Подготовка за малкия човек - тема 11

• 47 182
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Сега видях, че го нямат наличен. Имат този:
https://comsed.net/%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%B1%D0%B5%D … 2%D0%BE%D1%80-2-4

Ако може отзиви за него.
Ние ползваме Mappy 8700 и сме много доволни.Има хубава картина и хубав звук.Има нощен режим и няколко мелодии.

Този, с който сте вие е значително по-скъп от този, който съм показала.
Питах за Вектора

# 106
Ние не си взехме бебефон,а камера. Телефоните ни са Xiaomi и взехме камера на същата марка. Свързва се чрез приложение. Има нощен режим,може да говориш и от двете страни и се вижда идеално. Можем да го гледаме от няколко телефона ,не само вкъщи,но и на вън. Телефоните ни са винаги с нас и е по удобно от бебефон,защото бебефона има само едно устройство за гледане. 89 лева беше камерата.

# 107
Показания Mappy не е по скъп, а значително по евтин дори. Аз го взех от Emag, за 109 лева. В момента е изчерпан, но често го пускат

# 108
Показания Mappy не е по скъп, а значително по евтин дори. Аз го взех от Emag, за 109 лева. В момента е изчерпан, но често го пускат

Значи аз нещо съм се объркала. Видях го за 350лв

# 109

Значи аз нещо съм се объркала. Видях го за 350лв
Ние го взехме от Емаг за 199 лева и точно след 2 дни го пуснаха за 139 + нощна лампа костенурка.Явно го пускат и още по-евтин.

# 110
  • София
Знам, че е обсъждано, но нямам време да чета назад. Какъв аспиратор за нос да взема - такъв за уста или за прахосмукачка?

# 111
Знам, че е обсъждано, но нямам време да чета назад. Какъв аспиратор за нос да взема - такъв за уста или за прахосмукачка?

Ако е за новородено за уста (носко), ако е за по-голямо бебе вземи за прахосмукачка.

# 112
  • София
И с двете си деца не съм ползвала аспиратор. Не е задължителна покупка според мен.

# 113
  • София

Ако е за новородено за уста (носко), ако е за по-голямо бебе вземи за прахосмукачка.
Те май всичките са за прахосмукачка,ама ние си ги ползваме за усти,аз също никога не съм включвала прахосмукачка,но моят син се научи на година и малко сам да си духа носа,страшно го мразеше тоя аспиратор.
Носко имах,но ми вършеше перфектна работа

# 114
  • Plovdiv, Bulgaria
Имам маример, не е за прахосмукачка. Ползвала съм и носко, пак за уста, за прахосмукачка е малко по-различен.
Аз не се престраших със сина ми за прахосмукачка, а и той беше много страхлив. Хванах си цаката на този за устата и си вадя всичко без проблем.

# 115
  • София
За 2-месечно бебе ми трябва, а в аптеката не можаха да ме ориентират. Нощно време му се запушва носа, не че ще пускам прахосмукачка през нощта, но ми се иска на сутринта да изсмуча всички гадости, които го мъчат.  Имаме обикновен с балонче, но е слабичък.

# 116
За 2-месечно бебе ми трябва, а в аптеката не можаха да ме ориентират. Нощно време му се запушва носа, не че ще пускам прахосмукачка през нощта, но ми се иска на сутринта да изсмуча всички гадости, които го мъчат.  Имаме обикновен с балонче, но е слабичък.
Ползвах Носко за прахосмукачка,когато бебка беше на няма и 2 месеца.Имахме бактерия в нослето и ужасни сополки.Измъчихме я с един на батерии на Cangaroo.С Носко се родихме.И да си призная пусках прахосмукачката и в 2,и в 3 и когато се наложи 😁

# 117
Нашият е такъв
https://apteka.framar.bg/30016236/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D0%BC … D0%BD%D0%BE%D1%81
Денят, в който започна да си духа сам носа , беше един от най- щастливите за мен Wink

# 118
Някой може ли да препоръча машинка против комари,която обаче е безопасна за бебето?Има ли въобще такова чудо?За вкъщи ми трябва.

# 119
  • София
Продават специални гривнички в аптеките против комари, с лимонова трева. За деца. Машинките са химия. Мен поне ме дразнят разтвори и таблетки.

Общи условия

Активация на акаунт