Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 23 654
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Ицето ще мине аванта и ще вземе фагота, ще го занесе на Пепе и малката ще познае по куфарчето, вероятно лепенките по него, че е на баща й. И ще отделим цял епизод на това.........Cry  прекрасно Joy

# 91
  • София
И сега умря бащата на Кари. Как ли ще разберат, че е той.
Според мен ще кажат на Христо, че е умрял, май беше негов пациент. Ще дочуе, че има фагот и може да се досети какво си е говорил с Пепе.
Защото само бащата на Кари има фагот. Най-глупаво ще е така да се разбере, но няма да се изненадам.

# 92
  • Анкх-Морпорк
И освен другите им сметки, Кари и майка й ще плащат лечение в частна болница...

# 93
  • София
Добре де. Намалили са епизодите с 10. Защо са оставили този? Няма такова мудно и скучно нещо SleepingSleeping
Екзистенциален е.
Hands Pray

# 94
Какво стана със Светльо, успокои ли Юлито?

# 95
  • София
В процес е, Хъмбъл.

# 96
Явно ще я до успокоява в следващия епизод 😑

# 97
  • София
Значи бях си обещала, че няма да хейтя, защото това не носи нищо позитивно, нито за мен, нито за духа на темата ни. Но последните два епизода са пълно фиаско. Толкова безсмислени, че дори и някои добри попадения напълно се загубват.
От много време не е имало сезон с толкова добър замисъл и можеха да направят наистина силни истории. Започнаха добре, но постепенно започна да става някакъва пълна бутафория. Много ме е яд.

Има промо, Христо е взел часовника и Кари го разпознава.

# 98
Мина промо - ще разберат по часовника, който остана у Христо.
Кари го намери и извика, че баща ѝ си е дошъл, докато Христо е в тях.

# 99
# 100
  • София
И сега Христо ще утешава Цвети. Ох, Кунка ще страда по тъпия Пенев.

# 101
След тези два епизода, а като гледам и предстоящият, искам да питам сценаристите:

# 102
Този епизод беше ебаси агонията. И то след като агонизирахме по време на предишния.... А приспивната песен на Ненева беше леко психопатска и направо си я представях с нож в ръка как се надвесва над Нора. ама отде толкова фантазия Joy
Децата ме избиват на агресия, но понеже са деца, по-скоро ми идва да взема ножчето на Нора и да се самонарежа, само и само да не гледам. А този сезон започна така обещаващо...единствено ме крепи надеждата утре да приключим с любовта на десетгодишните, но дълбоко се съмнявам в това Sob

# 103
Моски, и на мен с тая свещ, очаквах още малко да и прещрака нещo, да извади ножа зад гърба и да се превърне в Норман Бейтс наръгвайки Норчето Joy

# 104
  • София
Моля ви, не намразвайте Ненева! Тя не е виновна. Искам да знам екипът на каква дрога е? Докторите-консултанти да им пускат отвреме-навреме по малко райски газ за баланс... Историята с Жени се повтаря с нов аранжимент, но се успокоявам, че остават само 16 епизода. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт