Търся електронна книга - 28

• 69 375
  • 732
  •   1
Отговори
# 450
“Дамски гамбит” - Даян Стъкарт
Моля, не ме пращайте в читанка, от друг автор е.
Благодаря

# 451
Скрит текст:
Малко съм офф, но Numlock наистина съм впечатлена от колекцията ви от книги. Мисля, че почти няма книга в темата, която да е търсена и вие да я нямате! Браво! И благодаря, че ни помагате Simple Smile

Всъщност по- голямата част от книгите, които се търсят, ги има  различните сайтове и групи във ФБ, просто е по- лесно да се дадат тук наготово. Особено ме е яд, когато не са били проверени поне основните сайтове за електронни книги, преди да се пусне тук молба за книга!
Така е, съгласна съм, наистина е малко дразнещо. Малко по-назад дори "изобличих" една потребителка, която пуска едно и също запитване в няколко теми. Ако ги беше изтеглила още първият път, когато ѝ ги пуснах, щеше да ги е прочела до времето на вторият ѝ пост-молба.
Обаче така е, хората обичат наготово.

# 452
Някой има ли на Силвия Крумова - Чуй ме? Моля, ако е възможно да ми я изпратите - black_lady1991@abv.bg

# 453
  • Deutschland
Търся "Почти нормално семейство". Благодаря предварително!

# 454
Здравейте от известно време търся Долината на драконите книга 2 и 3,и Гибелна буря може ли някой да ми помогне

# 455
Здравейте дали някой има "Кралица на въздух и мрак" на Касандра Клеър или да ми покаже от къде мога да я изтегля? Благодаря предварително!

# 456
За желаещите на книгата,, Бордън'' 1и 2 на Р. Дж. Люйс, пишете ще ви ги изпратя...Книгите ги имам Благодарение на момичетата от фен преводи(Теди и Нуши).
Четох я на отделни глави,но друго си е като почнеш цялата книга ако я имате ще Ви бъда благодарна да ми я изпратите
diana1962_1962@abv.bg

# 457
А, аз така и не намерих "Забранената жена"  на Верена Вермут. Ако някой я е мернал някъде, моля да сподели. Английски вариянт също ме устройва.

# 458
  • София
Верена Вермут - "Забранената жена"  https://dox.abv.bg/download?id=631d781ea2# - Линк за сваляне

# 459
NumLock, много благодаря!!!

# 460
Диана Иванова имате поща

# 461
Здравейте от известно време търся Долината на драконите книга 2 и 3,и Гибелна буря може ли някой да ми помогне

Търся "Почти нормално семейство". Благодаря предварително!

На всеки няколко страници отправяме апел да се пишат авторите на книгите, които търсите.

# 462
Здравейте
Може ли да ми пратите "Завръщане" на Яа Джаси
Благодаря ви предварително
manuelanikolaeva@abv.bg

# 463
  • Deutschland
Да, напълно съм съгласна, без автор накъде... 🤓😉
Търся " Почти нормално семейство " Матиас Едвардсон.
Благодаря!

# 464
Добъре, Виктория Айвиард-Гибелна буря, Елена Звезданя-Долината на драконите книга 2 и 3

Общи условия

Активация на акаунт