Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 122
  • 775
  •   1
Отговори
# 75
Тия сгъваеми кошари са си цяла наука Wink онзи ден нашата 3ма човека в разпъваха

# 76
Тия сгъваеми кошари са си цяла наука Wink онзи ден нашата 3ма човека в разпъваха
Не сте единствени,то си има последователност-при разгъване първо се разпъват страниците-срещуположно се действа,после се натиска дъното.При сгъване е наобратно-дърпа се дъното ,после се пречупват страниците и воала.
На мен един господин ми мъкне така едня кошара за рекламация и ми вика-нямате толкова сила да я сгънете,човека с бус я донесе .Направо паднах,предната я счупил в стената от нерви,ама не се сетил да отвори упътването.Мъжка му работа.

# 77
  • Германия
Аз нашата много я харесвам, за сгъваема кошара, защото не е шарена и кичозна. Иначе взехме съвсем обикновен матрак за нея, тези които също са за път и се сгъват на 3 части. Ако търсите временно решение, такова матраче ви е напълно достатъчно

# 78
Благодаря на всички за отговорите! Взехме сгъваема кошарка. Матраче взехме обикновено. Много ги гледах сгъваемите и се чудих, но понеже постоянно ще се ползва известно време си помислих, че другото ще е по комфортно. Но по натътък може и сгъваемо да вземем за пътуване. Дано да й се хареса кошарата на малката. Hug

# 79
Здравейте. Някой използва ли нагревател на авент? Могат ли и пластмасови бутилки да се топлят в него или е само за стъклени?

# 80
Здравейте. Някой използва ли нагревател на авент? Могат ли и пластмасови бутилки да се топлят в него или е само за стъклени?
Аз ползвах нагревател, но на Томи Типи и ползвахме само пластмасови бутилки, оставях ги по цяла нощ и абсолютно нищо не им ставаше.

# 81
Аз имах такъв, но смея да твъдя, че електрическата кана за вода загряваше по-бързо от този нагревател и не ми беше полезен никак. Иначе може и пластмасови щищета да се слагат.

# 82
Абсолютно безполезна покупка.Купихме го за 119 лева и така си стои в шкафа.Става за пластмасови бутилки,но много бавно топли.Сега е на промоция
   https://www.hippoland.net/avent-scf356-00-ured-za-zatopljane-na-hrana

# 83
Аз моите ги оставям да се топлят на най-слаба температура и когато имам нужда, те са с пефектната температура, не ги слагам в нагревателя тогава, когато ми потрябват. 🤔

# 84
  • Beyond the stars
Мен пък си ми вършеше идеална работа, за 3 мин си топли млякото. Може и пластмасови, и стъклени.
От olx го взех, понеже се съмнявах, че ще е полезна покупка, но не съжалявам изобщо.

# 85
Някой да е прал горната част на коша за новородено (това, което се закрепва с ципа, да не му духа на бебето) и самото дунапренче в коша в пералня на ръчно пране? Ще ми се да ги изпера някак/дезинфекцирам, но ме е страх да не ги прецакам. Другият ми вариант е парочистачката, с която наскоро се сдобих.

# 86
  • Пловдив
Покривалото (моето е с копчета) съм го прала в пералня на бърза програма за 20 мин, без центруфуга, донапрена го прах на ръка, понеже пералнята ми няма функция ръчно пране. Нищо не им стана.

# 87
Всичко от количката пера на 30 градуса на 30 минутна програма.Нищо им няма.

# 88
Мерси за отговорите. А идеи как да почистя меката част на столчето за кола, как ли не го въртяхме, не се сваля.

# 89
Тъй като малкия не можа да засуче ,го храня два пъти на ден с кърма( толкова излиза при цедене) и през останалото време с АМ. Скоро ще почнем да излизаме на разходки,какво трябва да си нося за приготвянето му и кое е най практично?

Общи условия

Активация на акаунт