Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Продължаваме да чакаме, да търсим...
Интересно, че все още няма новини и за излизане на нов брой на списание  Kafasına göre.
Успешен петък на всички.

# 451
  • Варна
Добро утро, момичета Smile

Доста поседяхме в къщи, сега да наваксаме Smile

Дано има слънце в деня ви Two Hearts

Ако няма, създайте си  Smile

Нали днес е разговора с Хивда/ Елван Thinking Дано да задават интересни въпроси и да получим повечко информация за сериалчето ни.
Араселия, ще го изгледам Писмото, малко съм предубена и аз към съвременното българско кино, но щом ти е харесал, ще се пробвам Smile
Марианка, благодаря за клъстерите Smile трябва да сме в час.
Марта, докато съм се сетила, каза ,че гледаш някакви сериалчета, подхвърли малко инфо ако нещо ти е харесало Yellow Heart

На всички пишещи и четящи момичета в темата - Хубав петък Two Hearts

# 452
Добро утро момичета.
Слънчев и усмихнат ден. Бъдете здрави и се пазете.
Няма новини от никъде, но ние сме търпеливи и сме се научили да чакаме...и си чакаме.

Спокоен ден на всички.

# 453
  • Пловдив

Колко е хубаво, когато двамата се разбират.
Е, няма да е интересно, ако липсват: неразбрани ситуации, интриги, сръдни, обидени, манипулатори и всичко, което се сетят да ни предложат.

# 454
Здравейте,

Многопластовият, герой, Санджар.Heart

Чаровен, груб, нежен, честен, лоялен, правдив, самобитен и.......Heart

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 455
  • Пловдив

На 8 май се навършват 5 години от смъртта на Зеки Алася, екранния баща на Енгин в сериала "Брак с чужденец".
Ето какво написа Енгин тогава в списание Kafasına göre:

Батко Зеки

Познаваме някои хора от години. Те са се превърнали в част от детството ни като миризмата на лавандула, пропита във възглавниците и  юрганите на къщите, в които ходим на гости. И макар да не им целуваме ръка и да не се виждаме с тях, те са винаги с нас; а детството е нещо много скъпоценно, като рая; и всички искаме да се върнем там.

Батко Зеки... Предпочитам да го наричам „батко”, защото някои хора са си по рождение батковци – със своя глас, външен вид и внимание. Не свързвам „батко” с никакви други епитети. В мига, в който видях батко Зеки, го почувствах като роднина, с когото сме се поздравили по случай Байрама. Това беше моята първа роля. Нямах никаква представа какво ще правя и усещах пулса си в стомаха. Тогава първият поздрав и ръкостискане на батко Зеки уталожиха вълнението ми, подобно на хубав поздрав за Байрама. Той бе разбрал вълнението и ентусиазма ми, и ми стори добрина, като ме разбра, подобно на добрите батковци; защото батковците, особено родните, са за това – винаги да правят добрини. След това, сякаш не беше човек, когото цялата страна гледа по телевизията, ме погледна искрено в очите – искреност, каквато всички очакваме един от друг. Ние играхме баща и син и знам, че се обичахме. Знаех, че и той ме обича. Въпреки че играта рамо до рамо с актьор, утвърден майстор в своята област, те кара да се чувстваш, сякаш си на изпит, батко Зеки ме гледаше със своите смеещи се очи и се шляеше заедно с мен, сякаш бяхме съученици, само че той от малко по-горен клас. Когато говорехме за актьорството, ставаше мълчалив, сякаш искаше да ни внуши, че за това са нужни години работа. Той ни научи на чисто човешки уроци, вмятайки между другото с усмихнати очи своите прочути изрази: „Никога не можах да играя... все отстъпвах хубавите роли на Метин...” В такива моменти исках да се върна в детството и да раздам всички топчета, които бях скрил, на приятелите си. Колкото повече говореше батко Зеки, толкова повече замирисваше на лавандула, сякаш седяхме в гостната на неговия скут. Като казваше: „Метин Акпънар беше най-големият актьор в тази страна”, той ни напомняше, че в този живот има и по-скъпоценни неща от това да бъдеш актьор.
Сбогом, батко Зеки!
Енгин Акюрек

# 456

Здравейте момичета Two Hearts
Дано месец май да е благосклонен към всички ни и силата на вируса да отслабне, за да можем лека-полека да се върнем към стария си ритъм на живот.
То, че няма да е същото - няма да е, но поне да се започне работа. Някъде четох, че в страни където хората принципно живеят по-отчуждени едни от други - преборват вируса по-лесно и по-бързо, защото те принципно не контактуват толкова дружелюбно помежду си.
Страни, където освен ръкостискане, имаме и прегръдка, че и целувки по двете бузи... трябва да се научим на поздрав само с поклон. Трудно ще е...
Затова - виртуално кафе и още нещо вкусничко...

Аниста Two Hearts аз съм повече на филми и то руски. Слагам ти в спойлер няколко - приятни и разтоварващи.

На първият се изключват субтитрите и само си го слушаш на руски.

# 457
  • Пловдив

https://televizyongazetesi.com/cukur-dizisi-sefirin-kizi-nedeniy … tm_medium=twitter

Една статия, анализ от днес на televizyongazetesi.
В тази криза на новини от дизи сектора, се чудят какво да напишат, но да знаем и ние.

Сериалът "Яма" загуби много заради "Дъщерята на посланика"!

Телевиционният сериал "Яма" постигна голям успех по канал Show TV... Каналът вече има три сериала... "Северна звезда" и "Рамо", които започнаха този сезон и получиха добри резултати... Канал Show TV се движи напред със стратегия, макар и малка, но съществена и с високо качество.

Канал Show TV, който показа голямо присъствие със сериала "Яма" през последните 3 сезона, е успял да задължи "Яма" на върха, като всеки води историята към различна посока.

Развитието, което обърка сметките, беше, че Star Tv постави сериала "Дъщерята на посланика" пред "Яма". Просто сравнение на това, как това се е получило, се вижда от новините във вестниците.
Привлича внимание резултатът, чиито изследвания на Ajans Press съобщава за броя на новините от 1 януари до 31 март. "Дъщерята на посланика" е на шеста позиция със съдържание на 224 новини, докато "Яма" е на девето място със 171 новини.

Сериалът "Дъщерята на посланика" остави великолепна следа и в социалните мрежи. Сериалът се излъчваше всяка седмица и имаше голямо взаимодействие както в Турция, така и в чужбина. Това непоколебимо излитане на "Дъщерята на посланика" навреди на сериала" Яма", което се отрази и в пресата, и в социалните мрежи.

Сериалът "Дъщерята на посланика" задмина "Яма", като в продължение на 4-5 седмици го преследваше. Спускането от първо място беше ситуация за "Яма", която той не е преживял досега.

В резултат на това ще има голямо съперничество между телевизионните сериали "Яма" и "Дъщерята на посланика" през сезон 2020-2021. Кой ще излезе напред? Този, който през периода на коронавируса и през летните месеци ще осигури най-добрата математика на сценария, историята и героите на сериала, той ще спечели през следващия сезон.

"Яма" се сбогува с този сезон. Положението на сериала „Дъщеря на посланика“ е неясно. Така че конкуренцията  ще продъължи и следващия сезон.

# 458

Скрит текст:
https://televizyongazetesi.com/cukur-dizisi-sefirin-kizi-nedeniy … tm_medium=twitter

Една статия, анализ от днес на televizyongazetesi.
В тази криза на новини от дизи сектора, се чудят какво да напишат, но да знаем и ние.

Сериалът "Яма" загуби много заради "Дъщерята на посланика"!

Телевиционният сериал "Яма" постигна голям успех по канал Show TV... Каналът вече има три сериала... "Северна звезда" и "Рамо", които започнаха този сезон и получиха добри резултати... Канал Show TV се движи напред със стратегия, макар и малка, но съществена и с високо качество.

Канал Show TV, който показа голямо присъствие със сериала "Яма" през последните 3 сезона, е успял да задължи "Яма" на върха, като всеки води историята към различна посока.

Развитието, което обърка сметките, беше, че Star Tv постави сериала "Дъщерята на посланика" пред "Яма". Просто сравнение на това, как това се е получило, се вижда от новините във вестниците.
Привлича внимание резултатът, чиито изследвания на Ajans Press съобщава за броя на новините от 1 януари до 31 март. "Дъщерята на посланика" е на шеста позиция със съдържание на 224 новини, докато "Яма" е на девето място със 171 новини.

Сериалът "Дъщерята на посланика" остави великолепна следа и в социалните мрежи. Сериалът се излъчваше всяка седмица и имаше голямо взаимодействие както в Турция, така и в чужбина. Това непоколебимо излитане на "Дъщерята на посланика" навреди на сериала" Яма", което се отрази и в пресата, и в социалните мрежи.

Сериалът "Дъщерята на посланика" задмина "Яма", като в продължение на 4-5 седмици го преследваше. Спускането от първо място беше ситуация за "Яма", която той не е преживял досега.

В резултат на това ще има голямо съперничество между телевизионните сериали "Яма" и "Дъщерята на посланика" през сезон 2020-2021. Кой ще излезе напред? Този, който през периода на коронавируса и през летните месеци ще осигури най-добрата математика на сценария, историята и героите на сериала, той ще спечели през следващия сезон.

"Яма" се сбогува с този сезон. Положението на сериала „Дъщеря на посланика“ е неясно. Така че конкуренцията  ще продъължи и следващия сезон.

Благодаря Мариянка Two Hearts за статията!
Сериалът "ДП" щеше да е още по-напред от "Яма", ако фенската зрителска аудитория на партньорката ни, работеше за проекта на любимата си актриса, а не за своите си пристрастни виждания.
Дано най-после да разберат, че историята е за Наре и Санджар, а всички останали  са около тях.
Говоря за персонажите, но да кажа и за актьорите. Ненавистта си към  Санджар пренасят и върху Енгин, което вече е проява на бойкот на сериала.

# 459

Мустафа и той не е бил обичан.Thinking Аз се запознах с него, след Керим.Heart

Сега, донякъде и Санджар, удобно го хулят.Много лесно е, да се изрази отношение към Енгин, чрез Санджар.Wink

Разбирам Санджар и много го харесвам.Heart

Никой не е застрахован от грешки...

# 460
Подновили са снимките😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Това е от сторито на Ураз

# 461

Едно прекрасно видео. Енгин и партньорки.

https://www.youtube.com/watch?v=uodGNaZjljE&feature=emb_err_watch_on_yt

Дари Two Hearts Хубава новина!

# 462
  • Варна
Превет Smile

Време да разпуснем Smile

Марта Two Hearts ще се възползвам събота и неделя да се разведря с някоя комедия!

Охоо... имаме новина, Дари Two Hearts
Нямам търпение, разбира се да вляза пак  в ритъм  понеделник- сряда-понеделник   Smile

Не се ядосвайте на неразбиращите, нали знаете пилците се броят наесен Thinking

Да добавя и една класация Yellow Heart

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 21:24 от Аnista

# 463
  • Пловдив

Ураз е написал в сторито си: acele etme ben de geliyorum/Не бързайте и аз идвам.
Йозгюр Колат е отговорил: Gediz aga çayın taze mı geliyorum/Дали чаят на Гедиз ага е свеж.

Търсих при сценаристките и режисьора инфо за потвърждение - няма.
Но рускините така са написали инфото - започват снимките...
Вероятно става въпрос за някакъв личен ангажимент. Възможно е аз да греша.
Защото за Ураз преди време сериалът бе завършил сезона.
Чакаме официално потвърждение или настоящи снимки от сета в Мугла/Бодрум.

# 464

Целувки няма и сега с този вирус, съвсем.

Я, каква нежност, какъв копнеж.

Общи условия

Активация на акаунт