И така, аз да се похваля - С хубавия ден днес и с това, че мъжът ми ми направи подарък точно сега преди Великден, лелеян и мечтан дълго време, вече си имам втора почти готова, ремонтирана стая, много малко неща останаха по нея да се донаправят. И ми я направи с изненада - направи ми 8 лъчева звезда от гранит в центъра на стаята, сам я направи, от 2 цвята камък, много ми харесва, сама си избрах темата.
А днес ми каза, че и в кухнята на 2-я етаж - живеем в къща - има намерение да направи пак нещо в центъра, може би цвете и избирах какво да е, между детелина и маргаритка, се спрях на маргаритка, усмихната, да бъде. Само ще трябва да потърсим няколко плочи от гранит с подходящи цветове да вземем - след като ни пуснат от доброволната карантина

Първата стая, тази, в която спя сега, ми я направи точно преди Нова година, така че и тя ми беше подаръка за Нова година

Да се похваля с врабчетата, които ни идват още да се хранят при нас и ни веселят, 3 гугутки също още идват, косе босе пее сутрин и вечер, дърветата цъфтят - сега са наред вече вишните, крушите, напъпила е и ябълка.
Цъфтят цветята, София е тиха под карантина, вечер всичко съвсем замира и става тихо-тихо...