Отговори
# 105
Добро утро!

Честит рожден ден на Галябаля!!! Да си здрава, обичана и обичаща и... богата!!!  nbirthday
Кафенце или капучино...? - не можах да намеря картинката
Ние се разхождаме от 11 до 13-14 часа, докато се събуди... и вечер от  17-18 до 20.
Като се замисля мен ме боли опашката, като стоя по-дълго време седнала и като се изправя ме боли. Също гърба и кръста, но това е от разнасянето на малкия ми бонбон. Също така трудно клякам и се изправям... мисля че операцията още не е зараснала добре.

Вие кога ходихте на контролен преглед след секциото?
На мен лекаря ми каза, но забравих кога трябваше да отида... smile3538

# 106
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЕ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА  bouquet

МНОГО ЦЕЛУВКИ НА МАЛКАТА ДЕИЧКА, ЧЕСТИТ 4ти МЕСЕЦ! Heart Eyes

честито и на всички празнуващи днес! Hug

ей, nokon-че радвам се, че се появи, тъкмо да спретнем една мини срещичка, ако си навита и с мама79, то май други мами от Варна няма, след като муни не влиза често, защото няма възможност newsm78 да не пропусна някоя мама, че  Crazy

ох, снощи бяхме на биричка покрай морето (Данче, за ваше здраве Hug)...голям кеф, прохладно...няма нищо общо със задушната ситуация в града ooooh!

# 107
Добро утро!
ЧРД на galqbalq!  bouquet
И честито на всички празнуващи!  bouquet
Вени* абсолютно същото е при мен сутрин като стана съм най зле и болките са в глезените Peace
Данче-Калпазанче дано пътешествието да е ОК Hug много мразя че и при нас така се случва Crossing Arms
R i n a много гадно това положение при вас да знаеш истината да чакаш и броиш всеки ден, бъди силна и до мъжа си той ще има нужда наистина в такъв момент от теб spoko А пък понякога е хубаво да вярваш че стават чудеса Kissing Heart
СмиНсЧо може да се видим наистина само нещо да организираме thumbsup блазе ти за биричката ей....

# 108
4естит рожден ден, Галя   bouquet  Бъди все Щастлива и оби4ана  Hug
[/color]

При вас жеги, а тук пълна есен, около 20° и дъъъъъъъъъъъъжд  Sad Носът ми оЩе те4е  Sad

Ей Варненски мами, вие не се ли zаси4ате в морската? Искам снимки от Варненската среЩа  Crossing Arms

Дан4е, лек път и приятно прекарване ви желая и да се върнеШ скоро, 4е кво Ша праим беz теб?  Mr. Green

Вени и мен така ме боли  Sad  От днес пия Матерна, да видим да ли Ще помогне.....  Thinking

# 109
  • София
Ясно, значи това си е от бременността!
Варненски мами, утре пътувам за Златни! Но ми е трудно да кажа дали ще мога да сляза до Варна, ако нещо се организира! Завися от мъжо, а той си е на работа!

# 110
Благодаря за пожеланията момичета! Черпя ви виртуално, кои с каквото пожелае.

Приятно пътуване и изкарване на Данчето. И ние заминаваме за събота и неделя, че тук е голяма жега.

# 111
Гале, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрава, много обичана.
   bouquet  bouquet  bouquet

Честито на месечковците.   bouquet

Мимка, паспорт се издава, като се подаде заявление в полицията, мисля че трябва да присъствате и двамата родители. За нормална поръчка струва 7 лв., бърза- 15 лв., експресна- 35 лв. За възрастни паспортите важат 5 год., но за малолетни - не знам.
Това е сайта на полицията: www.mvr.bg

Данче, приятно прекарване. Вени на теб също, както и на всички които заминават някъде през почивните дни.

мама79, за съжаление пред някой неща в живота сме безсилни, не ни остава друго освен да ги приемем, макар че аз вярвам в чудеса Praynig

# 112
  • София
Честито, Галенце! Всичко най-най-хубаво желаем!

Честито на Дея-Мария и Йоана и най-вече на мойто си пиленце, да почерпя, за което:  beer cook

Аз жегите за сега не съм ги усетила. Излизаме сутрин към 8 до 10.30-11 и вечер след 19.30 до 21 - 21.30. А последните 3-4 сутрини е кучи студ на сянка, термометъра в кафето показваше 16 градуса тая сутрин. Вчера излязох с къс панталон и по чехли и ноктите ми посиняха от студ. Следобеда вкъщи става малко жегичка, ама аз я моря с "моржова"  Laughing биричка, а малкия - със спане.

Дани-Калпазани, щом ти е по-добре на ставите като си почиваш повече, значи организирай помощниците и почивай и без това времето за тичане по малките все по-застрашително наближава! На мен пък, движението много ми помогна. Откакто Ексчето каза за раздвижването и аз почнах да наблягам на разходките и правя едни пилатес упражнения за раздвижване на ставичките и съм доста по-добре. Може и да се размина с наколенките на Ливайн  Joy

# 113
  • София
При мен болките са предимно през нощта и сутрин като ставам. Така ме боли, че не мога да се обръщам в леглото. А като ставам да я храня през нощта имам чувството, че няма да мога да я вдигна от креватчето.
И аз нез нам кое повече помага-дали движението или почивката. Има дни в които въобще не се натоварвам и пак си ме боли.
Мисля си че малко плуване ще оправи нещата, но как да стане ????newsm78

Ренка, от къде ги знаеш тия упражнения пилатес??? има ли някакъв сайт да ги видя?

Честит рожден ден , Галя !!!!!!!! newsm67

# 114
  • Русе
Привет и от нас,

newsm59 на galiabalq и всичко най- за цялото семейство!

Честито и на всички месечковци от последните дни!

Нашият батко се тръшна от летен вирус и цяла нощ повръща  Sick(за първи път в живота си)...сега се моля да не го лепне на бебка, че направо ще откача... #Silly

Цвети, аз съм така с ребрата - от еднта страна са по-остри и изпъкнали (личи ми в легнало положение), но никога не са ми обръщали внимание на това и не съм имала проблеми.

Rina, каквото и да стане със свекърва ти, дано поне е щастлива, че дочака внучето си, а на вас с мъжа ти - много кураж и сила!

renni79, за пилатес има тема в "Красива мама" - пусни търсачката  Peace

Приятна разходка на всички пътуващи през уикенда!

# 115
  • София
Честит рожден ден на Галя!
Много, много здраве, щастие и усмивки! nbirthday newsm67
Хм, аз звъня днес в 9.30 на Филипа да разходим малките мъже, а тя във форума нашта!   love001

# 116
# 117
Някой от вас минал ли е на Аптамил 2?

# 118
Вени, направо онемях. И без друго ваксините много трудно ги понасяме, а аз изтръпвам всеки път . Shocked Shocked Shocked и сега ще ме стоварят едни мисли, едни притеснения. Ужас, да се чуди човек на кой да вярва.  Rolling Eyes ooooh!
Остава ни единствено да се молим, нищо да няма на нашите деца.  Praynig Praynig Praynig

# 119
  • Boston, MA
Галя, честит рожден ден! Много здраве и усмивки!

Честито на месечковците Дея-Мария, Йоана и Валентин!    bouquet

Рина, много благодаря за информацията - недей да се обаждаш на твоята приятелка, аз по принцип другите модели на Пег Перего съм ги виждала, мъжът ми бута и една Инглезина, която е подобна. Този модел е много подобен на Плико, само че е с една дръжка вместо две като на чадър и ще е по-удобно за бутане с една ръка. Една друга мама ми прати съобщение, че ги нямало в България, то и тук много ги няма, ще взема да питам и в чужбинския и няма какво да се чудя повече.

Вени, и аз съм така, едва се влача сутрин, като слизам по стълбите, особено ако съм на токове, имам чувството, че не мога да сгъна колената... Confused

Да ви се оплача, Дани ми топи лагерите, не знам какво става, но се буди по 1000 пъти на нощ, снощи по едно време мислех, че е вече 6 часа, щото се е будил вече 3 пъти, а то беше още 3 часа???  Криза на растежа ли е, какво, ходя като ударена с парцал. А понеже съм и гузна, че тази цяла седмица работя, а и две вечери излизам с приятелки и той е по цял ден и вечер с баща си, гледам през нощта да си наваксам гледането. И работа имам, абе супер. Sad

Общи условия

Активация на акаунт