Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
#останиВтемата #останиВкъщи

Честит Великден

Момичета Two Hearts  Бъдете здрави и благословени !

И нещо споделено за празника от всички нас!

# 76
Току - що го видях в една от групите на Енгин във ФБ и го преписвам дословно.

"Не знам дали е от надежден источник или не...но ако е вярно, наистина ще се насладя на това.

Hazal Velez се присъединява към сериала "Дъщерята на посланика". Турските фенове искат компанията да включи актрисата в сериала и да бъде с Гедиз...и мисля, че ще бъде силно допълнение към сериала. Но какво би станало ако тя все пак дръпне Гедиз и отиде към Санджер?"

Актрисата е играла в сериала "Кара севда" заедно с Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит.

# 77
Здравейте,

Честит Празник!

Скрит текст:

Момичета, Hug Hearts

Здрав и приятен, празничен ден.

# 78
  • Варна
Привет Smile

#останиВтемата #останиВкъщи

Честито Възкресение Христово !
Да бъдем здрави, по- добри, по-смирени !
Дано светът успее да се промени към по-добро, нека кризата бъде възможност! Heart Decoration Heart Decoration

Ками, ами няма да е лошо като идея, ама дано не е измислица на фенове Smile
Марта, хубав копаж Heart Decoration

Хубав ден !

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 11:17 от Аnista

# 79

Ками Two Hearts
Тя хубаво да влезе тази Хазал в сериала, ама то и "Дуду" влезе и нищо. Актрисата почти нямаше  екранно време, освен  СЦ да са предвидили да я съберат с Яхя.
Къде и какво ще прави Елван? Тя ми е супер добра като образ и заслужава по-хубав живот с някого.
Същото стана и с "Изабел" - епизодично участие и толкова.

Не разбрах обаче последното -  как да отиде към Санджар? 
Менекшето ще полудее съвсем - първо Наре, после и тази девойка...

Но е хубаво да има нови лица.
Това по темата.

Но днес нали е празник - да го уважим с една прекрасна българска песен. Всеки се радва на децата -  малки и големи. Нека са ни здрави и да ни радват, какво повече да си пожелаем...

https://www.youtube.com/watch?v=HiGvnQERq6k

# 80

Ками Two Hearts
Тя хубаво да влезе тази Хазал в сериала, ама то и "Дуду" влезе и нищо. Актрисата почти нямаше  екранно време, освен  СЦ да са предвидили да я съберат с Яхя.
Къде и какво ще прави Елван? Тя ми е супер добра като образ и заслужава по-хубав живот с някого.
Същото стана и с "Изабел" - епизодично участие и толкова.

Не разбрах обаче последното -  как да отиде към Санджар? 
Менекшето ще полудее съвсем - първо Наре, после и тази девойка...

Но е хубаво да има нови лица.
Това по темата.

Но днес нали е празник - да го уважим с една прекрасна българска песен. Всеки се радва на децата -  малки и големи. Нека са ни здрави и да ни радват, какво повече да си пожелаем...

https://www.youtube.com/watch?v=HiGvnQERq6k

Марта, ми освен вместо в батко Гедиз да вземе да се влюби в Санджер.

А за Елван, да и аз я харесвам(малко в повече ми идва пискливото), да вземат да вкарат и един левент дето да се влюби в Елван, и тя в него. Та да го видим тогава празноглавия Яхя какво ще прави, като разбере, че и "неговата" Дуду го е харесала само заради парите и положението, което ще има, ако се ожени за него а пък недай си боже му роди и дете.
Айдееее написах нов сценарии.

# 81
  • Пловдив

Баща и дъщеря обичат да рисуват.
Да ги поздравим специално.

Докаго чакаме, пишем сценарии не само ние.
Рускините са върха.

# 82

Баща и дъщеря създадоха хубава връзка.
На мен обаче не се мисли накъде и как би могла да тръгне историята, но искам Мелек да продължи да обича баща си по същия начин като досега.

Разбирам донякъде СЦ и идеите им, но в някои аспекти просто прекалиха.

# 83
Здравейте, момичета!!!

Пожелавам ви здраве и късмет!!!

Хубава е тази актриса, която може би ще се присъедини към сериала ни!
Трябва ни спокойствие и търпение докато започне пак ДП.
А Енгин дано се възстанови малко, че много беше отслабнал.
Трябва да си почине малко и той и да понапълнее!!!

Като на тази снимка. Много е хубав!!!

# 84
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте на един от най- светлите християнски празници,момичета.
Христос Воскресе!Нека днешният празник и идващите след него дни донесат на всички ни много здраве,благоденствие и вяра в доброто!
Не сколасах навреме за колажа на Марта,но ще се покажа и аз.Поизложих се малко с козунака,но ми беше първият,затова пък е много много вкусен!

Относно актрисата,за която сте писали,то така е и казано “феновете желаят”...Доколкото знаем,нашите много не слушат фенските желания,но пък ако Наре и Санджар останат заедно(в което силно вярвам),бих искала да видя как Гедиз намира своята половинка,а и Мюге също.Актрисата в момента няма проект,мисля.Мислех си,че ако Яхя и Елван се разделят,тя би била подходяща за Кахраман и да го промени към добро....
Предстоят още доста серии,така,че защо не....

Оставям ви с този колаж на Менекше Ирани,на който липсва любимоят ми Санджар,но все пак е чудесен.
Прекрасен ден,сладурки!

# 85

"Когато човек не може да види с очите си и да чуе с ушите си, намира го със сърцето си."
Димитър Талев

# 86

Момичета Two Hearts Жалко, че тази стена остана в стария дом, но символиката беше много хубава.

Нуше Two Hearts Наистина доста си направила - раздавай за здраве...
А и преди писах - като споделихме, значи сме си ги разменили. Традиции... Хубави при това!

А, ще слагам докато споделяте... Успях да вмъкна и двете кошнички...   

# 87
  • Пловдив

Тати ще изпълнява всички желания на дъщеря си.
Наре няма да попречи на тази връзка. Наре и Санджар след раздялата си, живяха 9 години - всеки в своя си свят. Огнената любов, която ни предсказаха, предсказанието на циганката от Черна гора, не са случайни. Помните ли и Яхя  какво обясни на Дуду:
Примерно, като бях на 25 години, мама дойде и ми каза: "Яхя, женя те". Мамо, чакай. Имам по-голям брат. Как да посмея? Очаквах помощ от батко, а се оказа, че той е дал съгласието си. Казал на мама: "Аз пострадах от любовта. Вече няма да има никого в живота и сърцето ми. Ако искаш да продължиш рода си, ожени Яхя." Накратко казано, да не протакам, ожениха ме. Батко страдаше от любов, закле се да не поглежда жена. Заради това ожениха мен, макар че не знаех какво е това любов.... Без да помисля, казах: "Батко, ти вече се изгори от любовта, позволи и аз да се изгоря."

Няма случайна реплики. Очаквам Яхя да се влюби сега в Дуду или да се влюби в Елван.
Очаквам да видя живота на Санджар до срещата му с Наре в настящето.
Тогава, ще направя мнооогооо палачинки. Да има за тези, които - знаете какво.

# 88

Скрит текст:

Тати ще изпълнява всички желания на дъщеря си.
Наре няма да попречи на тази връзка. Наре и Санджар след раздялата си, живяха 9 години - всеки в своя си свят. Огнената любов, която ни предсказаха, предсказанието на циганката от Черна гора, не са случайни. Помните ли и Яхя  какво обясни на Дуду:
Примерно, като бях на 25 години, мама дойде и ми каза: "Яхя, женя те". Мамо, чакай. Имам по-голям брат. Как да посмея? Очаквах помощ от батко, а се оказа, че той е дал съгласието си. Казал на мама: "Аз пострадах от любовта. Вече няма да има никого в живота и сърцето ми. Ако искаш да продължиш рода си, ожени Яхя." Накратко казано, да не протакам, ожениха ме. Батко страдаше от любов, закле се да не поглежда жена. Заради това ожениха мен, макар че не знаех какво е това любов.... Без да помисля, казах: "Батко, ти вече се изгори от любовта, позволи и аз да се изгоря."

Няма случайна реплики. Очаквам Яхя да се влюби сега в Дуду или да се влюби в Елван.
Очаквам да видя живота на Санджар до срещата му с Наре в настящето.
Тогава, ще направя мнооогооо палачинки. Да има за тези, които - знаете какво.

Ох, кога ще дойде това време с палачинките...

# 89
Честито Воскресение Христово, момичета.
Пожелавам на вас и вашите любими хора да сте здрави, изпълнени с вяра и надежда, че ще отмине и това изпитание и ще дойдат по-добри дни.
И както Йомер Демир успешно издържа теста, така и ние заедно ще успеем.

Марта, страхотен колаж си сътворила с красотите на всички.

Весел празник.

Общи условия

Активация на акаунт