Отговори
# 15
Вени, хапчетата са Chamomilla 15 ch.  Има и с други номерации, но тези са специално за никнене на зъбките за успокоение. Могат да се дават 4-5 пъти на ден по 5 хапченца (те са съвсем дребнички). Аз лично съм ги пробвала като си мисля, че е неспокоен заради зъбките, но давам минимални количества (по 3 хапчета 3 пъти на ден) и не мога да кажа дали помагат, понеже  нашите бебешки нерви не се дължат на зъбките май. newsm78

# 16
Здравейте и от нас.Първо честито на всички празнуващи  bouquet.Днес бяхме на консултация  качили сме 0.620кг  и сме пораснали с 2.5см.В микровълновата претоплям вси4ко после го опитвам така че от парене опасност няма Simple SmileВени блузката е страхотна на твое място щях да я обличам на бебчо Peace.И ние сме много криви но само през деня засега , педито ни каза 4е не е от зъби,може и жегата да я мъчи Sad

# 17
Честито на всички празнуващи днес  bouquet  bouquet
Чудесна тема Дея bouquet  bouquet
Ако не пиша сега пак няма да успея да ви изчета и утре ме няма...
Та за ставането сутрин не ми говорете ние като сме се оталасъмили от 2седмици вече о/о 5часа да ставаме да ядем #Crazyнаправо дерибейства над майка си това дяте  Shocked и на всичкото отгоре в тъмнината се и хили и ако го подхвана и ще поиграем даже ама не - давам да гушка лигавници и одялца и се тръшвам кат заклана Tired и после в 8 пак сме на линия защото усеща татко си като става за работа и той куква #2gunfire
Бяхме на ортопед и всичко си ни е наред, мериха градуси гледаха стави и накрая разпечатаха 3листа от прегледа като и гимнастика ми показа доктора/при всяка смяна на памперс по20бр. отваряме и затваряме крачетата като жабче с ходилцата опрени едно в друго/ и препоръки даде много приятно та се успокоих че няма проблеми а цицината на главата му се казвала кефал хематом и до годинката ще изчезне, а другото което каза е след завършване на 5-я в седнала положение и след 6-я в проходилка.Като го слагам по корем да му подпирам крачетата да се истласква....
Сори че доста объркано стана ама да споделя.
ФилипА ние приложихме бабешка рецепта за колики - препечена до черно филия напоена с оцет-това увито в тензух и става като компрес - това го слагах с найлонче отгоре в памперса на коремчето му - бели ританки и камизолка защото на сутринта малко е изцапано та да ги избеля-държи се цяла нощ 3 поредни.Незнам кое помогна но в Началото на третия месец коликите отшумяха но пак ги има защото си се свива с крачета и пръцка но не реве като преди.
Айде стига че роман започнах hahahaЦелувки на всички.... Heart Eyes

# 18
Хей, мамчета, много хубав ден е днес Heart Eyes много ми е хубаво
Хайде и за вечерта - специално и за Данчето -

Деичка, темата е невероятна!  bouquetостава ли уговорката за 19ти за несебър? Laughing
Цвети, ние сме така, че и се сърди, а са още малки да стоят седнали ooooh!

# 19
В микровълновата претоплям вси4ко после го опитвам така че от парене опасност няма Simple Smile

Абе точно там е работата че има, зоните на прекалено сгорещяване са неравномерно разпределени, все едно горещи части пръснати в нормално топло мляко - няма гаранция че си опитала точно тази част, която пари, затова си го разбъркай най-добре, да ти е мирна главица.

Бяхме на ортопед ... а другото което каза е след завършване на 5-я в седнала положение и след 6-я в проходилка.

Това ме закопа. Ега си ортопеда..... Препоръчва проходилка?!  ooooh! Преди да решиш дали да се вслушаш в него, пусни една търсачка и попрочети...  Проходилката може да е улеснение за майката, но да не се лъжем - доста си е вредна за бебето. водещи ортопеди в София изрично го подчертават непрекъснато, и то не един или двама. Просто си струва човек да се замисли преди да бухне мъничето вътре. Моята дъщеря в проходилка няма да влезе никога - това е сигурно.

# 20
  • София
Вени, хапчетата са Chamomilla 15 ch.  Има и с други номерации, но тези са специално за никнене на зъбките за успокоение. Могат да се дават 4-5 пъти на ден по 5 хапченца (те са съвсем дребнички). Аз лично съм ги пробвала като си мисля, че е неспокоен заради зъбките, но давам минимални количества (по 3 хапчета 3 пъти на ден) и не мога да кажа дали помагат, понеже  нашите бебешки нерви не се дължат на зъбките май. newsm78
И аз това казвам, само че доколкото знам 30 е по-добро, но ... до стигнем до там!
Мецанке, пак интересни факти извади! Wink какво - проходилката създава проблеми със ставите ли? А бънджито?

# 21
мама меца ме е изпреварила за проходилката, абсолютно е права Peace
мама79, при кого ходи? newsm78

# 22
благодаря момичета.Ще го оставя да си спинка ,явно не му стига през деня да спи на 2-3 пъти по 40 мин и си наваксва през ноща.

Цитат
Мецанке, пак интересни факти извади!  какво - проходилката създава проблеми със ставите ли? А бънджито?
newsm78

# 23
Момичета, благодаря ви за съветите за коликите Hug
Тази вечер пак рева доста, накрая заспа от изтощение в баща си Tired
И доста се е изтарикатил, преди всичко поднесено му с лъжичкадори горчивият Мезимго поглъщаше с охота...ами глупи, ама сега помирише ли нещо, което не му е по вкуса си затваря устата, голям зор виждам ooooh!

# 24
 smile3525ЧЕСТИТО НА МАРЧЕТАТА СЛАДУРЧЕТАТА И НА РОЖДЕННИЧКАТА newsm51

Да се отчета че не знам кога ще пиша пак
Днес почнах работа
много инцидентно - нали търсех и вчера вечерта на интервю и днес вече съм почнала........ на тъгъдък  ми дойде
изтощена съм
В Сл. Бряг - недвижими имоти - ако някой иска да пита нещо поне вече ще мога да отговарям компетентно Peace
тааааааааа
думата ми е че се работи и събота и срещата ми увяхна newsm45
а толкова й се точих smile3508
имам предложение към Дея и Сминшенцето - да се видим в неделя  или ако вече е късно да променя срещатата то в събота да обядваме заедно нейде из Сл. Бряг - ще ме намерите лесно на централната улица е офиса ще ви обясня точно
моооооооооооляяяяяяяяя за извинение  smile3518но не беше за изпускане
та ще чакам отговор......................
за зъбите мажем с Дентинокс - лайка има и лидокаин внимателно мажа и по малко 3 пъти на ден
облизва го, харесва му
и аз го опитах - мента, лайка и сладко като мед - остава ти хладно такова като паста за зъби
надявам се да помага

# 25
Здравейте,
Включвам се в края на работния ден, за да ви благодаря за поздравленията за Мимката, ще й ги предам като се прибера Simple Smile.
Честито - вече на патерица - на Дея-Мария, на Анна-Мария и на Сминсчо.
Цачи, честита работа!  Догодина, живот и здраве като си ходим до България и мръднем до моренцето може ли да ти ползваме услугите за хотел/квартирка Simple Smile?
Иначе майка ми си замина и сега чакаме другата баба. Аз си бях 1 седмица в къщи с бебката и много и се кефих. Направо много ми липсва по цял ден. Ще трябва да измисля нещо за работа от вкъщи.
Спирам и изчезвам да си нагушкам слънчицето.
До скоро писане (другия месец Simple Smile).

# 26
  • Boston, MA
И от мен честито на всички именнички! Да сте живи и здрави, и винаги закриляни!
Страхотна тема!   bouquet
Хич нямам време тази седмица и другата, ще ми спукат г-за от работа.  Mr. Green

Само исках да кажа за микровълновото топлене, за неравномерното затопляне едно на ръка, но да не топлите кърма в никакъв случай - заминават й имунните качества.

Филипче, да се оправя Преси! Какви са тия колики, какво е това чудо?

Как е Симона Черепахова?

Цачи, честита работа! Дано да имаме повод да ти ползваме услугите!

Татянче, на Jacadi са другите по-малките дрехи. Зара няма тук за бебета (а в нашия край и за големи няма). Абе всички дрехи ще ги меря на око вече.

Нашият мъник седи седнал редовно, той си иска, аз не се притеснявам, доктора също. Още не знам в какви неща ще го слагам/дали ще го слагам, засега седи в люлка, ама се опитва да се сгъне, добре че има вързалки.

# 27
Добро утро!!!
Кафенцето си го испих вече  Crazy
Даааа ставахме в2-4- и в5ядохме и сега от 7 сме будни така че пак се включвам Mr. Green
Ортопеда е д-р Райчев кабинета му е о/о стоматологията.
mama meca -предполагам че има мами които и по рано ги слагат децата/например в4-ия месец/ в проходилка и затова, но  не пише задължително Peace споко не ми се карайте Joy решението си го взима всеки за неговото човече, аз каквото ме притесняваше го видя човека и това е....Другото което каза е че е хубаво да се носи в кенгуро това го забравих но мисля че го бяхте писали newsm78
Бънджито и то ли не е добре?!? Ние толкова енергия имаме незнам къде ще я израсходваме Hug Hug
Цачи, честита работа! Не съм изчера старата тема, но пак честито Peace
Целувки на всички Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 авг 2006, 08:45 от mama79

# 28
изпревари ме хайде на кафенце от мен  food010  food010 kaffeetrmker_2
бебо още спи а на мен нещо не
тоя ортопед ме кефи, по принцип всички казват обратното

# 29
и се включвам на кафенце,че после като излезим на разходка и се забравяме-по цял ден търсим дебели сянки и чак вечер като приспим бебока имам време за компа.
Филипка въчувствам ви за коликите.И при нас има още и понякога са ужастни.Снощи цяла вечер се мята,свива си крачетата и мрънка,давах му да суче-отказва,после си мислех че има пълнолуние или новолуние та затова е неспокоен и едва сега прочетох в старата тема че си писала за динята а аз доброто прасенце изядох вчера почти половин диня/цялата тежеше 14 кг/
Цачи честита ти работа и аз се нареждам на пашката за хотелче за следващата година.
Абе т'ва защо ми го даде"Не можете да публикувате в този форум"

Общи условия

Активация на акаунт