Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 396

• 37 259
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Привет!

Целувки няма и сега с този вирус, съвсем.

Я, каква нежност, какъв копнеж.

Хармония, недей така по болното 😜😭

Много закодирано съобщение от Ураз 🙄🙂, това с чая на Гедиз ага ми носи един спомен за едно друго време, един друг чай и докъде доведе той 😉

За съжаление сега чая е ледено студен и горчив 😏

Последна редакция: пт, 08 май 2020, 23:24 от araselia

# 466
  • Пловдив

Време е за душ...
Няма да пожертват главната героиня да "пие чай" с герой от втория ешалон.
А на Санджар и Наре им се пада, ама ще почакаме. И тогава: Ти да видиш...

# 467
  • Pleven, Bulgaria

https://televizyongazetesi.com/cukur-dizisi-sefirin-kizi-nedeniy … tm_medium=twitter

Една статия, анализ от днес на televizyongazetesi.
В тази криза на новини от дизи сектора, се чудят какво да напишат, но да знаем и ние.

Сериалът "Яма" загуби много заради "Дъщерята на посланика"!

Телевиционният сериал "Яма" постигна голям успех по канал Show TV... Каналът вече има три сериала... "Северна звезда" и "Рамо", които започнаха този сезон и получиха добри резултати... Канал Show TV се движи напред със стратегия, макар и малка, но съществена и с високо качество.

Канал Show TV, който показа голямо присъствие със сериала "Яма" през последните 3 сезона, е успял да задължи "Яма" на върха, като всеки води историята към различна посока.

Развитието, което обърка сметките, беше, че Star Tv постави сериала "Дъщерята на посланика" пред "Яма". Просто сравнение на това, как това се е получило, се вижда от новините във вестниците.
Привлича внимание резултатът, чиито изследвания на Ajans Press съобщава за броя на новините от 1 януари до 31 март. "Дъщерята на посланика" е на шеста позиция със съдържание на 224 новини, докато "Яма" е на девето място със 171 новини.

Сериалът "Дъщерята на посланика" остави великолепна следа и в социалните мрежи. Сериалът се излъчваше всяка седмица и имаше голямо взаимодействие както в Турция, така и в чужбина. Това непоколебимо излитане на "Дъщерята на посланика" навреди на сериала" Яма", което се отрази и в пресата, и в социалните мрежи.

Сериалът "Дъщерята на посланика" задмина "Яма", като в продължение на 4-5 седмици го преследваше. Спускането от първо място беше ситуация за "Яма", която той не е преживял досега.

В резултат на това ще има голямо съперничество между телевизионните сериали "Яма" и "Дъщерята на посланика" през сезон 2020-2021. Кой ще излезе напред? Този, който през периода на коронавируса и през летните месеци ще осигури най-добрата математика на сценария, историята и героите на сериала, той ще спечели през следващия сезон.

"Яма" се сбогува с този сезон. Положението на сериала „Дъщеря на посланика“ е неясно. Така че конкуренцията  ще продъължи и следващия сезон.

Здравейте,дружки мои.
Големи журналисти имат комшиите,няма що,та и пълни с идеи за статии.....Няма за какво да пишат и хоп-да вземем да спретнем еднопроблемче,скандалче,сплетня.....аквото там излезе.Яма и ДП нямат нищо общо.Всеки от сериалите си има своята публика.Дори ако не се лъжа,Хюлия Вурал беше казвала,че точно затова избраха ден за излъчване-понеделник.Тези,които харесват мафиотските истории си гледат Яма,а ДП обра зрителите,които имат нужда да гледат нещо различно.Нямаше друго предложение,с което да се борят.А това за първото място....в интерес на истината,не водим с кой знае каква убедителна преднина,а когато започна историята с вируса ,дори Забранената ябълка ни задмина не помня веднъж ли беше или два пъти.Така,че всеки сериал си има публика.Радвам се,когато нашият предизвиква интереса на хората,дискусии в соц.мрежи и огромната подкрепа на феновете в ТТ.
Марта,всеки избира какво да харесва и какво да гледа.Аз сега не влизам в ТТ като няма серии и спрях да се ядосвам.Съгласна съм принципно с теб,но има и много фенове на Несли,които харесват Енгин в роля и извън нея и подкрепят сериала и двойката Наре-Санджар.
Аз също разбирам и обожавам Санджар,Хармония.От самото начало.И според мен Наре е изгоряла също като нас,влюбена в Санджар.Иска ми се в сериите,които ще заснемат до края на сезона поне да ни го загатнат,та да се поуспокоим малко.Дано госпожите сценаристки да са си свършили добре работата....
Дари,хвана във въздуха снимката на Ураз,а?!Да се надяваме,че е истина и започват подготовка наново.Но,както казва Марианка,официалното потвърждение си е сигурност.Да видим как ще направят и новата промоция......
Кой знае,може пък в понеделник да се събудим с пресни,пресни,прекрасни новини?!...
Приятна и спокойна вечер,момичета!

# 468
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/B_2qu42Hlql/

Актьорът Фуркан Аксой/Локи от сериала ни, написа в инстаграма си преди два дни:
Скъпи приятели, приятели, Здравейте всички.
Както знаете, нашата борба с KOVID - 19 продължи от първия ден у дома, обръщайки внимание на социалното разстояние с нашите членове на семейството и забавлявайки се.
Въпреки че взехме всички предпазни мерки, тестът COVID-19 на 9-те членове на семейството, с които бяхме в контакт в един дом, беше положителен.
В този процес отново си припомнихме значението на здравето.
След 19 дни лечение, към днешна дата, ние много добре победихме Коронавирус и сме вкъщи с всички членове на семейството си.
Бих искал да благодаря на всички, които се молеха, чудеха и които бяха с нас в този процес.
Моля, останете вкъщи, останете здрави.
Въпреки че изглежда лесно да го напишем, не забравяйте, че животът никога не е бил лесен.
Бих искал да изразя съболезнования на семействата на тези, които са починали от коронавируса.

Добре, че вече Фуркан/Локи е оздравял, дано останалият екип се е разминал с това заболяване.
Според мен има още две седмици до началото на продължение на снимките.

# 469
Добро утро,дали Ураз и режисьора не ни пързалят незнам,но от два дни в страницата на сериала във фейсбук постоянно качват клипове от предишни серии. След два месеца мълчание и никаква активност ,след сторито на Ураз, и режисьора явно нещо се пече,но какво ще видим.
Успешен ден, момичета.🥰

https://youtu.be/etdgAVZLW9s ето ивчерашният live на Елван.😘,но не разбирам и дума.Ако Мариянка ни" светне"🥰за какво става въпрос.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 06:46 от Дарриди

# 470
Добро утро!

Фуркан щом сега  е оздравял го чака поне още 28 дни домашна карантина, така че снимките на сериала са мираж. Освен ако не отпадне образът на Локи Rolling Eyes , но  на този етап той е на дневен ред и ни е важен Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
  • Пловдив

Здравейте и добро утро момичета.
Успешна събота на всички.

araselia, Фуркан преди два дни е писал, че след 19дни лечение, вече семейството му е здраво. Имаме още 14 дни до евентуалното начало или общо - 33 дни. При съседите не знам каква е допълнителната карантина - има ли такава.... При нас имаме повече допълнителни дни. Но ще разберем...

Дарриди, на прима виста - ето видеото с превод на руски:
https://vk.com/miladizi?z=video-76093790_456242297%2F44f573b7b8e … pl_wall_-76093790

# 472
Утре пък нашата Зехра ще е в инстаграм, явно се мъчат да поддържат някакъв интерес към сериала,ама със второстепенни неособено ефектни образи не знам какво очакват

Благодаря за превода на Хивда, нищо не каза за сериала ,всичко е какво прави в карантина и какво ще направи след нея - да пие кафе и да се разхожда. Впечатли ме , че свири на цигулка и обича да реди пъзели.

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 08:57 от araselia

# 473
  • Пловдив
Да си помечтаем и Енгин да се включи някъде с онлайн въпроси 🙈 този човек се покри като старите пари 🙄.
Аз си направих един маратон на Фатмагюл и сега продължавам с Черни пари и любов 🙈. Енгин е като наркотик започнеш ли го и няма спиране.
Щастливи събота и неделя на всички 🤗🤗

# 474
Да си помечтаем и Енгин да се включи някъде с онлайн въпроси 🙈

Енгин е като наркотик започнеш ли го и няма спиране.

+100 Hands PrayHands PrayHands Pray Blush

# 475
Здравейте,

Разкошна усмивка в събота. Heart

Момичета, Hug

Приятен ден.

# 476
  • Пловдив

Нашата Берен/Мелек ни радва с нови снимки в инстаграма си.
На първата снимка е написала: Домашното приключи.

# 477

Момичета Two Hearts добро утро!
Нека почивният ден да е спокоен и пълен със слънце и топлина!
Така чакахме това слънчево време, което да подреди вече нещата в живота ни.

Василева Two Hearts специално за теб е колажа - прекрасни сватбени снимки на двете ни двойки Керим/Фатмагюл и Йомер/Елиф. Гледаш двата сериала, обаче е хубаво че знаеш какво те чака накрая - позитивен и пълен с любов и щастие финал.

Момичета... Нуши Two Hearts Дари Two Hearts  Араселия Two Hearts  Аниста Two Hearts  Хармония Two Hearts  Мариянка Two Hearts
Един поздрав от мен. Мислех да е нещо по-лежерно и създаващо настроение, но тъй като днес е 9 май, а този ден се помни и ще се помни надявам се още години напред  заради посланието което носи в себе си. Да спомня на света какво е преживял и какво не бива да допуска да преживее отново.
Макар, че сега точно живеем във време, което ни е подложило също на много трудни изпитания, но пък светът се е обединил и  си помага взаимно.
Една емблематична песен поднесена по необичаен начин. Всъщност харесвам да гледам флашмоб /засега само в Ютуб/ и да наблюдавам реакцията на хората. Не зная, ако ми се случи на живо как бих реагирала...
Много се отплеснах отново встрани от темата, но знаете, че пиша по много... Ако съм доскучала с обяснения - прескачайте смело... 
Песента е заради днешният празник - Денят на Европа или Денят на победата. 

https://www.youtube.com/watch?v=ckN7T9d-zPg

# 478
  • Пловдив

Еврика - излезе бр. 32 на списанието.
Да видим с каква история ще ни зарадва Енгин.

Ето какво пише на корицата:
Ще видим красиви дни деца,
Слънчеви дни
Ще видим...

Последна редакция: сб, 09 май 2020, 11:55 от mariana51

# 479

Еврика - излезе бр. 32 на списанието.
Да видим с каква история ще ни зарадва Енгин.

Hands Raised HandsHands Plus1 Да видим, любопитна съм, ще има нещо във връзка с настоящето

Общи условия

Активация на акаунт