От коя марка съдомиялни сте доволни? - Тема номер 2

• 41 475
  • 736
  •   2
Отговори
# 420
  • Пловдив
ivkonst,и аз в моята миялна Бош събирам мръсна посуда за 2,3дни,пускам когато е пълна и резултатът е всичко перфектно измито.

# 421
  • Велики Преслав
Да допълня нещо за сушене. В повечето инструкции за употреба пише след край на програмата да се отвори поне 30 минути след това.   За тея с вентилаторно сушене не се отнася.

# 422
https://www.technopolis.bg/bg/S%C3%A0domiyalni-za-vgrazhdane/S%C … -38531-D/p/700636
Преди два дни купих тази съдомиялна.Но в книжката със упътване няма описани програмите от панела за управление. Търсих и в YouTube но нищо.Май е последния модел на Беко.Ако някой я има и може да каже коя икона за какво е и коя програма ползва основно ще съм благодарен.Ето и снимки от контролния панел:
Първата програма с А е автоматична, при нея машината сама определя степента на замърсеност и оттам времето за миене.
Програма за смесени съдове.
Силно замърсени съдове на 70 градуса. Тази ми е любима.
Еко програма - дълга и на по-ниски градуси. За силно замърсени не е подходяща.
Стъклени съдове на по-ниски градуси.
Кратка при 60 градуса.
Най в края е за почистване на миялната.

# 423
https://www.technopolis.bg/bg/S%C3%A0domiyalni-za-vgrazhdane/S%C … -38531-D/p/700636
Преди два дни купих тази съдомиялна.Но в книжката със упътване няма описани програмите от панела за управление. Търсих и в YouTube но нищо.Май е последния модел на Беко.Ако някой я има и може да каже коя икона за какво е и коя програма ползва основно ще съм благодарен.

Ръководство - програми

# 424
Здравейте, не знам дали е тук правилната тема да пиша, но при съдомиялната ми BEKO се появи проблем. Вградена е, зареждам я, настройвам програмата, която искам и когато затворя вратата не тръгва.. случвало ли се е при вас?

# 425
  • Велики Преслав
Натискаш ли старт бутона

# 426
Тя започва автоматично, когато се затвори вратата.

# 427
  • Велики Преслав
Сигурен ли си. Ако има старт бутон и не си го натиснал а само си а затворил няма да трътне. Снимай панела с бутони.

# 428
Здравейте,за първи път пуснах съдомиялната ,която купихме Bosh на eco програма,но чашите от най горния ред са мокри,защо така,някой има ли идея?

# 429
  • Велики Преслав
Заради еко програмата. Дай на интензивна.

# 430
  • София
Мокри, не мръсни.
Възможно е неправилно подреждане. Има ли изобщо изсушаване или другите са си изсъхнали от топлината?

# 431
Мокри, не мръсни.
Възможно е неправилно подреждане. Има ли изобщо изсушаване или другите са си изсъхнали от топлината?
На долния ред бяха сухи,нямам представа дали е имало изсушаване в програмата или от топлината се са изсушили.

# 432
Мокри не мръсни . Не всичко може да се мие на 70 градуса .
IVA2 няма как да не е имало изсушаване . Това е от неправилно подреждане защото още не си се научила как се редят съдовете .

# 433
Без кристал всичко може да се мие на 70 градуса.
Още повече, че в коронаситуацията друга програма предпочитам да не ползвам.

# 434
  • София
Без кристал всичко може да се мие на 70 градуса.
Още повече, че в коронаситуацията друга програма предпочитам да не ползвам.
Може, но е излишно амортизиращо материалите, освен ако няма нещо доста загоряло и засъхнало. А какво общо има "коронаситуацията"? Ръцете с които ядеш или зъбите си на 70 градуса ли ги имиеш, та това да е довод и за посудата. Joy

Общи условия

Активация на акаунт