Ето и моя случай: съпругът ми в неделя вечерта получи замайване и стомашно неразположение . И толкова. Кръвното му беше 122/ 78, температурата 32,3 с електронен.
В понеделник пср отрицателен ( дали много скоро го направи?) , пусна и кръвни изследвания и CRP, всичко в норма , само захарта леко завишена ( 6.3 при макс 6.11 в лабораторията ). Кръвното 110/60 , ама температурата 33.5. ЛЛ каза, че е възможно от стомашното неразположение. Сам си назначи ренген, хич не му се чакаше за направление, на снимката пише усилен хилусен рисунък в дясно , без актуални парренхимни изменения. Момчето от ренгена му казал че има леко възпаление и да му предпишат сироп. Според ЛЛ нищо му няма и няма нужда от лексрства.
A снощи температурата беше 34,3( меря моята 36,6). Не спирам да чета, има ли случаи на ковид с такава ниска температура и пср отрицателен? Друг вирус има ли в момента?
Мен ме е обзела паника, заради ниската телесна температура, да не изтървем момента и да стане зле, и незнам с ковид ли е или не, кога да го повтори теста, пак ли пср? А за капак имам и онкоболен баща, когото пазим.