Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 24 604
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Интересно ще ми е да се разглежда от Етичната комисия😁

Може да е свързано с това и арогантното копеле да каже нещо много долно относно ориентацията на Наков:
Признанията на Наков ще бъдат използвани срещу него в ключов момент за позицията му в лекарски казус. Шефът на етичната комисия в „Св. Анастасия“ ще стане жертва на свой колега, а смелостта и моралът му ще бъдат подложени на изпитание.

# 361
  • София

Хахах, предугаждам ти задната мисЛА Joy

# 362

Хахах, предугаждам ти задната мисЛА Joy
Първо ще се скарат, после ще станат приятели, и после 😁

# 363
  • Разпиляна във въображението
Две сцени ми харесаха снощи - Марио и Зорница /как играе само този мъж Simple Smile / всъщност всичко с Марио ми хареса, както и когато Нора и Борис бяха легнали и тя го гледаше и милваше.

# 364
Пудела би трябвало да е лекар, защото нали предния път си беше приписал онази операция без да включва Огнянова, т.е. няма как да е специализант.
Но наистина не държат много на тези подробности, тъй че не се знае.

# 365
🤔:
Скрит текст:
Зори ще даде Гринч на Етическата, но Наков ще отсъди невинен, и, може би Петмезов, ще се заяде, че го е направил, защото си е харесал младия лекар😁

# 366
Хъмбъл - кажи къде и как ще се отблагодари Гринч на the one and only Наков? Stuck Out Tongue Winking Eye
Без твърде натуралистични сцени ахахха

# 367
Хъмбъл - кажи къде и как ще се отблагодари Гринч на the one and only Наков? Stuck Out Tongue Winking Eye
Без твърде натуралистични сцени ахахха
👍🤗🙏
Скрит текст:
Във фитнеса, как къде. Светльо тъкмо ще се е разгорещил да прави гръб, разпънат на тренажора(шъртлес),и ще влезе Гринч, да отпусне парата след разговора със Зорка. Веднага окото му ще бъде привлечено от тялото на полубог на Наков, на мърдащите се в ритъм, под златистата му кожа, мускули. Владко също ще хвърли фланелката, и с това тренировката на Наков ще приключи. Светльо ще стане, ще забърше чело с пешкира, и ще погледне Владко изчервен. Ще си кажат няколко банални реплики като за прелюд, и ще се лепнат. В този момент Петмезко ще е решил, че има нужда да поговори с бившия. Ще звънне, Наков ще вдигне, ще каже, не мога сега, Владко ще му се навре в муцуната и ще попита: кой е? Наков бързо ще отмести телефона, но Емилчо вече ще е чул. Ще тръгне да го издирва, откривайки го, ще ги шпионира с тъжен поглед зад леко открехнатата врата😁

# 368
# 369
Хъмбъл, когото искаш пращай на другия бряг, само Ковачев не пипай, моля те Joy

# 370
Хъмбъл, когото искаш пращай на другия бряг, само Ковачев не пипай, моля те Joy
Е, той мина вече по реда си, нали ги оженихме с Банков🤣😁[/b]

# 371
Той само Хаджито прилича на хомо, но е още дечко.
Трябва да намерят хубав партньор на Наков, че ще си седи самичък.
Поне да го пращат на срещи. Joy

# 372
  • София
Donna, ako Велислав успее да изиграе някога някъде гей, ще го призная за гениален Joy

# 373
  • София
Лора защо се държи като идиот?
Какъв е този абсурден хумор или аз нещо не разбирам?
Толкова ли няма себеуважение, че се тръшка като в някоя долнопробна комедия?

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 20:16 от Diavolo

# 374
Дяволо, чудех се как да си оформя недоумението. То бива бива комедийна двойка, но това е тъпо.

Общи условия

Активация на акаунт