Това не ми харесва а на вас?

• 8 012
  • 151
  •   1
Отговори
# 75
  • София, център
И аз не го разбирам, и слава богу, че не ми се е налагало да го търпя. Мъжът ми, от самото раждане на Луиза държеше активно да участва в грижите около нея.

И това, че е ходел на работа, не му е пречело да става нощем, и да я разнася из къщи, докато имаше колики, нито пък да затопля пелени с ютията в 3 през нощта, за да й облекчаваме коликите.

Също така държеше, когато си е в къщи, изключително той да я храни, в самото начало я къпеше само той, докато аз не открих какво удоволствие си спестявам Laughing

Всяка сутрин събота и неделя я извежда сам на разходка, за да мога аз да поспя, а когато на предложението ми в един период на колики да иде да спи в хола, така дълбоко се възмути, просто ми стана ясно, че на него му е безкрайно приятно да бъде баща. Със всички задължение, отговорности и удоволствия.

# 76
  • България-Швейцария
...детето вече пищи, а мъжът ми даже не се е събудил  #Crazy
...когато е уморен, нито чува, нито вижда какво става около него. Как го прави не знам...
И аз спя така Rolling Eyes
Едно на ръка, че не чувам като хората по принцип, но уморена ли съм - топ да гръмне край мене, не може да ме събуди.
Не си спомням преди как е било, защото тоя период с безумните натоварвания ми продължава над 10-ина години вече, но май пак по същия начин съм си спала и тогава.
Според мен е до умора, но може и от слуха да зависи - примерно комар да чуя как бръмчи из стаята - забрави, ако не ми е почти влязъл в ухото. Докато леля ми пък чува през 3 етажа съседите какво си говорят, а братовчедка ми разправя как се е събуждала от звука на пълзяща по стената хлебарка Shocked.

# 77
И преди да се роди дъщеря ни сме спали в отделни стаи Hug
Независимо от това сме се редували в някои |да чукам на дърво-единични случаи| моменти, когато е било необходимо по отношение на детето....зъби, болест, или друго нещо...

# 78
Ми явно зависи от семейството. Не всички са така. По принцип при нас, когато Алина се събуди по никое време той отива при  нея и обикновено спи до сутринта с нея... То и да искам аз да отида, тя си иска него ooooh!

# 79
При нас не е така. Мъжът ми участва редом с мен в грижите и възпитанието на детето. Peace
От това ,което е дадено като цитат,не мога да съдя за атмосферата в семейството.Всеки случай е различен.Може да има някаква сериозна причина,примерно таткото хърка.. hahaha

# 80
При нас също се случва таткото да отиде да спи "на спокойствие" в друга стая,  обаче това съвсем не означава, че не се включва в грижите с детето - напротив...

Не знам защо се опитвате да вкарате поредната интрига Confused

# 81
Абсолютно не съм съгласна с това таткото да спи в другата стая !  smile3516
Той, нашия татко не се е изнасял да спи в другата стая, когато е имало безсънни нощи, а сме будували на смени над малката.
В крайна сметка детето не е само мое.
А сега малката си спи в отделна стая, а ние двамата в спалнята
Той винаги е участвал много активно във всичко свързано с детето.
Според мен така е редно !   

# 82
  • с/у ОколоМръсТното
На мен всичко ми харесва.
Само това, че всеки си вре гагата в чуждите дела/постели не ми се нрави, ама хич  Naughty Crossing Arms

# 83
  • Варна
На мен всичко ми харесва.
Само това, че всеки си вре гагата в чуждите дела/постели не ми се нрави, ама хич  Naughty Crossing Arms

Мисля, че тук хората просто споделят мнения и опит, никой не си вре гагата в чужди работи. Форумите все пак са именно за това.

# 84
Никога не се е оплаквал, нито е намеквал за спане поотделно. Откакто се роди Бранко, през нощта той става много по-често, отколкото аз. Това не му пречи на работата.

# 85
Не знам дали е масова практика, може би 50/50. Нашият тати го жаля само ако ще става за работа (това не е всеки ден). Или ако едното дете е болно, аз съм "дежурна", а той се занимава с другото.  Но пък ако ми се съберат няколко безсънни нощи, почвам да се правя на заспала и той става да даде я сироп, я вода  Joy
Писала съм на много места вече, че моят съпруг участва дейно в отглеждането и възпитанието на децата ни. И го прави с удоволствие (нищо, че мрънка от време на време  Mr. Green ).

# 86
Защото така са научени.Според тях всичко е задължение на майката.Те имат съвсем минимално участие,като например сменяне на памперс 1 път в месеца и то с 300 зора.

# 87
В моето семейство всичко правим заедно - памперси, хранене, игри, преобличане............абе, всичко,за което се сетите! Къпе я той сам, аз се включвам при обличането, че много обича да тича гола и пада гоненица.
Въобще за всичко сме така - и в домакинството, в решенията.....

Не ме интерсува как е при другите, на мен така ми е добре Peace

# 88
Не ме интерсува как е при другите, на мен така ми е добре Peace

Абсолютно вярно Peace Mr. Green

# 89
Според мен това е начин на живот в семейството ,който са си избрали и двамата партньори.

Общи условия

Активация на акаунт