Пъзели 29

• 52 064
  • 730
  •   1
Отговори
# 75
Лелей, ти си машина

# 76
  • София
Сигме, просто си редя Simple Smile хоби ми е. Е, като започвах, сигурно съм се бавила, но като всяко нещо - тренираш и задобряваш Simple Smile
Аз редя за удоволствие Simple Smile
Да покажа какво редихме

А ето това дойде преди малко, нетърпелива съм да разбера какво ще редим, но ще изчакам до състезанието Simple Smile

А това приключихме веднага след полуфиналите, Buffalo 500 части, много приятен.

# 77
Супер си Коте!!! Heart Eyes
И аз наредих тази красота от 1000 части... Еййй... Много трудна беше... Но е много красива...

# 78
  • София
Много е готина мацката! Турнира беше все с пъзели от тази серия. Не бях се замисляла иначе да си купя такъв пъзел, но пандата беше изненадващо приятна и сега едно момиче ме офертира да си разменим пъзелите - пандата за момичето с бухалите от същата серия.
Днес завърших Принц Джон от серията Disney Villainous на Ravensburger, 1000 части Simple Smile

Утре сигурно ще покажа и един 500 части, който е готов, но снимките са на лампа и не са хубави.

# 79
Здравейте! Бях помолила мъжа ми да ми избере пъзел и да ми го даде без да знам каква е картинката.. та получи се накрая това:

# 80
Днес скокнах е до Джъмбо и се снабдим е с лепило и пъзел
Новия

Вече отворен

Процес на лепене-мажем лепилото върху картината и си се запазва като изсъхне минаваме и от долната страна

# 81
# 82
Последните 2 от мен. Сори за недотам добрите снимки.

Гледката е на Анатолиан и беше много приятен пъзел,но гората... 2000 ме измъчи с тия дървета и китки.

# 83
Аз завърших първия си пъзел с нестандартни парчета😊

И сега се чудя кой от новите да започна😁

# 84
  • Срещу планината:)
И сега се чудя кой от новите да започна😁

Ако трябва да гласуваме аз избирам да видя нареден последния Simple Smile

# 85
И аз на последния съм хвърлила око за покупка другия път

# 86
  • София
Показвам Schmidt 500 части, поизмъчи ме, но се справих.

Вчера започнах този Schmidt

Не знам защо се хванах, на лампа нищо не се различава. Наредих небето, малко от пътя долу и дотам Simple Smile

# 87
Тъкмо онзи ден се чудех кой луд (в добрия смисъл) ще си купи розовото дърво. 😁 Успех! Този с Айфеловата кула е разкошен.
Днес получих един много рядък пъзел, който изпуснах 2 пъти в Озон и едвам намерих в pazeli.eu
Подозирам,че ще се озоря. https://www.ozone.bg/product/spz2000-map-art-amazing-world/

# 88
TheJudge ето ме лудата 😁 Аз като го видях много го харесах, но предполагам ще е труден за редене.
R_Dew благодаря за мнението:)
Заради матовите части и аз май клоня към последния за следващ пъзел

# 89
  • Срещу планината:)
Тъкмо онзи ден се чудех кой луд (в добрия смисъл) ще си купи розовото дърво. 😁 Успех! Този с Айфеловата кула е разкошен.
Днес получих един много рядък пъзел, който изпуснах 2 пъти в Озон и едвам намерих в pazeli.eu
Подозирам,че ще се озоря. https://www.ozone.bg/product/spz2000-map-art-amazing-world/

Satisfied Ехее, обаче пък ще е много яко накрая. Хубаво е, че има разни рибки по синята част, че да не е съвсем истиснки ад тази вода.

Общи условия

Активация на акаунт