Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 275
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
Сиурно щот Коко е само дете на мама, а Пепе и на мама и тате сценаристи.

# 31
Малко ли търпяхме и неговите изяви?!

# 32
Не са виновни децата, а майка им.

# 33
  • София
Когато се вясват за малко, става. Както децата на Захариев. На момиченцето й се получаваше много добре, но ако й дадат по-голяма роля, не се знае...

# 34
"Децата на Захариев" бяха много сладки. Ще се радвам да ги пускат от време на време в някоя сцена

# 35
Като казахте Захариев и неговата щерка в Столичаните беше много досадна. А бе нашите актьори само си пробутват децата, да направят едни кастинги ще видят колко талантливи деца ще се появят.

# 36
На мен ми харесваше Мина в Столичаните, образът ѝ си беше точно на досадно дете.

# 37
  • Ню Йорк
Последния епизод ме отегчи до болка...

# 38
  • Велико Търново
А онази сделка, която се прецака заради белезниците не беше ли точно за Да Винчи или аз съм останала с грешно впечатление?
За 4D-ехограф беше.
Доколкото си спомням, "Да Винчи" беше включен в сюжета още докато бях в "Св. Кирил". В "Св.Анастасия" не е ставало въпрос за този робот.

Снимките приключиха преди няколко дни, така че няма какво да се спира вече.

На Пепе баща му не е сценарист.

# 39
Е, нищо де, майка му... не по врат, а по шия 😃

# 40
  • Велико Търново
Ама не двамата.
Нищо че продуцент е даже и повече от сценарист, де Wink

# 41
С една дума мама и тати диктуват парада.

# 42
Естествено, няма какво да се хващаме кой какъв е.

# 43
Доколкото знам Митко - Коко сега се снима по - рядко , защото е и по - натоварен в 7 клас е все пак . Децата в ролите на Ема и Пешко се справяха добре ама сценаристите там доста се изложиха - в предните сезони Пешко беше на около 2 годинки те директно го направиха третокласник а Ема от бебе много бързо стана на 4 -5 годинки  ,при положение ,че се роди малко след Стефчо младши . Поне той си е на адекватната възраст в малкото епизоди ,в които го показват . Иначе имаме талантливи деца актьори -Мони Ангелов много ме разчувства в "Писма от Антарктида" много добре пресъздаде образа на дете изгубило баща си . С Ирмена Чичичкова изглеждаха като истински майка и син .Хлапетата в "All inclusive "също се справят супер - две от тях Вики и пълничкото момче сме ги гледали и в "Г- н Х и морето"
,който ако не бяха децата щеше да е пълна боза те внасяха свежест и движеха цялото действие . А като си спомня във "Фамилията" Валери Рангелов в ролята на Мики . Така играеше това момче ролята на малък психопат ,че ме караше да настръхвам . Жалко ,че не гс  видяхме да играе повече  имаше доста потенциал . Все се надявам като пораснал да изиграе някоя и друга отрицателна роля на проблемен младеж определено му отива да е лошото момче .

# 44
  • Велико Търново
В предишната тема стана въпрос за рекламите, на които е "дала" гласа си Ангелина Славова (сестра Ненева). Снощи или днес (не помня кога точно) го чух и в реклама на Орео.

Общи условия

Активация на акаунт