Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 279
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Пак съм аз и идвам с въпрос - всъщност с няколко въпроса.
Защо Наре е облечена така, че да ѝ се вижда голия корем т.е. каква е тази мода на голите пъпове.
Аз, че не разбирам от мода - не разбирам, но като зрител не ми е  съвсем "ок" .

Елван, че първо говори после съобразява е ясно, но пък казва истините направо.
Интересно защо реагира така, след като едва преди няколко дни беше предупредила Гедиз да не навлиза в "чужда" територия. Мислех, че е за това -  Санджар и Наре да оправят своите взаимоотношения.

Мелек, както винаги принудена да бъде на страната на майка си и да влиза бързо в игрите и лъжите ѝ.
Редно ли е? Все едно баща ѝ е издирван международен престъпник - та се налага да бягат и да се крият от него.

Елван и тя въвлечена в поредната лъжа. Защо?

# 346
Здравейте,

Момичета, Hug

Марта_49, няма кой да отговори.Hug

# 347

Хармония Two Hearts Зная, ама лаф и приказка да става...
А, да ви кажа отсега - пък вие си помнете.
Утре 18 часа по "БТВ лейди"  ще дават  "МСП".

# 348

Здравейте,момичета.
Марта,права си ,че всячески се очерня Санджар.За тези 15 епизода  видяхме само неговата черна страна ,то и затова така се настроиха много от зрителите,как ли не го нарекоха, че и да си тръгва от сериала искаха.Затова много искам да видя следващите 4 епизода (ако инфото е вярно)и да разплетат малко повече историята.

# 349
Марта да ти кажа моите отговори на въпросите 🙂 :

1.За голите пъпове - сигурно е мода, но и идеята мисля е, че Наре е свободолюбива, космополитна личност в контраст с консервативния провинциален Санджар. На Неслихан и отива, защото е слабичка и финна, само дето за сезона не е подходящо, не е толкоз топло в края на зимата и ранна пролет.
2. Елван го казва в смисъл, как свари да ги намери толкоз бързо Санджар, след като тайно се изнесоха от предната къща.
3. Да се използват децата в уреждане на отношения между родители не е от вчера,  и е често използвана  манипулация 😏 Не го одобрявам, ама се случва, и то често, волно или неволно 🙄. Реалност✌️

В тая връзка не мога да разбера защо и Зехра я обличат безвкусно, нито са без пари,все пак е финансист в холдинга на бате, а пък ходи с някакви дрехи аут лет, даже като втора употреба,за прическата  да не говорим 🙄. Не виждам логика, ама то само това да е 🙂

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 21:29 от araselia

# 350
  • Пловдив

Ще изпратим днешния ден без новина.

# 351
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте.Пак се загубих малко,но съм подгонила народа в къщи да боядисва.Нямаше как аз да се измъкна.
Гледам,нищо ново около сериала няма,но пък всички сме здрави,а да се надяваме и нашите звезди също да са починали и да са се опазили.
Мога да ви се похваля.При нас от днес е разрешено да излизаш за разходка или спорт,което си е постижение.Народа щастлив щъка насам--натам,а ние нали боядисваме-пропуснахме.Ще наваксаме.Засега само толкова.От понеделник има още съвсем малко облекчения,да видим....Дано не се увеличат случаите на заболели,че пак ще ни карцират...
Относно облеклото....Това е ървият сериал,в който харесвам как обличат Енгин.Супер е ,много съм доволна.Обаче изобщо не ми харесват женските гардероби.Грозни, широки  дънки ипанталони,още по-грозни рокли....Неслихан наистина е фина,слабичка,елегантна,всичко би и стояло добре.Но подборът на дрехи не ми е по вкуса...За разлика от много от вас,аз харесвам косите на Наре.Е,хубаво е от време на време да и сменят прическата за разнообразие,но визията ми харесва.Освен това и тя като Енгин си изработва характерни жестове на героинята си и един от тях е да преплита пръсти в косата си,когато е нервна,както и изтръскването на ръцете пред себе си.
За Елван...и аз мисля,като Араселия.Тя е учудена,че Санджар ги е открил веднага и както винаги,говори преди да мисли и не съобрази,че Мелек е в стаята.
Наре постъпва грешно като кара Мелек да лъже и я въвлича в заговори,та дори и да са с благородни подбуди.Децата не трябва по никакъв начин да наблюдават родителските спорове и скандали,още по-малко,да участват в тях.Но винаги е имало родители,които се възползват,за съжаление...
Лека нощ,момичета.

# 352
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Почивен ден - новини едва ли ще има, но ще търсим.

Теменужка Христова, разхлабват мерките почти навсякъде.
Трябва да се свиква да живеем с присъствието на този вирус.
Та и новини за продължаване на снимките или не, ще се появят.

Успешна неделя на всички.
Допълвам си поста с едно танцувално видео от вчера.
Фърат Челик/Мустафа от КВФ показва уменията си от Париж:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=7&v=_VGGbj036Xg& … ;feature=emb_logo

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 07:45 от mariana51

# 353
Добро утро!

Скрит текст:

Марианче, много симпатично видео - браво на Фърат, пластичен е  и танцувален Hands Plus1

Теменужка, радвам се , че се поотпуска положението Heart Идва лято ,всичко става или поне изглежда на 50% по-хубаво ,поне за мен Blush Като изключим проблема с килограмите Weary,ама ще видим как ще се влиза във форма Rolling EyesJoy

И аз харесвам косата на Наре, обичам свободно развяващи се дълги коси, не харесвам зализани.но може наистина да я разнообразяват малко с някоя шнола или нещо.

Мъжкото облекло е добре -Гедиз си е елегантен, натокан Wink както се изисква за образа му ,произход и професия, Санджар е спортен и небрежно елегантен както се очаква от него, аз тоя стил харесвам а и на него му ходи, с палтата на Гедиз би изглеждал нелепо. Не съм по официалностите, пък и сериала не е някаква холдингова история, слава богу( колко са ми тъпи и скучни само Hands Thumbsdown). Само може да включат и други цветове, че зеленото преобладава и ми е в повече Stuck Out Tongue Winking Eye
  Обаче дамското облекло нещо не ми е тамън съвсем - Нарето долу-горе е добре, Елван да речем като по-простовата, обичаща лъскавото ,обаче Зехра можеше и с някакви дънки и суетшърт да е вместо тез  плетени блузки и смешни поли на майка и от младите години.Все пак е образовано ,младо момиче и не са нужни много пари за нещо по-обичайно за 21век, ако и да живее в провинцията - на партито в холдинга за бременната си бяха съвсем нормално облечени жените.

Не че не е хубава, ама не ми е естествено - ей за това говоря Grinning

Гледай тука роклята на Елван и блузката на Зехра, ами тя мама е най-добре облечена Stuck Out Tongue Winking Eye

Менекше и тя ме убива Scream , тез десенчета не съм ги виждала от времето на баба ми Rolling EyesSmile

Тук вече е нормално Joy

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 08:56 от araselia

# 354
  • Пловдив

Спомени от Ню Йорк - номинацията за Емми.

# 355

Здравейте момичета Two Hearts
Я, колко сте ранобудни и в добро настроение!
Това е супер!
 Араселия Two Hearts надявам се, че всички пиха кафе - така че взимам направо джезвето.
Разговорили сте се с Теменужка Two Hearts  за облеклото на нашите герои.
Най-много ми харесва как обличат Санджар.
За другите не казвам нищо, за да не реши някой, че без да разбирам от модни тенденции и вижданията на стилистите - критикувам.
А, само да кажа за Каврук, защото за него май не сте писали -  облекло, поведение, дори стойката с която ходи... Този човек е събрал в себе си освен доброта и човечност и много мъдрост... Но никой не се вслушва в това което говори.
Като написах Каврук, та се сетих нещо. Защо досега един път не стана дума той да спомене дядо си или пък да иде в затвора да го види? Или "дядото" беше вмъкнат само за да излязат СЦ от хрумката с откраднатите от садъчите милиони преди 8 години?
Беше оригинално като хрумка, дано сега да измислят и защо Менекшето не знаеше че е бременна, при положение, че това беше огромен коз в нейна полза още поне преди 2 месеца и половина. Можеше да  върти всички на пръста си доста отдавна с тази новина, можеше да ходи като Менекше-султан из целия конак - пък сега ще трябва да пази стаята и да не става. Или пък "събират" нарочно героите под един покрив /Локи, Неждет и Атике, Дуду и леля ѝ/ за да имат съответните актьори повече екранно време.
Иначе забравяхме за тях, че въобще ги има...

Пак се отплеснах с разни въпроси.
Пия си кафето,  напомням ви отново за 18 часа - БТВ лейди.

Скрит текст:

# 356
  • Пловдив

Домиляха ни...
Има - няма, до 20 дни, дано и по-рано, разберем решението на продуценти и екип.

# 357
  • Варна
Привет Smile

Нищо не отбирате от мода , момичета, да ви кажа аз Smile
Я вижте тенденциите  и влезте в крак Smile

Скрит текст:

Така че Наре и Зехра са си модерни, Елван и Менекше нали са си малко селянки носят остарели модели - тази с цветята и тип халат вече поотмина  Smile
И аз харесвам Санджаровия стил/е, тез моми дето го обличат засега добре си вършат работата /
Ама малката много сладко я издокарват Yellow Heart

# 358
Аниста, то че нищо не отбирам от мода си го знам 🙈🙂, ама от спойлера ти поне се успокоих, че не са наели някой не кадърен, изостанал като мен гардеробиер    в сериала, поне сме в крак с модата 😎. Значи освен с ковид 19, сме изтеглили късата клечка и с актуалните модните тенденции 😜
  Няма значение, важното е, че мъжете, особено един конкретен, добре ги обличат 👌😍😋

Пък и добре го събличат 😉😊😍

Може да се каже, че си излекувах "травмата" от комисарските пуловери, особено някои 😂

Сега обаче си има достоен заместник 😜

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 15:52 от araselia

# 359

Аниста Two Hearts така ще си и остана немодерна, да му се не види...

Обаче важното е, че наш Санджар ми харесва и ми е драго да го гледам.

Докато джитках из ФБ попаднах на това видео... За настроение можем да си го изгледаме...

https://www.facebook.com/turkishdream.tr/videos/225180788784464/

https://www.youtube.com/watch?v=avgZAx5NWxU

Последна редакция: нд, 03 май 2020, 16:49 от Марта_49

Общи условия

Активация на акаунт