Откраднат живот: Системата 🎬 тема 97

• 24 564
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Ахаххаха, помочко беше добро Joy

Юлия има нещо, което не й е съвсем таман. От това, че си падна баш по Пенев, през секса за една вечер с него, сега евентуално и с Пудела. Кой знае и нея къде я хапе кравата Grinning

# 436
Как мислите, с какво може да заплашва Хринч Наков?

# 437
Ще издаде на всички, че Наков е всъщност хетеро Joy

# 438
Ще издаде на всички, че Наков е всъщност хетеро Joy
Гаднааа🤣

# 439
Има някакъв бъг Юлия.
Аз в началото мислех, че ще е готин злодей тип Виолета, макар и да нямах големи очаквания в сравнение с нея, ама то кво стана...

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:32 от Вαнилия ~🦋~

# 440
  • София
Виолета никой не може да я стигне. Но то е и до сценарий и игра. Просто тя бе от сезон 1, когато недоразуменията бяха много по-малко, не че ги нямаше.
Иначе Юлия чисто визуално мен ме привлича много повече отколкото Виолета. Само Ина ми е харесвала толкова. Но в Юлия има нещо в излъчването и, което ме влудява. И ме е яд, че я превръщат в това недоразумение.
Юлия я виждам с Наков (хетеро версия), Банков (ама не лигавия Банков), Фотев (ама не мафиота). Някакъв такъв тип мъж като възраст, интелект, държане.
А то Пенев (айде поне е свестен човек и идеалист) и... Гринч?! Ъх, сериозно?

# 441
  • София
Ама защо решихте, че тя ще му се поддаде на “чара”?

Това с Мазхинови е голяма недомислица. Чак пък толкова да е загорял Мазов... Търсят им комични сцени, но това е тъпо.  Освен, ако не е някакъв номер на доцента. Лорчето заради един пиянски секс с Мишева го изрита като мръсно коте, а сега...

Последна редакция: ср, 29 апр 2020, 23:35 от almadji

# 442
Нищо особено, показват ни, че Юлия и тя е човек и може да сгреши доколкото такава авантюра може да се определи изобщо като грешка. Особено сега когато е и с такава диагноза ще е по-склонна да се възползва от живота докато може. Бързо схвана с какъв си има работа и щом така е решила не го смятам за някакво престъпление.

# 443
Колко общо епизода ще бъдат в този сезон?

# 444
В интервюто на Огнянова -Диана - с Цитиридис стана дума, че на рождения си ден била на снимки и играла сцена, в която повръщала. Та, предполагам, ще забременее?

# 445
В интервюто на Огнянова -Диана - с Цитиридис стана дума, че на рождения си ден била на снимки и играла сцена, в която повръщала. Та, предполагам, ще забременее?
Най-вероятно, то се очаква още от промото, а и е наредено точно като за това - в предния епизод казаха, че е в овулация, решиха да не го мислят, ще се радват един на друг и то някак си неочаквано ще стане Grinning

Христина, 42 епизода е сезонът.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 08:07 от Mosquita

# 446
Още като прие предложението за работа Юлия ми стана странна. Разследваш тези хора, очевидно не вярваш, че всичко е чисто и няма нищо и изведнъж се съгласяваш да работиш там, защото ти предлагат повече пари?!?!
А вече с Пенев още повече ме хвърли в тъча, не че на него му има нещо, ама както се казва не са в една лига. А ако сега с малчо се съгласи да спи - още повече ще съм в шаш Grinning

Анонс:
Цитат
Д-р Пенев ще бъде емоционално разтърсен от гледка, на която попада пред болницата. От чия кола ще излезе Юлия и защо това ще разстрои шефа на спешното отделение в „Св. Анастасия“?

В ръцете на д-р Наков, като началник на Етичната комисия, е изборът дали да накаже д-р Хаджихристев. По какъв начин младият и амбициозен лекар ще се опита да повлияе на решението и ще какво ще отсъди д-р Наков в крайна сметка?

Марио няма да издържи на наглостта на подчинения на Зорница и ще изпусне нервите си. Как ще реагира на ситуацията д-р Огнянова?

# 447
Като чета анонса, си мисля, че всяка различна реакция на Зорница от "Марио, можеш ли да го цапнеш и отляво" ще бъде недопустима Joy
Въпреки, че може и да го сгълчи проформа Grinning

Залагам, че Наков ще накаже ХъХъ. Още с това, че малкия ще го заплашва, става ясно, че най-логично то е Наков да не поддаде.

А Юлето май няма да устои на пуделския чар Joy

# 448
Просто не са избрали правилната актриса за ролята. Визията й предполага друг сценарий. И на Христо не му отиваше парцала ама си го въртя един сезон. Трябва да се обмислят тези неща. На кой какво му отива и какво може да изиграе.

# 449
Moски, аз залагам на "не се занимавай с него, не си заслужава" Grinning

Аааа, на Ицето много добре му се отдаваше парцала и ролята на Мистър Пропър. Сега със скалпела е .......Joy

Общи условия

Активация на акаунт