Цветя за терасата - 4

• 32 266
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да, ида, нали😂 нищо, че и хризантемка имам, и три петунийки новички, даже не ги знам, какви цветове са.

какво стана? отиде ли?

# 91
Нямаме Лидл. 😟 Тук има един смесен магазин,казваме му малкото Метро. 🤣 От там си взимам,средна големина са по 1,20-1,50. Тройки имам,но в момента разсада за доматите ми е там. 😃

# 92
Добри, миналата година я купих от Лидл за девойката. Много искаше. Зимата я прибрах на топло, но й дойде в повече парното и бързо се върна на остъкления балкон. Зимува там. Сега и жълтеят малко листата, но е избила за цъфтеж. Ще покажа като/ ако цъфне:)

И аз купих от Лидл миналата година, но за мъжа ми. Радва й се като дете! Избиват й нови "усти" /не знам как се казва тази част Grin / и отгоре стърчи едно дълго стръкче, сигурно и нашата ще цъфти. Мъжът ми мисли, че й е тясно в саксийката и иска да я пресажда. Някой някакви съвети може ли да даде? Кога трябва/не трябва, колко по-голяма саксия, каква пръст? Че аз колкото и да чета и обгрижвам дадено цвете... то рядко оцелява Cry

П.С. Преди няколко дни й хванахме една голяма омърлушена муха и я налапа. Сега се вижда само част от един мухов крак...

# 93
Томи, това стръкче ще цъфти, да. При мен са две стръкчета. Аз не торя, и не съм я преместила. Гледам д а има достатъчно вода, защото естествената й среда е блатна. Нещо пожълтяват листата, та да видим. Нови избиват, но явно се адаптира спрямо по- високите градуси навън.

# 94
Минавам само да се похваля,че ми цъфна здравецът. Не е нищо особено, но много ми е мило, защото го донесох от БГ, първо стоя във вода около 10-тина дни, после  пропътува със самолет чак до остров Тенерифе и оживя. Подарък ми беше от едни баби от Добърско, около Банско.

# 95
Новите ми придобивки от днес, сложих ги на южната тераса (цял ден пряко слънце) надявам се да ги запазя и да цъфтят цяло лято 

# 96
Новите ми придобивки от днес, сложих ги на южната тераса (цял ден пряко слънце) надявам се да ги запазя и да цъфтят цяло лято
Скрит текст:

любимите ми. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
бугенвилията ти е като захарен памук Simple Smile много богато е цъфнала

# 97
Казаха ми, че обичат пряка слънчева светлина бугебвелията да не я местя в др саксия

# 98
# 99
Колко цветно е станало в темата!💐

Браво за здравеца! Здраве да ви носи! Частичка от България си имате ...

Ама, каква е тази розова красота! Това все цвят ли е?😯

Нат, какви са красавици само!❤

# 100
Прекрасни красоти видях-нека носят радост и спокойствие за собственичките им !
Днес най-накрая извадих на терасата "старчетата" си (цяла зима бяха на стълбището)-време им е да ме радват.

# 101
Отлично изглеждат за ,,възрастта ,, си:) Да не са се тунинговали?Simple Smile

# 102
Бисе , в какъв смисъл " тунинговани"-не те разбрах ?"Старчета" са , защото първите са на над годините на наборите ни Wink -всяка година само отчупвам , забождам клончета и после ме радват с месеци.

# 103
шегува се, че изглеждат добре за "старци", сякаш са си правили пластични операции.
но не е шега - мнго са добри. и са цъфнали...

# 104
Дени, точно това имах предвид, което е написала Добри:)
Шегата настрана- страхотни са!

Общи условия

Активация на акаунт