Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 24 597
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ХХ е клиничен случай на Нарцис  - използва, манипулира другите спрямо техните слабости за да задоволи собственото си его. По едно време мислех, че е защитна реакция към нещо от миналото му, но както го дават - класически социопат. Imp

# 406
В какво ще бъде обвинен, наистина ли е виновен?

# 407
  • София
От промото, когато Гринч дърпа Юлия, Марио е в колата, вижда се в страничното огледало. Явно за това ще яде тупаник малкия  нахалник. Браво, Марио.

# 408
  • София
Юлия ми е любимка ама ще ми падне в очите ако преспи с това недоразумение.
Апостолова един образ като хората не може да изгради. Имаше шанс с Юлия да стане нещо като ледена кралица, като недостъпна и студена жена привидно (не и вътрешно), защото има убийствена визия и интелект, вместо това я превръща в …… да не се изказвам.
Много съм разочарован от всичко.

# 409
Гринч може да изнудва Наков, само ако е спал с него😁
Признанията на Наков ще бъдат използвани срещу него в ключов момент за позицията му в лекарски казус. Шефът на етичната комисия в „Св. Анастасия“ ще стане жертва на свой колега, а смелостта и моралът му ще бъдат подложени на изпитание.

# 410
Дяволо, от 4ти сезон насам имам чувството, че не понасят женските си образи. Съсипват ги един по един.

# 411
Точно затова Наков ще се занимава с Хрхр защото е на длъжност в етичната комисия.
Не вярвам с един юмрук в лицето да му променят мирогледа на егоцентрика.
Казах ли ви, ще се заиграва с Юлия, а мисля че и тя го хареса.
Дама пика, ти от екипа ли си  та се чувстваш длъжна да правиш забележка или да отговаряш на въпроси зададени в темата, но най-малко пък  към теб?!

# 412
Точно затова Наков ще се занимава с Хрхр защото е на длъжност в етичната комисия.
Не вярвам с един юмрук в лицето да му променят мирогледа на егоцентрика.
Съгласна съм.
Трябва втори юмрук. В топ....в урологичната област Smiling Imp Joy

# 413
Недей така, Доне. После ще тича при Зорница да го лекува, пък Марио ще ревнува и хайдее още един сезон Joy

# 414
Дяволче, ами гледам тя слиза от колата с пусната коса, а преди това е на кок, и Пенев я вижда точно в този момент.

Амбър, тя може да довърши нещата и да имаме евнух в болницата Joy

# 415
Уф, вярно, че Зорница доскоро беше човекът - отделение. Ще има пак:

Добре.
Компромисен вариант.
Ще го фрасне в корема, после в спешното Пенев и Врабчев ще го поемат Smiling Imp

# 416
За целта, ако искаме да бъде убит, трябва да извикаме Тони Ковачев. Поне като тяло и бицепс Гринч не може да му се сложи на малкия.. пръст. 😁

# 417
А така съм по съгласна. Той може да е всякакъв, но е приятен за окото... признайте си 😁

# 418
Лирично отклонение - Диана днес ще е гост на Николаос Цитиридис. Пфу, завиждам й!

Амбър - ох, мен ХХ хич не ме кефи като мъж. Много ми е...малък Joy Дечко

# 419
За кое ѝ завиждаш, за Цитиридис ли? Simple Smile Ми той още по голям дечко.
Ясно че е малък Хрхр, но е хубав... пък ще порасне.
Пп. Той пък Тони беше един голям, възмажал Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 22:06 от *Амбър*

Общи условия

Активация на акаунт