Това не ми харесва а на вас?

• 7 964
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
И на мен не ми харесва, също го намирам за ненормално, егоистично и неуважително. Sick
Моят мъж си спи с мен на спалнята, бебето е до нас в леглото си, а нощем често става той, ако промрънка, за да се наспя аз. И на работа ходи, да - не се жали. Rolling Eyes

# 91

Това с изнасянето в другата стая да се наспя го правя аз в къщи. Друг е въпросът, че когато Габ ревне, мъжът ми, дето е при него не го чува  Shocked и аз от другата стая ставам да видя какво става....Най-редовно виждам как детето вече пищи, а мъжът ми даже не се е събудил  #Crazy

hahaha Joy hahahaБубе,това все едно аз съм го писала,същата работа и при нас се получава.............но когато сме заедно,мъжо става след като го сбутам Mr. Green.

# 92
И на мен това не ми харесва и немога да го проумея, но хора всякакви има...какво като работи и изкарва пари Crossing Arms....ако е искал спокойствие да не е създавал семейство...

# 93
На мен също не ми харесва,а и вкъщи не е така.Просто няма как да стане.

мисля, че си е до семейство. Не е масова практика.

# 94
Според ситуациата действаме. Но последните 5 нощи и двамата се дежурни, защото малката е с бронхиолит и прави ужасни спазми.

# 95
В нас всеки спи в собствена стая и всички сме доволни.Така никой не съобразява с другите,кога да си легне,какво да гледа и прави и т.н.

# 96
  • Резерват "Северозапад"
Не, не го приемам и татито си спи при нас Crossing Arms.
Но хора разни, разбирания различни.....всеки да си живее живота и да си гледа децата както намери за добре....и правилно Wink.

# 97
  • там от където съм
При нас също се случва таткото да отиде да спи "на спокойствие" в друга стая,  обаче това съвсем не означава, че не се включва в грижите с детето - напротив...

Не знам защо се опитвате да вкарате поредната интрига Confused

Съгласна съм,защо си мисите,че баща които спи в другата стая е безотговорен?Или семейсво което не спи на едно легло е съсипано?Малко са силни думите недупостимо и т.н.Нашия татко например хърка,а при детето трябва да спи някои защото така е научена и се буди през ноща.Аз спя при нея,а той оделно!Но това незначи ,че сме лошо семейство или,че той не се грижи.Всяко семейство си е за себе си,неможеш да извадиш някакви думи от контекста и да констатираш,че е недупостимо!Не изкам никой да обида,просто така мисля!Ако някой се чувста засегнат да ме прощава!

# 98
  • Някъде на път....
1 Защо таткото трябва да спи спокойно когато в къщи има дете не е важно колко са 1,2,3 нали това са неговите деца?- По мое скромно мнение не трябва да има такова нещо - таткото се включва активно във всички грижи за детето, то е и негово
2 Защо майката трябва да спи със детето а не с мъжа си? - Майката трябва да спи задължително със съпруга си
Иначе се разрушава хармонията във връзката и започват проблемите.......поне така мисля аз

# 99
И аz не го намирам zа нормално и не смятам, че децата са само работа на жената , от която мъжа трябва да бъде пожален.
Първите 3 месеца със бебето спахме  3 мата на спалнята zаедно. Аz няколко вечери си прибирах въzглавницата и отивах в другата стая да спя, че ми беше тясно  Joy а и не съм от лесно zаспиващите, докато мъжа ми си zаспива беz проблеми.
От 4 месец бебето отиде да спи в собствената си детска стая и си zнае , че там си спи само то. Една вечер имахме гости и мъжа ми реши да спи при него ... е голям скандал (под формата на рев ) отнесе, докато не се иzнесе  Joy
За мен работата по отглеждане на дете е по тежка от работата в бюрото ... та мъжете имат много да наваксват в иzравняване на zадълженията.

# 100
Въх, пак обобщения....
1.Спя с детето си/ в началото спяхме заедно тримата!/ защото така ни харесва.Секс правим главно денем,нощем-спим, така че семейството ми не страда от това Laughing
2.Дори и да легна до мъжа си/т.е. на брачното ложе/ него в 90% го няма по това време-я е на работа, я е пред компа-пак по работа, ляга по малките часове и предпочитам да легна при детето и да спя на тъмно, отколкото на лампа и телевизор например, че и пак в празно легло.
3.По причини-изложени в т.2-нощем мъж ми участва по-активно в гледането на детето, защото де факто той е буден, когато то ревне за нещо-що АМ е направил-само той си знае и що нощни памперси е отнесъл...това го чака и сега с второто....
И не на последно място-имали сме кризи в брака и то сериозни, но нито една не е била в следствие от това, че не винаги си лягаме гъз до гъз... Mr. Green

# 101
Аз все още нямам деца, но от сега знам едно и то е, че ще трябва да се справям сама и денем, и нощем. Мъжът, с когото живея, а и смятам за напред да е така, работи ужасно много, сутрин излиза в 7.00 и се прибира в 21.00 и почива само в неделя, страда от хронично недоспиване, въпреки, че не се оплаква. Сега и аз работя, но когато имаме дете ще трябва да спра за известно време, е кажете ми как да го вдигна през нощта този човек да дундурка бебето, след като е бил на работа 15 часа?   Sad

Ами да, и на мен не ми харесва, но нямам избор, а и едва ли ще имам. И не, не се оплаквам, а просто моля без такива генерални заключения за българските мъже или не знам си кво там, всеки си знае какво му е и защо му е така, от страни всичко изглежда много лесно  Confused

# 102
  • out of space
Който както си го направи, само това мога да кажа!

# 103
Равнопоставеност в домакинството ще има тогава, когато и чисто физически времето позволява това.Реално съпругът ми често се прибира много след 21 часа, по малките часове е....аз съм била по градинките с бебето цял ден и съм забъркала една манджа...и за да се чувства отговорен следва, че трябва да го накарам да не спи???Това е направо безумие и ми е много смешно подобно обобщаване.Търтеи винаги е имало и ще има, те са и в природата.Обаче всеки си прави избор на мъжа предварително и няма редно-нередно за чуждите-всеки да си гледа неговото семейство и както е най-удачно според ситуацията.Дреме ми, че на Пенка мъжа и си клати краката, а тя горката сама дундурка бебето, да, ама само във вашите очи този мъж може би си клати краката.Някои работят на две места, на други работното време не позволява активно да се включват.Патологичните случаи на чист мързел е рядкост все пак и пак е личен избор на жената като избор за спътник в живота и не е ничия работа да определя хубаво ли е или не е.И не на последно място-на мен ми доставя уникално удоволствие да НЕ карам мъжа ми да става И ДА МУ сложа да легне някъде така, че да си почине.

# 104
  • Кацнала на едно дърво.
Няма значение дали ми харесва, или не. Всяко семейство е различно.
Нашето дете не спи в леглото ни и никога не е спало. Има си негово.
Мъжът ми участва най-пълноценно в грижите за дребния. Все пак, аз работя у дома, а той не, но доста памперси е сменил, пюрета е варил, хранил е ситния, ставал е през нощта, къпал го е и пр. Само в кърменето не участваше.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт