Отговори
# 75
Татянче,колко струва туй чудо не разбрах newsm78
За  сядането-ами моето мъниче все иска седнало в мен.КАкво да правя???А с възглавници знам,че може от 4ти месец newsm78.Аз не го слагам с възглавници,но в мен обича да си посяда.
НИе се въртим все на дясно.Т.е в/у ляво рамо и определено повече хващаме с лява ръка newsm78
Да ви питам и още нещо...НОрмално ли е от ляво да има по-изпъкнало ребро???

# 76
  • София
Момичета, днес почерпката е от нас! Малчо стана на цели 4 месеца! Много съм горда и със себе си и с него!  Heart Eyes Отивам да си сипя чаша, както вика татко, моржово студена бирка, съветва и вас да напривите същото  Mr. Green Ега ти кефа, че не сме бременни в тази жега, нали?  Mr. Green

Мимка има в предвид една възглавница на Premaman, тя е точно както го обяснила, възглавница във формата на буквата С.

# 77
ренка, и аз още не съм се наканила да си взема тая еднократна помощ Rolling Eyes
сминсчо, разсмя ме с това за априлки 2008, поне не се срамувам, че само аз взех да бия отбой Laughing
Цвети, за последните ребърца ли говориш?Те са плаващи, но не знам какво разбираш под по-щръкнало Thinking
Данче, така с ник на латиница придоби съвсем завършен вид Hug
бобби, добре дощли и на вас Hug

Ууупс, забравих, Честито на месечничетата, по-специално на Стаси и мама!  bouquet

# 78
Мами, вие пиете ли някакви витамини. Имам страшни болки в глезените и китките, та се чудя дали мога да пия някакви витамини. Пък и косата ми се сипе...

Пия Центрум, когато се сетя. Ама болките в ставите си ги има въпреки това. Особено в раменете...

# 79
Филипка,ами май е едното плаващо,но като легне и лявото щръква повече от дясното.Стои по-издадено newsm78
Дали да го водя на док. newsm78?

# 80
Цвети, чак на ортопед не мисля, че има нужда, първо при педиатъра, пък ако той прецени...не мисля, че е нещо тревожно Hug

# 81
Анжелка много обича в мама да си гледа детето Heart Eyes, не че мойто не е в мен

# 82
Честит 4-ти месец на Стаси, Тони и на всички които празнуват днес.     bouquet

Скарлет-Елизабет и тя се набира да седи, аз и подавам моите ръце и тя се изправя до седнало положение, ако я оставя само да лежи и се сърди, прави едни физиономии и се криви.
Майка ми казва да не й давам, че била малка. От един бебешки сайт ми изпращат всяка седмица писма и там пише, че може да се упражнява вече седенето, но всеки сам си преценя. Ето какво пише, ако ви е интересно:

The best exercises for Scarlett-Elizabeth right now are those that practice sitting and standing. Encouraging her to sit while assisted for longer periods of time strengthens her back and stomach muscles, and standing with support strengthens her leg muscles. Before you know it Scarlett-Elizabeth will be scooting all over the house.

(Най-доброто упражение в момента е практикуването на седене и стоене. Стимулирайте я да седи чрез ваша помощ , като по този начин се укрепват мускулите на гърба и корема, а когато стои - мускулите на краката.)

Имам една приятелка, нейното момиченце е родено в края на април и тя вече го слага в напълно седнало положение в количката  Rolling Eyes, аз я питах," не е ли малка още" и тя каза, че на детето така му харесва, но то си е и найна работа.

Татянче, майка ми не може да дойде в момента, абе тя дълга и широка.

Цвети
, съмнявам се да  е нещо сериозно, но се консултирай се все пак с вашият педиатър.

6u6i, пиши на Дея на лични, ако искаш да те включи в списъка на 1-ва страница.

Последна редакция: чт, 17 авг 2006, 16:32 от R i n a

# 83
  • София
Здравейте с днешна дата!

Честит месечник на наборчетата и да почерпя всички ви с вкусни виртуални сладкишчета и студени питиета, а Данчето си знае с какво я черпя!

Янче, по-късно ще кача снимки, а иначе Тонката вече е 66см и 7.070кг. Според мен сме заслабнали този месец, но д-р каза, че сме качили точно в нормата. Ваксината му понесе много добре и не съжалявам за избора който направих преди три месеца да вземем Пентаксим (въпреки че излезе доста скъпичко, но за слънчицето всичко ще направя).

От днес почнах да давам картофено пюренце и много му хареса на Тони, някой ако иска рецепта давам веднага.
За Аптамила и ние ще почваме 2, но да си изяде първо тази и веднага му купувам от другата, че вече 6лъжички не му стигат.
За сега чао, че ще хапваме плодово пюренце.

# 84
попаднах на ей това, много хубавки неща, събраниhttp://www.zadecata.com/deteto/Prikazen/K_zalagalki.htm

# 85
  • София
Данче, сипах си голяма моржова за малкия калпазанин!  Hug

Дали да го водя на док. newsm78?

Води, води, да не се шашкаш!

Галче-Балче
, какво е тва семейно положение, което искат? Някакъв документ ли, и от къде се взима? Че аз в Ботевград трябва да ходя да си ги вземам и искам да си подготвя всичко, за да не ме разкарват за разни неща.
А витамини гинеколожката ми каза да си взимам редовно след като родя, ама аз съм бая несериозна и ги пих само като усетих, че почвам да се разболявам и като се оправиха нещата, ги спрях. Лекарката каза, че сега може всякакви, нищо, че кърмим, не е като през бременността.

# 86
  • София
Мами с болки в китките, колената, гърба......разбрали някой от какво са тия болки? от хормоните ли? от раждането ли се изкривихме или сега от преумора??? вече повече от месец не ме оставят тия болки.... newsm78

При нас е лудница, защото си пуснахме апартамента за продажба и сега всеки ден идват хора на огледи. Соня се радва на голяма посещаемост и публика. Wink

# 87
Мисля, че е точно на премама възглавницата.

# 88
Ренка, взема се от ГРАО-то по постоянен адрес на майката и се нарича Удостоверение за семейно положение. Пак казвам, че това по принцип не трябва, но незнам защо ми го искаха. Аз подавах в Гоце Делчев. Понеже майка ми е от социалните и тя ми беше казала какви документи ми трябват, но за това не бях подготвена там.

# 89
Ми това което покаzах на снимката, и което имам вкъЩи,  е съЩо във форма на буквата Ц но на снимката не се вижда хубаво zаЩото бебето е малко и са събрали двата краиЩа.

Добре 4е подхванахте въпроса zа витамините, и аz се 4удя какво да правя, понеже не се храня много ка4ественно  Embarassed  и косата ми пада ли, пада  Rolling Eyes  4етох, 4е приемът на витамини (синтеzирани) не било хубаво, но това е сигурно при положение, 4е майката има балансиран хранителен режим  newsm78  Та май Ще вzема да ги пия и аz..... Тук има Центрум Матерна и пиШе 4е е zа бременни и кърмеЩи жени.

Цвети, люлката е 90?  Sad

Общи условия

Активация на акаунт