Изпитвам невероятно привличане към мъж

• 14 406
  • 143
  •   1
Отговори
# 15
"Да го подчиня емоционално"... Да те светна, че колкото повече се фиксираш в това как да го подчиниш, толкова повече точно ти ще затъваш емоционално. Той ти е показал, че само сексуалните игрички и закачки го вълнуват, повече от това не чакай. И дете си има, сериозна връзка не цели. От цялата работа ще затънеш именно ти, той ще се включва да пише когато му скимне, ти ще чакаш. Той няма какво да губи с теб или без теб, но накрая ти ще си от два стола на земята на 34.

# 16
Open Mouth Сериозно ли - имаш мъж, който не го бива в секса и искаш да обвържеш емоцинално друг, на който не му става ?  С единия не си пасваш, другия те игнорира, потърси психолог най-добре.

# 17
Авторката верно са я халосали по главата.. От трън та на глог  JoyJoyJoy

# 18
Да ти кажа само, жените като си търсят любовник поне гледат да му става, иначе защо ти е?

Е, някои си търсят любовник за душата. Simple Smile
Ама този тук нито за душата, нито за кревата става, та и аз се питам – за какво ѝ е? Освен да ѝ гали егото, ама той и това не ще да прави...

# 19
Жана? Smile Къде попаднах!
Та по същество...съвсем ясно е, че ще се включва от време на време и  разговорите се въртят около секса, това търси. Как да обърнеш нещата да те възприемат за нещо повече, няма как да ти кажем.
Като я няма химията, майната й на физиката!

# 20
Може би е хлътнал, но се владее и не го показва, пак казвам, не бих могла да имам с него нещо сериозно. Как да го завладея и да го подчиня емоционално? Бих искала да имаме и нормална комуникация, примерно да ми разкаже как му е минал денят и ей такива. Имаме страхотно привличане помежду ни и винаги ни е много хубаво, когато сме заедно. Имам чувството, че не допуска лесно жени до себе си, пък макар и само за секс. Твърди, че е доста асоциален и атолерантен, но според мен е някакъв вид защитна реакция.
Дискусията ме разби. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Отдавна не съм се смяла така.
А по темата, авторке, ако имате привличане, той ще има интерес. Щом няма, значи само ти си заинтересована. За какво ти е да го завладяваш, не разбирам. Хлътнал, но не ти се обажда и рядко ти пише, и то глупости? Хубаво ви е заедно, но на него не му става, и е асоциален? Моля ти се, влез пак в сайт за запознанства и търси нещо друго.

# 21
Това със защитните реакции е голяма тъпотия. Той е бил наранен, милият, за това не бърза. Тинтириминтири. Всеки човек и бил наранен или има някакви травми и въпреки тях, като иска да е с теб ти звъни, пише ти, споделя за тия неща. А мъжете по тия сайтове не са тръгнали да търсят голямата си любов, а да намерят някой, с който да си задоволят определените нужди (когато не страдат от еректилна дисфункция) Просто, за твое добро, не си губи времето в мислене на стратегии, печеливша такава няма. Остави двамата и си намери трети, ама не от сайтовете.

# 22
  • Linz
Докато не се научиш да се цениш сама няма да ти върви с мъжете. Не ти е харесал, но си си ленала с него. И си изневерила.
Ако има шанс на този етап да предизвикаш интерес, то е като се отдръпнеш и му дадеш възможност той да прояви активност ако реши. Но не залагай големи надежди.
Най-доброто, което можеш да направиш е да забравиш пишман любовника и да оставиш мъжа си.

# 23
Ако имах съвест като твоята, може би и аз щях да изневерявам. Язък.

На мен по - скоро ми е странно как жена на 34 г. разсъждава по този начин. Да го накараш да хлътне? То, че насила хубост в не става е ясно, но за какво ти е да хлътва? Нали секса ви куца, пък за приятеля ти нищо няма да споменавам.. Защо ти пишел само за секс? Ами, че той отговора се съдържа във въпроса. Но, ти започваш да си смучеш от пръстите дали не било тактика и е хлътнал... Напомняш ми на много близка приятелка, наивна до глупост пък я правят на глупачка, и няма как да не го забелязва. Е, явно има как.. Тя поне накрая ме послуша. Точно такъв пример й дадох - по - добре сега да се сблъскваш с такива мъже и да ти се прекърши наивността, защото има жени на 30 и кусур, които още са така.. Явно наистина не е до годините 😐

# 24
Здравейте, реших да се допитам за съвет и мнение тук, тъй като съм малко объркана. Накратко за мен: на 34 г и имам сериозна връзка. Проблемът е, че сексът не върви и като характери сме много различни с моя мъж, но съм го приела и примирила с тази ситуация. Иначе като човек не е лош, но просто вече отдавна нямам тръпка към него. Както и да е. Преди време се регистрирах в сайт за запознанства и там се запознах с интересен мъж. В началото не го харесах на първата ни среща, но на втората като се видяхме преспах с него и нещо ме халоса по главата и хлътнах по него. Държеше с мен като загрижен батко и усетих нещо адски секси в него, което винаги съм търсила в мъж. Не говори много за личния си живот, живее в чужбина, разведен е с дете, бившата му е изневерила с друг. Нямаме сериозна връзка, а и си мисля, че той не се стреми към такава по принцип. Може и да се е разочаровал от жените като цяло, не го разпитвам.Това, което ми се струва странно е, че само ми пише и никога не ми звъни, просто ей така да се чуем за малко, не държа всеки ден, а само от време на време. Даже вече ми пише веднъж на 3-4 дни и то все някакви безсмислени глупости, че чак се дразня, че въобще пише. В началото имахме интересни разговори, с което ме и впечатли, но сега като че ли се въртят само около секса и какво щял да ми прави като се видим. Отделно има проблем с ерекцията, понякога не му става въобще и по време на секс му пада, а иначе се бие в гърдите какъв голям любовник е. Това, което искам да помоля за съвет е, как да го накарам да ми пише по-често и да съм му постоянно интересна, така че да хлътне по мен дори. Може би е хлътнал, но се владее и не го показва, пак казвам, не бих могла да имам с него нещо сериозно. Как да го завладея и да го подчиня емоционално? Бих искала да имаме и нормална комуникация, примерно да ми разкаже как му е минал денят и ей такива. Имаме страхотно привличане помежду ни и винаги ни е много хубаво, когато сме заедно. Имам чувството, че не допуска лесно жени до себе си, пък макар и само за секс. Твърди, че е доста асоциален и атолерантен, но според мен е някакъв вид защитна реакция.

Аз съм с 10 години по млада и така развалих 4 годишна връзка и миналото лято се запознах с един прекрасен човек всики бяха те са един за друг аз пък съм една дет вярва в зодии и той е козирог и съм няма да се получи но той както при теб започна да се грижи за мен като батко и просто хлътнах и казах ако имаш място в сърцето си за мен съм твоя. Вече няколко месеца сме заедно. Успех при теб

# 25
АлексФ26, ама случаят е различен, той не иска да се грижи за нея като батко, а парадира с това, че е асоциален и нетолерантен, тоест - "не ми се общува с теб и няма да толерирам глупости". Пък едно е батко на 24, друго на 34 - ми човекът може да гони петдесетака и има личен живот, който е заключен зад 5 катинара. Той може да живее с някоя жена, или даже с бившата си, тази с детето.

# 26
Авторке, егото ти не може да приеме, че спиш с някакъв мъж, а той се отдръпва, не е любов според мен. Явно нито на сексуално, нито на духовно ниво сте хармонични, така че по-добре се откажи. Явно и приятеля си не обичаш. Намери човека, който е подходящ за теб, това, което описваш, са изгубени каузи.

# 27
Чудя се на възклицанията: "Ама ти си вече на 34, ама ти вече си с друг мъж!" Откакто 30 е новото 20, хората на тази възраст продължават да живеят живота на тийнейджъри и да ги тресат тийнейджърски тръпки.

Относно дългогодишния приятел на авторката и защо тя не го оставя, тази тема много сме я бистрили тук. Момичето не иска да седи само. Иска само да й е по-интересно. Но не знам дали ще дочака другият да избичи това "евала", за което тя е затаила дъх. Точно - от трън, та на глог.
Авторке, този новият не е алтернатива на вече наличния. Пак ще станеш пишман.

# 28
  • Linz
Единственото разумно нещо е да остане сама докато й се наместят чакрите, но явно тя търси драма и ще си седи неудовлетворена от любовния си живот. Някои уроци се учат по-трудно и бавно.

# 29
Сама няма да и е
по-добре. трябва и нова тръпка, тоя импотентния само така може да го забрави.

Общи условия

Активация на акаунт