Цветя за терасата - 4

• 32 300
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Ехааа, Звънче! Голяма красота!❤ Моята е със други листа. Явно е друг вид .

# 136
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
звънче, твоето е аптения Wink

делоспермум е това

# 137
  • софия
Божееее, аз живея със знанието, че е делосперма. Голям зор беше и да му запомня името. Нищо де, ако някой иска, давам. Само да дръпне още малко.

# 138
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
половинката никога не бърка, той има само една дума - "китки".
не дразня, само споделям опит. Simple Smile

# 139
Момичета, само гледам какви красоти споделяте и им се радвам, и на един лист си записвам имената, че не мога да запомня всичките. И ги търся после по цветарските магазини, ама на много места не са чували за тия с по засуканите имена. Даже някъде и снимки показвам Simple Smile .

# 140
Идвам да се похваля с малко цъфнали китки и да покажа прогреса на тези, които насях/насадих преди няколко седмици (бегонии и теменужки).

# 141
Аз си търся под дърво и камък ето този оксалис:

# 142
# 143
Благодаря, Добри! Много ми хареса и се разтърсих сериозно, но не намирам.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 16:57 от Biserka_a

# 144
Ау,Звънче! Страхотна!❤ като наскубеш,се нареждам на опашка! Кактус или сукулент в замяна 😛

# 145
  • In transit
Lolis, много са ти пораснали бегониите. Преди колко време ги насади? Моите едва по едно миниатюрно листенце са изкарали.

# 146
Ако не се лъжа, преди около месец ги засадих. Имам още 3, но тях ги бях сложила на терасата първоначално, но вече са вътре. Те изобщо не са покарали, но имам надежда.

# 147
  • In transit
Благодаря ти, моите са на две седмици а и са навън. Значи скоро ще те настигна Grinning

# 148
По съвет от тук ги прибрах моите 3 вътре, докато поникнат и наберат скорост. Пък после пак навън. Ако имаш възможност, прибери ги и ти, за да дръпнат.

Ще чакам снимки с прогреса. ❤

# 149

Здравейте, нещо поникна в саксията ми със сакъзчета. Двете листенца са еднакви, третото различно. Някаква идея какво е?
И пак качвам снимки на нещастните ми мушката. Моля, помагайте, кипеня ги като рохки яйца, торя, поливам, на светло са...не растат и това е, камо ли да цъфтят. И живея на постоянно лято. В Бг как успявате да ги изнесете през пролетта и за кратко се отрупват с цвят? Отчаяна съм вече.

Общи условия

Активация на акаунт