На море в Турция - тема 67

• 63 708
  • 799
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Това, ако е вярно, трябва да си пришием джобче на банския, за да си държим маската и ръкавиците. Че и турникети, ленти... Мерси за такава почивка, ще съм постоянно под стрес да не стъпя накриво.

# 661
Как мислите ,че ще са цените за 2021?Дали ще се юрнат тези с ваучерите да запазват на ранни или ще се изчаква?И има ли някой който си е прехвърлил резервацията за догодина за същият хотел и цена?
ние прехвърлихме,защото ни предложиха да минем на същите условия,което ни устройва защото голямото ми дете преминава във възрастова група 13+г.

# 662
В hürriyet ставаше въпрос за един от общинските плажове в Анталия. Не стига че турските вестници бая харесват да фантазират всичко и  този сайт като превежда стстията бая му сложил отгоре Simple Smile

# 663
  • Стара Загора
В hürriyet ставаше въпрос за един от общинските плажове в Анталия. Не стига че турските вестници бая харесват да фантазират всичко и  този сайт като превежда стстията бая му сложил отгоре Simple Smile

Благодаря! И на мен ми се струва преувеличено!

# 664
  • София
Всички ТА твърдят, че почивката ще бъде като преди, но нашите са по-големи оптимисти - от 15.06 всички пътувания щели да се осъществят. Въпросът е, че, ако това се случи, или гориш с капарото, или тръгваш да експериментираш.

Ние взехме ваучер за резервация от 20.06. някъде в началото на месеца. Агенцията е Ориент 99. Не желаем да почиваме в тази напрегната и несигурна обстановка. Да не говорим за опцията карантина 14 дни след завръщането ни. Няма как да стане.

# 665
  • Някъде в Европа...
Вижте:
https://www.facebook.com/221796091243800/posts/3013192912104090/
П.С. В никакъв случай не правя реклама, абстрахирайте се от фирмата, която го е написала..Исках да ви покажа "новината"

# 666
  • Русе
Изобщо не съм се побъркала аз. Изчаквам си съвсем спокойно да дойде средата на юни.

# 667

48 седмици знаеш ли колко време е? Те това е истината.

Да, знам. Но мога да стесня диапазона и тогава не би останало място за твоята  истина.
Всъщност това не е  важно.
48 - мата седмица е интересна с факта че след нея започнаха едни драматични събития, които
бушуват и до ден днешен. Само се сменя формата и причината. Актьорският състав и клакьорите са
 едни и същи.
Сещаш ли се или да дам жокер Simple Smile

# 668
  • EU
Има ли някой с промяна в цената за датите на резервация? При нас има разлика за същият период и хотел чрез същия сайт /ТР / с около 400 евро по-ниска цена .. Чудя се какво да направя ..

# 669
Искам да попитам тези, които са се договорили с агенцията за връщане на капарото. Дадоха ли ви някакъв документ?
Днес ходих при тур агентката, към която съм се записала. Тя се обади до агенцията и от там и казаха, че нищо не трябва да подписвам.
Щели да ми се обадят като преведат парите. Но не ми дадоха нищо черно на бяло, където да пише, че си искам парите.
Всичко беше само устна договорка.
Та питам аз как след 1 година ако не ми преведат парите, ще докажа, че наистина съм си ги искала? Като нямам никакъв документ, че сме се договорили за връщане? Аз поисках да ми дадат документ, но ня твърдо ми обясни, че така и биле казали от агенцията, че така процедирали.
При вас така ли е? Дадоха ли ви някакво споразумение, където да пише, че наистина ще ви върнат парите до еди коя си дата?

# 670
  • Някъде в Европа...
Искам да попитам тези, които са се договорили с агенцията за връщане на капарото. Дадоха ли ви някакъв документ?
Днес ходих при тур агентката, към която съм се записала. Тя се обади до агенцията и от там и казаха, че нищо не трябва да подписвам.
Щели да ми се обадят като преведат парите. Но не ми дадоха нищо черно на бяло, където да пише, че си искам парите.
Всичко беше само устна договорка.
Та питам аз как след 1 година ако не ми преведат парите, ще докажа, че наистина съм си ги искала? Като нямам никакъв документ, че сме се договорили за връщане? Аз поисках да ми дадат документ, но ня твърдо ми обясни, че така и биле казали от агенцията, че така процедирали.
При вас така ли е? Дадоха ли ви някакво споразумение, където да пише, че наистина ще ви върнат парите до еди коя си дата?
Все още нищо не са ми дали..Уж щели на 14.06 да ми изпратят споразумение (този отговор ми дадоха след поне 10 мейла от моя страна и толкова завоалирани отговора от тяхна) Чакам да дойде 14.06 и ги почвам пак...няма да оставя без писмен документ нещата...

# 671
  • София
gallia, на място в агенцията подписах споразумение в два екземпляра за връщане на капарото. На тяхното си записаха на ръка банковата ми сметка, даже го снимах, за да не би случайно да ми излязат с номера, че съм дала погрешни данни. Устните договорки не са никакви договорки, несериозно е. Да не се правят на ударени, а да си направят бланка.

# 672
Понеже не сме се отказали на 100% от почивката си в Мега Сарай, и поискахме да разберем по какъв начин ще се осъществават, искахме малко информация директно от хотела. Г-жата която ми отговаря, не е обикновен служител. Сами може да добиете представа, от отговора за начините на подготовка...
Лично ние останахме доста разочаровани от отговора.
Мега Сарай ще отвори врати на 12 юни, а немците във фейсбук групата на хотела твърдят, че това няма да е хотела който са посещавали десетки пъти, и масово отлагат почивките си.

# 673
Вижте:
https://www.facebook.com/221796091243800/posts/3013192912104090/
П.С. В никакъв случай не правя реклама, абстрахирайте се от фирмата, която го е написала..Исках да ви покажа "новината"
И в друга фейс група видях датата 01 юли. Халим, Ани, какво се чува в Турция?

# 674
  • Пловдив
Аз също останах много разочарована от Мега Сарай.Исках да си запазя резервацията за същата дата и пари за догодина.Отказаха.Доста хотели отказват в Анталия тази опция.Не знам какво да мисля вече?

Общи условия

Активация на акаунт