Първо да почерпим за 4-тия месец на моята дунда днес
!И честито на всички празнували и празнуващи докато ни нямаше - специално на наборките Вили и Криси!

Мацки, голям кошмар беше няколко дена у нас (в убийствените жеги тука, за които Филипа говори) - нашият батко успя да натръшка всички (с изключение на бебка
) от летния вирус (който домъкна от половин ден ходене на ясла този месец
) - повръщане, разстройство, температура
- и това при 40 градуса навън. Бях абсолютен парцал и така зверски се обезводних, че сме на път съвсем да се отбием. Аз, не че особено се стимулирам в тази посока (защото другия месец ще трябва да влизам в болница с баткото), и така и така ще трябва да се простя с кърменето..., но и за беба беше по-добре - изолирана при свеки денем и на АМ, отколкото на системи в болницата. 
Rossi, дано се оправите бързо с това давене
. Моята също се дави и хърка от лиги, но чак до там не сме стигали. 
Renni79, да рапортуваш какво е станало на изследванията, че и ние се напъваме като пишаме
Черепахче, доколкото си спомням - ранното сядане не се препоръчвало за момиченцата защото има отношение към развитието(деформирането?!
) на тазовите кости и последваща бременност. Ама вие отдавна се набирате, може пък да сте достатъчно заякнали 
iveta76, има космонавти всякакви - до размери за 2 годишни поне, наистина са много удобни за зимата.
Лек ден от нас!

И се чудя кого да послушам дали педиатърката или моята приятелка докторка?
Вече почти се е научил да пълзи, добре поне, че не се опитва и да сяда, че ако трябва и в количката да го бутам непрекъснато надолу просто ще полудея вече. Не знам дали има в галерията човече, дето си скубе косите - все едно, че съм го натиснала хиляда пъти.