Сблъскахте ли се " челно " с коронавируса?

• 3 340 389
  • 50 335
  •   1
Отговори
# 33 510
Ееех, Роналд! Мислех, че е само едно детенцето с ковид... Ако са болни от понеделник, вероятно ще започне скоро подобрение. По-добре ли са вече?
И аз мисля, че Натаспин с Аспирин е прекалено. А сухата лигавица... може да е от вируса .
Аз като имам казуси звъня на 121 и искам да ме свържат с лекар, с който да се консултирам по телефона.

# 33 511
Ronald,
Стискам палци да оздравявате бързо и леко да минава. Hug

# 33 512
Аз пия само Натаспин Х. Но зверски ме боли ръката, не сме спали изобщо. А чакам и други странични. За жалост, тъкмо се ваксинирахме, и разбрахме, че брата на мъжа ми е с положителен антигенен, а те цяла седмица бяха за риба. Не ми се мисли. Не сме се тествали още, дано да няма проблем.
Кога усетихте подобрение ?

# 33 513
Роналд, достатъчни са изследванията, пусни ги сега, до довечера ще станат. Можеш да пуснеш и време на кървене. Така се казва изследването, около 3 лв е.
И според мен Натаспин + А Протект, без изследвания, които да доказват нуждата е твърде много.

Последна редакция: сб, 23 окт 2021, 08:44 от vaychka

# 33 514
На мен личната ми каза, че само едното се пие. Или аспирин протект, или натаспин Н.
В другите държави не изписвали тези неща, Viki75 беше го написала скоро - в Сащ само при сърдечни заболявания.

# 33 515
Здравейте! С положителен тест от сряда съм, но проблемът е, че съм бременна в 8 г.с. Моля, ако има друг преживял подобно нещо в толкова ранна седмица да ми пише. Много съм се отчаяла, защото бременността е желана, а сега....😔

# 33 516
  • тук и там
Lili_78 ,  благодаря за споделеното. Освен Милгама N,нещо друго изписаха ли ви? Аспирин протект?

Аз съм с Пфайзер и с ковид в момента.И аз съм със всички симптоми, загубих и обоняние. В чужбина съм, ЛЛ ми изписа само парацетамол за температурата,и сироп за кашлица-това след консултация по телефона.
Имам милгама в къщи.Ще я започна . Колко пъти на ден и по колко таблетки пиете?

# 33 517
Добро утро. И аз от днес съм болна. Кашлям, отпаднало ми е, сухо гърло.
ЛЛ надали ще си вдигне телефона, ще пробвам към обяд.

# 33 518
Здравейте! С положителен тест от сряда съм, но проблемът е, че съм бременна в 8 г.с. Моля, ако има друг преживял подобно нещо в толкова ранна седмица да ми пише. Много съм се отчаяла, защото бременността е желана, а сега....😔
Задължително е да направите консултация с лекар. Не се лекувайте със съвети от форума. Бързо възстановяване!

# 33 519
Задължително е да направите консултация с лекар. Не се лекувайте със съвети от форума. Бързо възстановяване!
[/quote]
Но аз не искам съвети за лечение!!! Искам да разбера при други бременни в моето положение, дали и как са продължили нещата. Как са завършили и така.

# 33 520
Бях чела, че децата на преболедували майки се раждат с имунитет. Успешно преминаване през болестта и бременността.

# 33 521
  • Пловдив
Kaisia, да пия и други. Милгамата ми я даде заради загубеното обоняние.
Иначе се лекувам с Изопринозин, витамини (които съдържат Д, С, Цинк, Селен), Натаспин, Рупафин (противоалергично), сироп Флавамед и помпичката ми за астмата.

И на мен ми се струва прекалено Аспирин Протект и Натаспин. Това лекар ли го е назначил?

Момичета, изумена съм, че личните лекари не си вдигат телефоните през уикенда. Моята лична лекарка задължително иска да ме чува през 2 дни. Ще й звъня утре. Питах за понеделник, тя каза "не, в неделя". Миналата събота също се чухме. Иначе за друго в събота и неделя не вдига, но за Ковид ни следи. Нормално е, и те са хора, но този вирус се развива изключително бързо и динамично, а хората имат нужда от насоки, защото не знаят какво да правят.

# 33 522
Моята ЛЛ по принцип си вдига телефона, когато е при нея. Но няколко пъти го е вдигал мъжа й. Той отказваше да ме свърже защото според думите му: единия път ЛЛ се къпеше, другия път спеше, а третия път директно ми каза, че не желае в почивните дни да притеснявам жена му. Това беше преди ковид, но все пак и тогава имаше моменти когато човек се влошава в събота или неделя и не знае какво да си вземе от аптеката.
Така че може би трябва да сте по-настоятелни когато ситуацията е критична и спешна, защото има вероятност телефона в някой момент да не е при ЛЛ и съответно той да не е разбрал че го търси пациент в нужда.

# 33 523
  • В тъмната гора.
Аз пия само Натаспин Х. Но зверски ме боли ръката, не сме спали изобщо. А чакам и други странични. За жалост, тъкмо се ваксинирахме, и разбрахме, че брата на мъжа ми е с положителен антигенен, а те цяла седмица бяха за риба. Не ми се мисли. Не сме се тествали още, дано да няма проблем.
Кога усетихте подобрение ?

В какъв смисъл зверски те боли ръката? От ваксината ли ?
Ако не е от ваксината и имаш болки в ръката, дори да пиеш Натаспин, това не е хубаво. Това поражда съмнения за тромб и трябва да се отиде на съдов хирург за изследвания.

# 33 524
Сина ми вади много храчки като кашля. Нормално ли е или не?

Общи условия

Активация на акаунт