го вкараха в реанимация.

# 30 049
Напротив с това се убива
Така го победихме 3-ма у нас
Чудно защо в България винаги ще се присмиват и ще те натискат във врящия казан ?
Вие сте 200% българи - Евала
А Вие, понеже сте швейцарец, сте открили лечението. Но пък няма да казвате името на антибиотика, че да не би да се излекува и някой друг. Типична швейцарска черта.

# 30 050
Пандорина, спри да им четеш листовките на лекарствата. Там такива ужасии пише, че трябва нищо да не пиеш.
Аз не съм имала аритмия от Азитрокс. Кръвно не съм мерила.

# 30 051
  • в кукувиче гнездо
Ще споделя как се заразих , какво се случва и как се лекува корона вируса
В цялото интернет пространство пише че няма медикамент - ЛЪЖА
Корона вируса се побеждава със силни антибиотици и в големи дози.
За жалост никъде няма статистика кой е по силен и по слаб антибиотик.
Как се заразихме
Жена ми е посетила Пепко в Люлин и касиерката въпреки че е била с маска кашляла неудържимо
Около нея е бъкало с корона вирус . Колко ли хора са преминали от там докато тя е била все още работеща касиерка ?
Какво се случи - започна кашлица със тлъсти хрипове . Аз се изплаших когато изкашлях дебело твърдо топче около 8мм и не знам как е излязло от бронхите. Това е същото като друга настинка но с двустранна плевмония . Няма шанс да се зарази само едната страна . Резултата е малко кислород и ефекта на сърдечна недостатъчност . Все едно че сърцето не може да помпа и кръвното става високото - 80-90 а ниското 45-50 и започва да боли глава защото мозъка не се захранва с необходимото налягане .
Лекарите интубират с кислород като в средновековието и болния все пак почива или губи битката .
Бях в спешното на медицинска академия и там ме държаха 6 часа в тази агония защото бързия тест с памук в носа не показва нищо и те не знаят къде да ме приемат - в белодробното или за корона вирус.
До нас в същото състояние бяха цигани които извикаха адвокат и след като се появи веднага те бяха приети .
Не съм сигурен че е било за добро защото там визитация има веднъж сутрин и чак на другия ден а до тогава кой знае с това средновековно интубиране с кислород
Сина ми каза че съм като бяло платно и с посинели устни - ужасен вид . Едвам стоях
Отидохме при личен лекар и му казахме че повече в болница няма стиме и просто да не ни изпраща без рецепта за силен антибиотик
Няма да напиша кой е антибиотика защото ще настане хаос и ще изчезне от аптеките , но ще кажа следното :
1. Трябва да е силен и да се вземе от по 1000мг и то поне 3 пъти на ден или 4 пъти по 1000мг
2. Трябва да се пие по дълго защото тая гад се съпротивлява . Ако друг път сте пили 5-7 дни то сега със високи и силни дози поне 10-14 дни
И потта ви ще мирише на антибиотик . Още от втория ден ще усетите че нещо се случва . Кръвното ще продължава да е много ниско . От най малкото мазно винаги вдигам кръвно , но сега изядох толкова масло,кюфтета . . . . . Единствено помага айрян със сол
Просто започнете със силен антибиотик от 1000мг на 6 или 8 часа . Гадта отстъпва и скоро ще победите.
За болница няма да помисля . Там те гледат в ръцете за пари и от там те изнасят в черен чувал. Съжалявам да го кажа но ако бяха ме приели сега нямаше да ви напиша това . Сънувах се с други като мен в болнична стая в която говореха как е в Швеция . Да в следващия живот можеби
Сега не се отчайвайте и веднага започнете . Корона вируса няма шанс
Объркали са ви хапчетата и лечението. За Света Екатерина сте.

# 30 052
Пандорина, спри да им четеш листовките на лекарствата. Там такива ужасии пише, че трябва нищо да не пиеш.
Аз не съм имала аритмия от Азитрокс. Кръвно не съм мерила.
Това не го прочетох в листовка а в статии. Снощи като пулса ми падна на 50 взех да ровя за връзка на брадикардия и ковид. Първо намерих инфо, че няма данни самият вирус да причинява брадикардия, а по-скоро тахикардия, т. е. ускорен пулс. Но някои лекарства, които се изписват може да причинят забавяне на пулса и така стигнах до инфото за азитрокса. Не знам защо когато човек иска да се информира всички викат "спри!", "не чети".

# 30 053
Защото може и от внушение да имаш симптоми.

# 30 054
Защото може и от внушение да имаш симптоми.
Едва ли. Между впрочем снощи, или по-скоро нощес докато се чудех какво мога да направя по въпроса с пулса попаднах на йогийско алтернативно дишане, което е балансиращо и го правих. Не знам дали от това но пулсът стана 60 и съм заспала.. Днес е около 70. Смятам пак да по дишам.

# 30 055
Вчера темп е стигнала 40.Цяла нощ от 20 до 8 са я сваляли.Сега била 37,7.Той е на тръни и чака довечера пак температура.Взели му проба слюнка от устата.За какво се взима?Ох,дали се влошава...Вече ще се побъркам.Единия от стаята днес го вкараха в реанимация.
Вероятно вземат проба за бактериална инфекция, гърлен секрет.
И според мен задължително трябва да обясните за спирането и почването на Левоксата. Антибиотици не се пият като аналгинчета. Брей, 40 годишни хора сте, как може да правите такива неща. Чак аз се ядосах.

# 30 056
Мен изрично ме питаха 5 пъти какво взимам, сигрна ли съм, какво съм взимала преди ден, два, три.  Наблегнаха колко е важно да кажа всичко с оглед на изписването на правилната терапия. 

# 30 057
  • Другата България
Бронз, мъжът ти вкъщи колко дни пи АБ?
Нали го беше спрял?
Мишел, много лошо впечатление ми направи тогава този шеф на Каспела. Хем подвежда хората, че вирусът е безобиден, хем си вкарва автогол, че приема хора без нужда.
Мъжа ми пи на 10.09 една левокса.Каза че му е зле от нея и не пи повече.На 14.09 почна с азитромицина,т.е 3дни по 1 хапче.На 16.09 пак взе една левокса.Изобщо беше голям хаос с тези антибиотици,защото от 3ма лекари предписани
Мъжът ти пие "една левокса", изписана от неотложен кабинет без тест, става му зле и спира.
След това 3 дни нищо, три дни азитромицин /изписан от ОПЛ съвсем адекватно/, като на третия отново /по собствена инициатива/ пие левокса /въпреки, че не му е добре от нея/, и това всичкото е "защото от 3ма лекари предписани"? А не защото вземате тежки антибиотици ей така, като бонбони тик-так, по ваше усмотрение? И за това са виновни лекарите? Продължавам да се дивя какво чета.

# 30 058
Пандорина, както ти казах и на лични, психиката също трябва да се щади, защото може да ѝ нанесеш непоправими вреди.

# 30 059
Взели са му секрет, за да направят антибиограма. Защото в болниците също лекуват с левокса. А ако сте го спрели, вече това лекарство не действа, резистентна е болестта към него.
Но в спешния задължително разпитват какво и колко сте пили, от кога точно. После го видях в епикризата описано.

Общи условия

Активация на акаунт