Търся електронна книга - 28

• 69 125
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
Dori, хубава ли е книгата? Ако си заслужава, може ли да ми я пуснеш?
Joanna_georgieva@yahoo.com

# 661

Здр. Ако харесваш еротични романи, ще ти хареса. На мен лично много ми харесва. Ще ти я изпратя. Най добре сама си прецизни. Но досега който я е чел е останал доволен. Пък ако не ти хареса, просто спираш да четеш😋

# 662
Звучи точно мой стил. Получих я, благодаря

# 663
  • италия

Може ли и на мен да изпратите двете книжки за Бордън ,благодаря предварително!!! waleriq_952@abv.bg

# 664

Може ли и на мен да изпратите двете книжки за Бордън ,благодаря предварително!!! waleriq_952@abv.bg
Готово

# 665

Здр. Ако харесваш еротични романи, ще ти хареса. На мен лично много ми харесва. Ще ти я изпратя. Най добре сама си прецизни. Но досега който я е чел е останал доволен. Пък ако не ти хареса, просто спираш да четеш😋

Може ли и на мен?

bekasanders94@gmail.com

# 666
Здравейте,

Бихте ли споделили дали някой има Триумфът на Харт в електронен вариант? За съжаление е изчерпана на хартиен носител и не успявам да я открия Sad

Благодаря предварително!

# 667
Beka пращам ви книгата Чудовище на Харлоу Грейс. За желаещите моля пишете ми на лични за да не спамим темата. Благодаря

# 668
  • Видин
В края съм на "Късметът на давола" и искам да прочета и последната част -"Сърцето на дявола". Преди няколко дни я издадоха и няма как да я получа без пари Grinning Намирам я в ел. вариант само на едно място, но пише, че не е съвместима с Амазон Киндъл, а аз съм точно с такъв Confounded Ако някой попадне на съвместима с Киндъл версия, може ли да сподели. Моля.....🙏🙏🙏

# 669
Здравейте,

Бихте ли споделили дали някой има Триумфът на Харт в електронен вариант? За съжаление е изчерпана на хартиен носител и не успявам да я открия Sad

Благодаря предварително!
Дайте имейл и ще ви я изпратя.

# 670
  • Mediterraneo
Лейди, пратих ти на Весела Тотева книгата.

# 671
Здравейте, може ли и на мен да изпратите книгите да Бордън.Благодаря.   integral.dzzd@gmail.com

# 672
Здравейте, може ли и на мен да изпратите книгите да Бордън.Благодаря.   integral.dzzd@gmail.com
Готово😍

# 673
Здравейте,

Търся книгите "Изоставени" и "Фабрика за истина" на Коуди Макфейдън, или иначе казано 4та и 5та книга от поредицата за Смоуки Барет.

Благодаря ви!

# 674
Здравейте, момичета!
Нареждам се на опашка за Бордън 1 и 2,
Чудовище - Харлоу Грейс.
Благодаря предварително!

tanzankata@abv.bg

🌹🌹🌹

Общи условия

Активация на акаунт