Парфюмни размисли и страсти - 240

• 47 625
  • 738
  •   2
Отговори
# 315
  • Бургас
Какво мислите за Chanel Gabrielle Essence?
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Gabrielle-Essence-56076.html
Тестер 100 мл в Парфимо е 160 лв, което ми се струва добра цена.

Chanel Gabrielle Essence или Coco Mademoiselle?

Кой е най-добрият Chance? Признавам, че не съм ги пробвала, но не знам дали на сляпо да не си поръчам някой:
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-Eau … Parfum-52359.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Tendre-8069.html
https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-Fraiche-1483.html
И двата аз съм обаче за Коко Мадмоазел  Интенз.Най- добрият Шанс според кого? Тук сме събрани всяка с различен вкус и това, което за мен е най-добро за друг може да не е.Тествай си ги сама и си решавай, и все пак за мен най- хубавият Шанс е Тендър ЕДТ , отдавна превърнал се в бестселър оставя много хубава диря, като течна коприна се разлива по кожата .За друг обаче е Шанелски компот.Пробвай на твоята кожа как ще стои всеки един от тях, нашето мнение тук мисля е без значение за теб. Гледам, че доста хора харесват Мимозата на Амуаж.Two Hearts

# 316
Да се включа и аз с две стари снимки Simple Smile

# 317
Благодаря за бързото включване! Ще я пропусна тази Алегория.
Току-що си получих Удовата орхидея на Мансера от Нотино, но ще си позволя да потърся съвет тук, защото знам, че има много притежатели в темата.
На първо място ми направи впечатление неугледния вид целофана- надраскан и почти отворен. Опаковката на парфюма вътре беше видимо прашна. След това забелязах липсата на код върху опаковката. Въпреки това реших да остана позитивна и допуснах, че макар да не бе отбелязано в сайта, парфюмът може да е бил върнат. Отворих кутията и изненада, освен че бутилката беше прашна, оказа се, че и в течността плува влакно и нещо черно, мога само да предполагам какво е. Нямаше празен ход. Под пулверизатора металът около гърлото на бутилката е надраскан. Прикачвам снимки и ще се опитам да ги сложа в скрит текст, за да не затруднявам четеното на темата. Вие как бихте постъпили на мое място? За мен да плува нещо в течността на парфюма е някакво безумие. Ако не се вижда добре на снимките, ще кача нови, имам и видео, на което вижда свободното плуване в шишето, но него вече не знам как да го кача в коментар.

Скрит текст:

# 318
Подкрепям мнението преди моето. Аз не харесвам много eau fraiche, защото не ми е женствен. Но е най-траен от трите. Не харесвам и тендре... сладко и розово ми е. На пък харесвам о вив... нежен и свеж но обичам и грейпфрут..
Просто тествай.
Иначе на друг ги харесам но на себе си не търпя другите два аромата.
И все пак аз откакто открих Шанел избягвам други парфюми. За първи път не ми става лошо. Много добре балансирани.

# 319
  • The Evergreen State
Какво мислите за Chanel Gabrielle Essence?

Chanel Gabrielle Essence или Coco Mademoiselle?

Кой е най-добрият Chance?

Който и да избереш няма да сбъркаш Relaxed - това го казвам само понеже обичам Шанел, но ако оставим шегата на страна, без да си пробвала си е риск всеки парфюм.

Ако ще ти помогне да решиш ето моите два реда - Коко Мадмоазел, Габриел, Габриел Есенс и Шанс първообраза могат да се носят и четирите целогодишно като парфюми-подпис. Габриел Есенс е по-нов измежду тях ако търсиш същевременно нещо по-ново.
Вмъквам тук - при Габриел водещи са белите цветя, Мадмоазел и Шанс са по-комплексни, с повече дълбочина, има пачули и в двата.
Ако пък търсиш нещо сезонно и свежо за лятото подходящи са фланкърите на Шанс. Модерни, свежи и елегантни спасяват положението във всяка една ситуация през лятото, достатъчно са ефирни за работа, подходящи са за ваканция но стават дори и за по-формални събития като летни рождени дни, летни сватби и прочие. Универсални са за топлите месеци. Кой точно да бъде е въпрос на лични предпочитания, ако не си пробвала - цвета донякъде е добър ориентир, зеления е с най-малко сладост и е най-цитрусов. О тендр е най-цветния и нежен а О вив е някъде по средата. Тендър ЕДП е най-новия сред тях (отново ако държиш да е по-нов).

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 12:30 от Athena

# 320
  • София
klemensiq777  с тия красоти, положението е наистина извънредно! Шедьоври на Шанел си събрала! Smiley

Valleria от 2011 викаш? Ти направо архивите изрови! Хаха!

Айде малко любимци и от мен :

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 12:42 от kopche

# 321
klemensiq777  с тия красоти, положението е наистина извънредно! Шедьоври на Шанел си събрала! Smiley

Valleria от 2011 викаш? Ти направо архивите изрови! Хаха!
  Точно от архива ги извадих Simple Smile Ако знаете как ми липсват Алхими,Москино котюр и Аквауомън Sad  Моля,ако някой знае с какво могат да бъдат заместени,да сподели !

# 322
  • София
Днес ми пристигна Oath на Ajmal. Зимата го пробвах (нямах търпение, след излизането му, заради съставките). Помня, че ми хареса, но го подминах, първо заради цената му и второ бях прекалила с покупките тогава.
Много е топъл, хваща те и те отнася на друго място (нещо, което казах и за Elie Saab Royal). За мен имат допир двата парфюма. Oath има излъчване на нежност и мекота. Обичам силни и хард парфюми, този е толкова безобиден и далеч от останалите ми, но и толкова женствен. Не си мислете, че няма характер. Изглежда безобиден, но крие много сила и топлина в себе си, каквато е и всяка жена всъщност. Уж е слабият пол, а всъщност е способна на невероятни и дори невъзможни неща, стига да ги поиска. Задължително си го запазвам в колекцията. Ще му отиват и топли дни или такива с романтично настроение.
Слагам снимка от доставките днес.
Едит: Изключително траен е. Вече са минали 8 часа и продължава да излъчва.

Последна редакция: ср, 22 апр 2020, 19:02 от FatalSnare

# 323
Ако знаете как ми липсват Алхими,Москино котюр и Аквауомън Sad  Моля,ако някой знае с какво могат да бъдат заместени,да сподели !
Ако имаш възможност пробвай някъде това
https://www.fragrantica.com/perfume/Ralph-Lauren/Polo-Blue-Eau-d … Parfum-38051.html

# 324
  • виртуално
  Ако знаете как ми липсват Алхими,Москино котюр и Аквауомън Sad  Моля,ако някой знае с какво могат да бъдат заместени,да сподели !

и аз страдам много по това Moschino Disappointed Relieved

# 325
  • Sofia
Момичета и момчета,

От известно време ми се подмотва пред очите една марка - Rouge Bunny Rouge...
Прегледах им сайта, прегледах всички парфюми, те не са много, някои имат интересни пирамиди...

Та, някой запознат ли е с марката? Пробвал ли е нещо нейно? Simple Smile)

# 326

За втория нищо не мога да кажа , но мосю Ли при мен си  сравнително траен за  лек и ефирен свежак -вчера бях с него  и ми издържа около 7-8часа.  Преди няколко страници писаха за него в темата, аз лично завиждам на всички които споделиха, че при тях е шлейфов- любимата ми градина е, пролет и лято е прекрасен,  но при мен стои близко до тялото.

# 327
Annick Goutal La Violette - има ли го някой, или да го е пробвал?
Нещо ми е влезнал в главата, а и мернах едно много симпатично описание от Бг блогър, но не съм сигурна дали си струва парите такъв моно-цветен аромат.
Траен ли е?
Наистина ли мирише като Метеоритите на Герлен? Парфюмът не познавам, но имам пудрите и ако мирише като тях, сигурно ще се прежаля...
Гледам, че и с Insolence го сравняват..?

# 328
  • София
Имах Виолетката на Аник Гутал.
Имах и ЕДП на Инсоленс.
Инсоленса за мен е химическа бомба и супер синтетична целофанена, чак виолетка. Много синтетика и главоболие започна да ми докарва чак. Размених.
Аник Гутал  най-добрата от всички виолетки, които съм притежавала досега, заедно с Виолетката на Молинард!
Имах я точно и я желаех тогава точно заради миризмата на метеоритите! Носих я известно време, след това размених тук. Мина ми и тази слабост, просто! Simple Smile

# 329
Annick Goutal La Violette - има ли го някой, или да го е пробвал?
Нещо ми е влезнал в главата, а и мернах едно много симпатично описание от Бг блогър, но не съм сигурна дали си струва парите такъв моно-цветен аромат.
Траен ли е?
Наистина ли мирише като Метеоритите на Герлен? Парфюмът не познавам, но имам пудрите и ако мирише като тях, сигурно ще се прежаля...
Гледам, че и с Insolence го сравняват..?
Нищо особено не е виолетката, не и излъчващ и много траен въобще. Не е химична, както казва Копче, но омръзва. Прилика с Метеоритите не намирам почти никаква.

Общи условия

Активация на акаунт